Digidexo.com

Hvordan renset din kolon med mat

Tykktarmen er en integrert del av fordøyelsessystemet. Det trekker ut salt og vann fra fast avfall før de er eliminert fra kroppen. Over en periode, giftstoffer og avfall har en tendens til å holde seg til veggene i tykktarmen, som kan forårsake fordøyelsesproblemer, inkludert forstoppelse, oppblåsthet og overflødig vektøkning. I stedet for å bruke massevis av penger på dyre behandlinger eller urte kosttilskudd, er den aller beste måten å rense kolon naturlig gjennom mat. Med de riktige matvalg, kan kolon spyles av giftstoffer og potensielt skadelig avfall. Økologisk mat er best for de er fri for kjemikalier og plantevernmidler. Reversering år med skade på kolon kan være vanskelig, men inntaket av naturlige matvarer vil bidra til å rense tykktarmen og eliminere tidig blokkering.

Hvordan renset din kolon med mat

veie alternativene. Det er mange måter å rense kolon. Før du forplikter deg til en bestemt metode, tenk på alle de forskjellige måter å rense kolon:

• Tykktarms vanning utføres av autoriserte fagfolk som blandes varmt, filtrert vann gjennom en plast disponibel tube å spyle giftstoffer og avfall fra tykktarmen.

• Herbal kolon-rensing kosttilskudd som psyllium husk og Senna er kjent for å tom blokkering fra tarmer og tykktarm. Psyllium er laget av 100 prosent fiber og er helt naturlig. Disse produktene er også brukt som vekttap kosttilskudd for de er kjent for å redusere appetitten.

• Klyster kommer i tre typer: vann, kaffe og leire. Denne vann-baserte behandlingen har blitt brukt over hele historien og er kjent for å avhjelpe forstoppelse.

• Avføringsmidler er midlertidige behandlinger for forstoppelse. Men har de ikke grundig rense tykktarmen.

• Oksygen-baserte rensemidler inneholder ozonert magnesium-oksyder og er kjent for å rengjøre hele tarmkanalen, samtidig som det gir mye nødvendig oksygen for tarmkanalen, så vel.

Fyll pantry med kolon vennlige matvarer. Flere typer matvarer er kjent for å være effektive for å rengjøre og nærende kolon. Følgende liste over matvarer kan naturlig renset din kolon som de er også gunstig for andre formål også:

• Hele korn: Mat rik og fiber er naturlig avføringsmiddel og bidra til å holde deg fast. Hele korn brød, kjeks og andre korn er stor for rensing av tykktarmen.

• bønner og linser. Ikke bare er bønner og linser stappfulle av protein, de også er høy i fiber og bistå i å flytte mat gjennom fordøyelseskanalen også.

• grønne grønnsaker. Spinat, våren blanding, brokkoli og grønnkål er grønnsaker som vil rense tykktarmen. Jo grønnere grønnsak, jo bedre.

• Frukt. All frukt er avgjørende for avrusning prosessen.

• Frø. Flaxseeds og andre typer frø er stor for å flytte mat gjennom fordøyelsessystemet. Du kan bruke frøene til toppen en salat eller noen andre måltid.

Avgjør om å lage mat. Så du har listen over kolon-rensing matvarer. Hva nå? Den beste måten å tilberede disse matvarene er ... for ikke å koke dem i det hele tatt. Selvfølgelig, bønner, linser, og noen hele korn må være forberedt med forsiktighet. Det er imidlertid faktisk bedre å spise frukt og grønnsaker i sin rå tilstand. Hvorfor? Det er enkelt. Når du koker, sauteing og steking grønnsaker, de fleste ganger næringsstoffer og antioksidanter går tapt. Riktignok lett dampende grønnsaker vil fortsatt holde næringsstoffer i grønnsaker, men å spise dem rå er best.

Øvelse gjør mester. Når du begynner å innlemme naturlige kolon-rensing matvarer i kostholdet ditt, det eneste igjen å gjøre er å opprettholde de sunne vanene. Sørg for å gjøre disse matvarene en vanlig del av kostholdet ditt.

Hint

  • Vann spyler systemet, og bidrar til å flytte mat gjennom fordøyelseskanalen.