Digidexo.com

Hvordan Reverse glukoseintoleranse

Hvordan Reverse glukoseintoleranse


Glukose intoleranse er også kjent som svekket glukosetoleranse, (IGT), insulinresistens eller pre-diabetes. Glukose nivå som er høyere enn normalt er en indikasjon på at du har glukoseintoleranse og er i faresonen for å utvikle type II diabetes, men har ennå ikke "offisielt" utviklet disease.Impaired glukosetoleranse er en viktig risikofaktor for utvikling av type 2 diabetes. Den naturlige forekomsten av tilstanden antas å være vektøkning, spesielt sentrale eller abdominal fedme og inaktivitet. Fedme er assosiert med en 11:58 fold risiko for å utvikle type II diabetes, avhengig av alvorlighetsgraden av vektøkning.

Hvordan Reverse glukoseintoleranse

Redusere fett inntak kan hjelpe omvendt glukoseintoleranse og forebygge diabetes. Gjøre sunnere valg når du spiser, som resulterer i et lavere fettinntak.

Gjør intervalltrening på en høy intensitet, til tre til fire dager per uke reversere metabolsk syndrom.

Vekttap er viktig for diabetes forebygging. Kostvaner er viktig og må opprettholdes. Start med å redusere maten porsjoner, og bruke næringspyramiden fra den amerikanske Diabetic Association når du gjør måltid valg.

Start med en enkel og hyggelig øvelse rutine, men gjør det målet ditt å øke intensiteten. Snakk med legen din først, og vurdere en personlig trener for å unngå skade og også for å hjelpe deg å utforske de ulike typer trening tilgjengelig. Innlemme aerobic aktivitet, styrketrening og enda husholdningenes aktiviteter i din routine.Consider starter en øvelse gruppe, eller engasjere en partner med de samme målene.

Spis rikelig med frukt og grønnsaker, og velge et utvalg. Det er best å spise dem hele dagen, og ikke bare på ett måltid. Substitute frukt for snacks som pretzels, chips eller informasjonskapsler. Begrens inntak av kjøtt til 05:56 gram om dagen, og plass det ut med måltider. Spise peanøttsmør, tofu, cottage cheese og egg som kjøtt substitutes.Following en Middelhavsdietten har også vist seg å bidra til å reversere glukose intolerance.Remember at du fortsatt kan spise godbiter, som for eksempel cookies, iskrem, chips og kaker. Du trenger bare å spise dem sjeldnere og i mindre porsjoner. Lagre dem som en belønning for dine hardt arbeid.

Hint

  • Alltid snakke med legen din før du starter et treningsprogram eller vekttap programmet.
  • Unngå kjepphest dietter. Husk at dine matvaner må være bærekraftig og næringsrik, så sette realistiske mål for helse vedlikehold.