Digidexo.com

Hva slags Doctor avtaler med vekttap?

Bariatricians kan behandle vekttap, spesielt fedme. Mange familie helse leger eller fastleger behandle vekttap, og dietitians, som også kan være leger, spesialister på kosthold og kan hjelpe til med vekttap. Mens ernæringseksperter er ikke leger, kan de tilby nyttige råd.

Bariatricians

Bariatricians spesielt fokus på vektkontroll og hvordan den forholder seg til helsen til pasienten. Bariatricians kan utføre gastric bypass kirurgi, en form for vekttap behandling. Du bør se en bariatrician hvis du er overvektig med mer den 15 til 20 pounds, er på medisiner eller har andre helsemessige forhold.

Family Health MDs

Familiens helse leger fokus på helse og behandling av mennesker i alle aldre. Denne primære omsorg utøveren adresser helse og sykdomsforebygging.

Dietitians

Dietitians spesialister på hvordan kosthold påvirker helsen til pasienten. Dietitians kan anbefale endre kosthold avhengig av dine vekttap mål og generell helse.

Ernæringseksperter

Ernæringsfysiologer, mens ikke leger kan tilby gode råd om vekttap på grunn av sin omfattende kunnskap om kroppen og hvordan ernæring spiller en aktiv rolle i vektkontroll.

Betraktninger

Kombinere slanking og trening er den sikreste og mest effektive måten å gå ned i vekt.