Digidexo.com

Gunstige effekter av infrarød sauna

Gunstige effekter av infrarød sauna


Infrarøde stråler har mange medisinske bruksområder. Infrarøde lasere brukes i enkelte operasjoner og kosmetiske prosedyrer, og infrarødt lys terapi brukes til å forynge huden, reduserer synligheten av aldringstegn og arr. Infrarød sauna er en form for infrarødt lys terapi. Alle de følgende fordelene med infrarøde badstuer har blitt hevdet som sådan av alternativ medisin avdeling Creighton University Medical Center, og har ennå ikke blitt vitenskapelig bevist.

Teknologi

I en infrarød sauna, er infrarødt lys projiseres fra alle sider på kroppen, å trenge opp til 2 inches under huden og forårsaker en oppvarming følelse i muskulaturen og huden. Dette er fordi infrarødt lys rettet cellene under huden, og får dem til å utvide, som varmer dem.

Avgiftning

Alternativ medisin avdeling Creighton University Medical Center hevder at de infrarøde strålene som treffer kroppen i en infrarød sauna føre til cellene under huden for å utvide, slippe uønskede kjemikalier holdes innenfor. Disse kjemikaliene blir deretter kastet ut fra kroppen gjennom svette. Kjemikalier som kan være svettet ut i løpet av denne prosessen inkluderer bedøvelse, reseptbelagte legemidler, street narkotika, bly, urea, kobber, svovelsyre, kadmium, kolesterol, mangan, benzener, natrium, klorid, arsen, nikkel og nikotin.

Immune System

Alternativ medisin avdeling Creighton University Medical Center hevder også at når en infrarød sauna øker kroppstemperaturen med 1-3 grader Fahrenheit, simulerer dette feber og immunsystemet utløser produksjon av hvite blodceller og killer T-celler, noe som styrker immun system. En forsterket immunsystem kan bidra til å beskytte mot mindre sykdommer og virus.

Vekttap

Alternativ medisin avdeling Creighton University Medical Center hevder at en infrarød sauna kan øke blodgjennomstrømningen og fett konvertering ved å varme opp blodet og fettceller, forårsaker vekttap. Den økte blodstrømmen kan også øke aktiviteten av de organer som blodet strømmer til, å øke mengden av kalorier som brukes.

Cellulite

Alternativ medisin avdeling Creighton University Medical Center hevder at det infrarøde lyset som brukes i en infrarød sauna varmer og deretter bryter ned i lommene til avfall rusk som ligger like under huden, kjent som cellulitter. Denne bruk av infrarød sauna er anbefalt i forbindelse med slanking og massasje.

Pain Relief

Ved oppvarming skadede celler, alternativ medisin avdeling Creighton University Medical Center hevder at strålene fra en infrarød sauna kan lindre smerter forårsaket av leddgikt, blant andre forhold. Dette gjøres ved å oppvarme det påvirkede området, som kan stimulere den smertefulle celler til å begynne helbredelse.

Betraktninger

Det er viktig å diskutere eventuelle behandlinger som du vurderer med legen din for å gå over noen potensielle komplikasjoner. Det har ikke vært noen vitenskapelige tester for å bekrefte eller avkrefte de påståtte fordelene med infrarød sauna.