Digidexo.com

Liver Cancer Therapy

Leverkreft er en alvorlig tilstand som må behandles nøyaktig og i rett tid. Det er viktig å kjenne tegn på leverkreft og for å kontakte en medisinsk faglig med alle dine spørsmål.

Omtrent

Leverkreft er svært vanlig på verdensbasis, men litt uvanlig i USA. Leverkreft vanligvis ikke begynner i leveren, men heller på områder som kolon og deretter sprer seg til leveren.

Symptomer

Symptomer som kan tyde på leverkreft inkluderer følgende: uventet vekttap, magesmerter, tretthet, forstørret lever, og kvalme eller oppkast. Du bør gjøre en avtale med en lege hvis du opplever noen av disse symptomene til det punktet at de er bekymringsfull.

Behandling

Den type behandling metode som brukes til å behandle leverkreft, avhenger av alvorligheten av kreft og pasientens generelle helse. Kirurgi er en fremgangsmåte som ofte brukes for å fjerne cancerøs del av leveren. Noen ganger er en hel levertransplantasjon nødvendig.

Oppvarming / fryse Cells

Cryoablation er den prosess hvor flytende nitrogen plasseres på tumorene og fryser kreftcellene. Radiofrekvens bruker ekstrem varme gjennom elektrisk strøm for å ødelegge kreftceller.

Andre metoder

Kjemoterapi, er bruken av kraftige medikamenter administrert intravenøst ​​eller oralt ofte brukt til å behandle leverkreft. Også, stråling, ved bruk av kraftige stråler som for eksempel røntgenstråler, er en vanlig metode for terapi.

Forebygging

Det er viktig å vaksinere mot hepatitt B. Vaksinen varer i flere år og er effektiv i å redusere risikoen for leverkreft. Det er også viktig å ta forholdsregler mot å redusere risikoen for hepatitt C ved å vite helsetilstanden til seksualpartnere og søker rene, trygge butikker som bruker rene sprøyter når du ønsker å få en tatovering.