Digidexo.com

stopp negl sopp

Bli kvitt tånegl sopp

Bli kvitt tånegl sopp


Når soppen finner veien under neglen, gir neglen en barriere for det mens sokker og sko gi fuktighet og varme for vekst skal foregå. Over tid, ødelegger dette sopp spiker, misfarges det og får den til å tykne. I noen tilfeller kan det til og med falle av. Det finnes behandlingsmuligheter, hvorav noen er egenomsorg, resten av som er foreskrevet av leger. Hvis du prøver egenomsorg først og finne behandlinger ikke fungerer, kontakt lege omgående for å hindre at soppen sprer seg.

Trim Nail

Trimming av berørte spiker med tånegl clippers reduserer ikke bare mengden av infeksjonen, men det hjelper også hindre spredning. Som neglen vokser ut, så gjør infeksjonen. Hver gang du trimme spiker, trim du det infiserte området unna. Til slutt dette vedlikeholdet vil bidra til å befri spiker av soppen som sunn neglen vokser inn bak den. Dette ligner på debridering, en prosess som utføres av en podiatrist der han filer noen fortykket, infisert område av spiker bort.

Påfør Tea Tree Oil

Tea tree olje er innfødt til Australia, og har blitt brukt i hundrevis av år av australiere for ulike plager. En av dens bruk tilfeldigvis er som et fungicid, og det har blitt funnet å virke effektivt i behandlingen av tånegl sopp. Påfør to eller tre dråper 100 prosent tea tree olje på en bomullsdott og gni det på det berørte tå (s) to eller tre ganger om dagen. Resultatene kan variere for hver person, avhengig av omfanget av infeksjonen; imidlertid bør seks månedene av denne behandlingen være tilstrekkelig. Hvis infeksjonen kommer tilbake, gjenta prosessen til de sunne spiker avkastning. Tea tree olje bør ikke inntas på grunn av sin giftighet, og hvis et utslett vises under bruk, stopp umiddelbart.

Ta Oral medisiner

Hvis du har prøvd egenomsorg til ingen nytte, må du kanskje søke behandling av legen din. Han vil vanligvis starte med en muntlig soppdrepende resept som Diflucan, Lamisil eller Sporanox. Disse bistå spiker til å bli fri for sopp ved sakte erstatte soppen med sunn spiker. Selv om den typiske lenge du vil være på medisiner er seks til 12 uker, kan det være fire måneder eller mer før du ser noen resultater, og infeksjonen er eliminert.

Hvordan virker Eddik Hjelp tånegl sopp?

Hvorfor Eddik Hjelper

Teknisk sett betyr eddik ikke hjelpe tånegl sopp - det dreper den. Grunnen til at det fungerer å drepe den, skjønt, er at soppen som du har på din tå har endret pH-verdien i huden din. Det er mer basisk enn det var før. Eddik fungerer som en syre og lindrer kløe og smerte, stopper deretter soppen i å vokse og spre seg. Til slutt, gjennom gjentatt bruk, vil det drepe soppen som levde der som "vert" (tærne) er ikke lenger gjestfrie.

Typer Eddik

Du kan bruke flere forskjellige typer eddik til å løse din toe sopp problem. Avhengig av dine personlige preferanser, kan du bruke hvit, eple cider, malt, vin, rosiner, kokos, øl, honning eller riseddik. Den type spiller ingen rolle så mye som eddik selv. Mange foretrekker eple cider eddik som duften er mer behagelig enn noen alternativer, og det kan brukes til andre eddik-baserte kurer.

Hvordan bruke eddik

Det er to måter du kan bruke eddik. Hvis du har valgt eple cider eddik, kan du drikke den. To spiseskjeer om morgenen og en annen to om natten. Hvis du foretrekker å ikke drikke det - eller hvis du bare ønsker å bruke vanlig hvit eddik - suge tærne i en løsning av 50 prosent eddik og 50 prosent vann i ca 30 minutter hver dag frem til soppen er helt borte. Hvis du har valgt å suge tærne, sørg for å tørke dem av umiddelbart etter å fjerne dem fra badet - fuktighet hjelper soppen vokse. Det skal ikke være noen bivirkninger.

Hjem Cures for en tånegl sopp

Tånegl sopp er en vanlig infeksjon som vanligvis behandles med resept eller over-the-counter krem. Imidlertid er mange mennesker søker naturlig rettsmidler som de kan lage hjemme, og som er mindre harde på kroppen og miljøet. Heldigvis er det mange slike alternativer finnes.

Jatoba

Jatoba er en urt fra et tre som vokser i regnskogen i Amazonas, og ikke forfalle når den dør og faller ikke. Det er sterkt anti-sopp, samt antiviral og antibakteriell, og kan brukes både som en suge for tånegler og som en te for intern bruk for å redusere sopp systemisk.

Pau d'arco

Pau d'arco er en annen regnskog urt som er effektiv på å drepe sopp og lindre soppinfeksjoner. Den brukes i de samme måter som jatoba, og i kombinasjon med den.

Hvitløk

Hvitløk olje påføres lokalt på det infiserte området vil bidra til å bekjempe soppinfeksjonen. Hvitløk kan også bli konsumert for å bidra til å redusere sopp og gjær i hele kroppen.

Tea Tree Oil

Tea tree olje eller melaleuca, er blitt et populært middel for behandling av Fungal spiker infeksjoner. Det bør brukes direkte til de berørte tær og tånegler i ufortynnet form eller, hvis det er ubehagelig, i fortynnet form.

Apple Cider Eddik

Soaking tærne i en blanding av 2 deler vann til 1 del eple cider eddik kan eliminere tånegl sopp. Sug daglig i flere uker inntil problemet er løst.

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen i denne artikkelen bør ikke anses som medisinske råd, og er ikke ment for å behandle, diagnostisere, foreskrive eller kurere noen som helst sykdom. Alltid konsultere legen din før du starter, stoppe eller endre noe som tidligere er blitt foreskrevet. Enkelte urter og holistisk rettsmidler er uegnet til å ta hvis du er gravid eller ammende, og må alltid være klarert av lege før bruk.

Har Vicks Vaporub Cure tånegl sopp?

Tånegl sopp er en ganske vanlig tilstand forårsaket av mikroskopiske organismer som trives i fuktige, varme områder. Hvis en person går gjennom et gjestfritt område, for eksempel en garderoben, rom dusj eller basseng, kan organismene invadere sine negler og utløse en infeksjon. Dette fører til at neglene til å tykne, og de til slutt bli misfarget og begynner å smuldre. Tilstanden er skjemmende, og det kan være smertefullt i alvorlige tilfeller. Selv om de fleste tilfeller trenger å bli behandlet av en lege, har hjem botemidler som Vicks Vaporub vist lovende.

Behandling

Selv om tånegl sopp er vanligvis behandlet med oral medisin foreskrevet av lege, noen lider behandle det med Vicks Vaporub. The Mayo Clinic sier det er anekdotiske bevis for at Vicks Vaporub kan kurere tånegl sopp i noen mennesker. Dette er mest sannsynlig på grunn av dens ingredienser, som inkluderer mentol, kamfer og eukalyptus olje. Disse ingrediensene kan ha anti-fungal egenskaper som hemmer veksten av sopp og tånegl tillate en ny, frisk tånegl å vokse. Gni skal brukes til de berørte tåneglene hver dag.

Forskning

Forskere ved University of Michigan fant at daglig bruk av Vicks Vaporub kurert tånegl sopp i 32 mennesker ut av 85 totalt deltagerne. Det tok mellom fem og 16 måneder for infeksjonen å rydde opp helt, noe som kan sammenlignes med noen andre tånegl sopp behandlinger. Selv Vicks Vaporub ble brukt i studien, Reports Consumer Magazine sier at andre medisinert gni merker som inneholder de samme ingrediensene skal kurere tånegl sopp like effektivt.

Fordeler

Consumer Reports magazine sier at Vicks Vaporub har ingen bivirkninger, som kan gjøre det til et godt valg for folk som har problemer med muntlige behandlinger. Ifølge Mayo Clinic, kan muntlig soppdrepende medisiner forårsake utslett hos noen pasienter, og kan også føre til leverskader. Pasienter som har hjertesvikt eller leversykdom kan ikke være i stand til å ta en muntlig behandling, så Vicks Vaporub kan være et godt alternativ for dem.

Alternatives

Vicks Vaporub er ikke den eneste hjem rette for tånegl sopp. The Mayo Clinic sier at noen mennesker tror at eddik soaks kan være en effektiv kur. Selv om det ikke er noen studier for å bevise at eddik fungerer spesifikt på tånegl sopp, har det vist seg å stoppe veksten av enkelte typer bakterier. Den suge bør være bygget opp av en del eddik og to deler varmt vann. Føttene skal være gjennomvåt i 20 minutter, deretter skylt og tørket seg grundig. Dersom eddik forårsaker irritasjon, kan suge være fortynnet med mer vann.

Advarsel

The Healthy Skin Guide sier at Vicks Vaporub ikke er godkjent av Food and Drug Administration for bruk som en tånegl sopp kur. Selskapet som gjør det anbefaler ikke det for bruk i behandling av spiker sopp.

Negl sopp rettsmidler

Negl sopp rettsmidler


Soppinfeksjoner rundt negler er forårsaket av en overdoser av de normale bakterier som finnes i området. Det er viktig å holde hendene rene og tørre for å hindre spredning av mikroorganismer. Hvis du utvikler en infeksjon, er det noen negl sopp rettsmidler som har vist seg å hjelpe deg.

Eddik

Soaking hendene i en bolle med eddik og vann har vært kjent for å bidra til å redusere mengden av sopp funnet rundt fingerneglene. Bland 1/2 kopp hvit eller eple cider eddik med en kopp vann, og senk hendene i 15 minutter. Å gjøre dette daglig vil holde soppen i å vokse. Hvis eddiken begynner å irritere huden din, redusere soakings til to eller tre ukentlig, eller legge mer vann til bollen.

Vicks VapoRub

Rubbing hendene med Vicks VapoRub daglig kan bidra til å stoppe reproduksjonen av spiker sopp. Arbeid dette inn i området rundt neglene to til tre ganger om dagen. Dette er en relativt langsom behandling og har ikke blitt påvist å eliminere soppen. Men det har vært kjent for å redusere mengden av bakterier rundt neglene, og du bør begynne å merke bedring innen en uke for å bruke det.

Tea Tree Oil

Påføring tea tree olje ekstrakt direkte til neglene er en annen populær negl sopp middel. Dryppe ett femtinitti dråper på og rundt hver enkelt fingernegl daglig. Hvis huden din begynner å klø med denne behandlingen, kombinere den samme mengden tea tree olje med olivenolje. Dette reduserer ikke kraften i tea tree olje, men det vil gjøre det mindre irriterende for dine hender.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksyd er kjent for å drepe mange forskjellige bakterier, deriblant negl sopp. Dette kan brukes på neglene på noen måte du foretrekker - av soaking neglene, dryppende hydrogen peroxide på med en dropper eller gni det på med en ren bomullspinne. Sørg for å få væske inn i neglesengen og under neglene så mye som mulig. Noen har sett mye forbedring ved bruk av dette midlet i så lite som en uke.

Holde Fingers Ren og tørr

For å avlaste neglene av uønskede sopp, er det viktig å holde neglene så rent og tørt som mulig. Klipp neglene regelmessig, ved hjelp av ulike sett med clippers for infiserte og ikke-infiserte negler. Dette vil bidra til å hindre spredning av soppen. Vask hendene ofte, og sørg for å få såpe grundig rundt neglene mens lathering. Hvis du bruke engangshansker regelmessig, endre dem ofte for å hindre fuktighet buildup. Vask andre hansker regelmessig for å holde dem og hendene rene.

Aktuell behandling for tånegl sopp

Aktuell behandling for tånegl sopp


Personer som lider med tånegl sopp kan søke fritak fra en aktuell behandling som er utformet for å bli kvitt sopp og fremme veksten av en sunn spiker. Disse alternativene varierer fra naturlige eller syntetiske behandlinger til tilgjengeligheten av resept eller over-the-counter. Generelle, topisk behandling kan være en langsom og krevende prosess, avhengig av alvorlighetsgraden av soppen, men bør følges gjennom for optimale resultater og til slutt sopp frie negler.

Penlac ciclopirox Lakk

Godkjent av Food and Drug Administration, er ciclopirox en anti-sopp aktuell behandling som er utformet for å stoppe veksten av sopp i neglesengen. Oppløsningen påføres lik en neglelakk via en børste, der infisert negl er belagt en gang om dagen og fjernes etter syv dager. Dette aktuell løsning er bare tilgjengelig med en resept og kan minske forekomsten av tykke og misfargede negler mens behandling sopp.

Curanail

Curanail, inneholder en aktuell neglelakk den kraftige kjemiske og anti-sopp middel amorolfine. Designet for å behandle mild til moderat tånegl sopp, er Curanail tilgjengelig over-the-counter og kan hindre sopp i å spre seg mens ødelegge den i roten av neglen sengen. Curnail bør påføres til overflaten av hele neglen hver dag. Lider av tånegl sopp generelt se resultater i ni til 12 måneder.

Nail-Rx

Nail-Rx er en naturlig aktuell løsning som inneholder anti-fugal agenter tea tree olje og fedd olje for å forebygge og bekjempe tånegl sopp. Denne topisk krem ​​kan brukes til hele spikeren, tre ganger om dagen, hvor resultatene er generelt sett etter seks måneder.

Canesten krem

Tilgjengelig over-the-counter, er Canesten krem ​​en effektiv behandling som brukes til å bistå med spiker sopp. Dette aktuell krem ​​inneholder anti-sopp ingrediens Clotrimazole som kan bekjempe sopp og gjær i tærne mens hindre sopp fra re-vokser. Et tynt lag av Canesten krem ​​kan brukes flere ganger om dagen, på toppen og under neglen. Resultatene er generelt sett etter to uker, men det kan ta opptil seks måneder før infeksjonen er borte.

Zetaclear

En aktuell homeopatisk krem, er Zetaclear registrert hos Food and Drug Administration for behandling av tånegl sopp. Framstilt som en formel som inneholder naturlige egenskaper, er Zetaclear utformet for å redusere virkningene av irritasjon og rødhet fra over-the-counter produkter, mens det styrker spiker og ødelegger sopp. Vanligvis er resultatene ses etter seks uker, men alvorlige tilfeller kan ta opp til fire måneder.

Listerine

Fighting tånegl infeksjon kan også gjøres med antiseptisk Listerine. Vanligvis brukes som munnvann, er Listerine også en effektiv måte å bekjempe mild tånegl sopp. Den infiserte foten kan plasseres i en skål og fuktet i 30 minutter, kan det også bli dytter av en bomullsdott, tre ganger daglig for resultater.

Vick er Vapor Rub

En populær hjemme aktuell behandling, inneholder Vick Vapor Rub eukalyptus som antas å være en naturlig aktuell middel som brukes til å behandle sopp i tånegler. Vick kan brukes til det infiserte området flere ganger om dagen, der resultatene kan sees i seks til 12 måneder.

Hvordan bli kvitt tånegl sopp mens gravide

Hvordan bli kvitt tånegl sopp mens gravide


Tånegl sopp vanligvis starter som en hvit eller gul flekk på tuppen av neglen. Hvis venstre ubehandlet, kan soppen spre seg inn i neglesengen og forårsake misfarging og smuldrer. Tånegl sopp kan være vanskelig å behandle og kan forårsake smerte rundt neglen. Behandle tånegl sopp mens gravide krever aktuelle medisiner eller hjemme rettsmidler for å fjerne infeksjonen siden muntlige medisiner kan skade det ufødte barnet og forårsake fødselsskader i noen tilfeller.

Bruksanvisning

•  Sug føttene i en blanding av en del hvit eddik til to deler varmt vann i 15 til 20 minutter om dagen. Eddik kan bidra til å stoppe veksten av visse bakterier, og kan bidra til å rydde din tånegl sopp.

Påfør Vicks VapoRub til tåneglene daglig for å hjelpe klar tånegl sopp. Gni salven inn føttene forsiktig og sette sokker over føttene før de slikke salve for å unngå å få fet rester på tepper og møbler.

Kjøp en aktuell soppdrepende krem fra ditt lokale apotek eller butikk. Aktuell kremer er trygge å bruke under graviditet fordi huden ikke kan absorbere nok av medisiner i blodet for å forårsake skader på barnet.

Snakk med legen din om en resept-styrke, aktuell soppdrepende medisiner. Aktuell kremer og salver er tilgjengelig via resept for å behandle tånegl sopp og er trygge for gravide. Soppdrepende lakk som du kan male på din berørte spiker til å rydde sopp er også tilgjengelig via resept.

Tips og advarsler

  • Eddik kan tørke ut dine føtter eller irriterer huden din. Påfør en fuktighetskrem etter soaking føttene i eddik for å minimere irritasjon. Suge føttene to til tre ganger i uken i stedet for daglig eller avvikle soaks helt hvis huden din ikke reagerer godt.
  • Spør alltid legen din før du bruker noen aktuelle medisiner for å behandle tånegl sopp. Selv om de er trygge for de fleste gravide kvinner, er legen din den beste kilden til informasjon om hva som er trygt for din individuelle graviditet.
  • Ikke ta muntlig medisiner, for eksempel Lamisil, å behandle tånegl sopp mens du er gravid. Disse medikamentene kan forårsake alvorlige misdannelser, spesielt hvis du tar dem i løpet av første trimester.

Hvordan skille mellom tånegl sopp

Tånegl sopp (onychomycosis) kan være skjemmende, smertefull og kan også føre til tap av spiker. En gruppe av sopp kalles dermatofytter forårsake de fleste av spiker soppinfeksjoner. En annen årsak til denne tilstanden er gjær eller Candida albicans. For å håndtere denne tilstanden, må du lære å skille mellom de ulike typene av tånegl sopp og sine symptomer.

Hvordan skille mellom tånegl sopp

•  Vit at det finnes fire typer soppinfeksjoner som kan påvirke tåneglene. Dette er distal subungal onychomycosis (den vanligste typen), proksimale subungal onychomycosis, hvit overfladisk onychomycosis og Candida spiker infeksjoner. Candida spiker infeksjon oftere påvirker negler men tåneglene er like utsatt. Du klassifisere de fire typer av infeksjoner med en del av spikeren påvirkes av infeksjonen.

Skille mellom tånegl sopp ved å gjenkjenne symptomene på hver type spiker infeksjon og organismen som forårsaker det.

Identifisere distal subungal onychomycosis ved å se etter disse symptomene. Soppen (den dermatophye-Trichophyton rubrum) infiserer mellomrommet mellom spissen av toe og tåen av de ytre og indre sider av spikeren. I de tidlige stadiene, kan infeksjonen føre til at noen av disse symptomene: neglene å skille fra huden, den berørte delen av neglen skifter farge fra hvit til gul eller grønn. Symptomene i de senere stadier av denne tilstanden er: neglene blir hard og tykk, smerte og neglene kan løsne fra neglesengen.

Undersøk tåneglene for tegn på proksimale subungal onychomycosis ved å se etter hvit eller gul misfarging på neglen nær skjellaget. I de senere stadier av infeksjonen, kan den delen av neglen nærmeste skjellaget (proksimale delen) begynner å misfarges, tykkere, smuldre og deretter sprer seg til hele negleplaten. Den dermatofytter heter Trichophyton rubrum forårsaker denne infeksjonen.

Se etter symptomer på hvit overfladisk onychomycosis ved å observere den ytre overflaten av tånegl. Se etter et lag av hvitt materiale som holder seg til negleplaten. Symptomene i de senere stadier av infeksjonen er neglene kan slå hvit og smuldrete. Organismen Trichophyton mentagrophytes føre denne infeksjonen, og dette kan være den enkleste av alle infeksjoner til behandling med anti-fungal medisinering i sin tidlige stadier.

gjenkjenne Candida spiker infeksjon ved å vite at denne infeksjonen kan slå spiker plate grønn eller gul og neglen kan bli ugjennomsiktig. Huden rundt neglen kan få hovne og forårsake smerte. I de senere stadier av infeksjonen, kan neglen blir tykkere eller neglene kan løsne fra neglesengen.

Hint

  • Proksimale subungal onychomycosis er den mest uvanlige type spiker infeksjon og kan være et tegn på problemer med immunsystemet hos en ellers frisk person.

Tånegl sopp Årsaker

Tånegl sopp Årsaker


Sopp er en naturlig del av huden. Det er alltid til stede i visse mengder. Dette er grunnen til at det kan være vanskelig å vite hvordan eller hvorfor du har utviklet en tånegl sopp. Selv om det kan synes å oppstå uten noen åpenbar grunn, det er mange variabler som bidrar til denne infeksjonen.

Betydning

Tånegl sopp er et vanlig problem fordi det er ekstremt smittsomt. Det er ansett som skadelig på grunn av det faktum at det fører til misfarging og skjemmende på tå; de to tær mest berørt er de store og små tær.

Funksjon

Tåneglene kan lett sprekke og brudd på grunn av mengden av slitasjen de opprettholde. Fordi en sopp liker varme, våte områder å oppholde seg i, disse sprekker i neglen lage en perfekt grobunn for sopp.

Offentlige områder

Offentlige områder som offentlige treningssentre og svømmebassenger er områder der fuktighet og fuktighet er utbredt, slik at for sopp å spre seg til føttene.

Sko og sokker

Iført tettsittende sko og sokker etter trening feller i fuktighet, noe som åpner for soppen å legge seg under sprekker i neglen.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som diabetes og dårlig sirkulasjon også bidra til tånegl sopp.

Symptomer

Noen symptomer å se etter inkludere en gul eller brun misfarging av neglen, en stinkende rusk under den berørte spiker, en spiker som har blitt tykk eller negler som begynner å falle av.

Symptomer på negl sopp

I en soppinfeksjon i neglen, infiserer en sopp området rett under spissen på spikeren. Derfra kan soppen spre seg under neglen og inn i neglesengen. Når dette skjer, vil du begynne å manifestere visse symptomer.

Fortykket Nail

Du kan legge merke til at de berørte negl har blitt tykkere enn de andre neglene på hånden.

Sprø Nail

En negl sopp kan også endre stivhet av neglen, spørre det å bli sprø eller mer skjøre.

Misdannelse

Som neglen vokser, kan det se ut misdannede eller misformet.

Dull

Neglene har en viss naturlig glans eller skinne. En negl sopp kan føre til at neglen til å bli kjedelig.

Misfarging

En annen ganske vanlig symptom på en negl sopp vil innebære noe misfarging av neglen, og neglen kan se mørkere enn de andre neglene på hånden.

Hva er årsaken til negl sopp?

Soppinfeksjoner i neglene, som også kalles onychomycosis, er mer vanlig på tærne, men kan forekomme på fingrene også. Veksten av sopp på neglene kan være skjemmende og føre neglene blir gule, tykke og flassende. Ifølge National Library of Medicine og American Academy of Dermatology, årsaker til negl sopp inkluderer immunsystem lidelser og skader på hendene.

Slektstreet

Hvis dine foreldre eller søsken har sopp på sine fingre eller tær, kan du utvikle dette også på grunn av en genetisk disposisjon.

Immune lidelser

Du kan få negl sopp hvis immunforsvaret er svekket av forhold som AIDS, diabetes, lupus eller graviditet.

Skader

Skader i området rundt neglene kan forårsake negl sopp som følge av neglen skille fra neglesengen.

Irritasjoner

Å bli utsatt for kjemikalier eller andre produkter som irriterer huden på hendene kan føre til små åpninger mellom din hud og negler der soppen kan vokse.

Fuktighet

Vaske hendene uten å tørke dem eller ofte iført latex eller vinyl hansker kan føre til fukt til å bygge opp og tillate vekst av spiker sopp.

Hudsykdommer

Forstyrrelser i huden din, som eksem eller psoriasis, kan skape åpninger for sopp å vokse på og rundt neglene.

Over-the-Counter Cures for tånegl sopp

Over-the-Counter Cures for tånegl sopp


Tånegl sopp (onychomycosis) oppstår når sopp infiltrerer neglene, forekommer vanligvis i de hvis føtter er utsatt for varme, fuktige miljøer. Mens den anbefalte løpet av handlingen er vanligvis reseptbelagte anti-fungal medisiner, over-the-counter medisiner kan gi et minstemål av lettelse. Men de er ikke på langt nær så effektiv som reseptbelagte medisiner.

Over-the-Counter tånegl sopp Medisinering

De fleste over-the-counter medisiner har vist seg å være relativt ineffektiv i forhold til reseptbelagte medisiner som Lamisil, Diflucan og Sporanox. Som reseptbelagte medisiner kan være dyrt og havnen noen alvorlige bivirkninger, som for eksempel utslett og leverskader, mange mennesker slår til over-the-counter medisiner eller husholdning rettsmidler.

En slik over-the-counter medisiner er FungiCure ® Anti-Fungal væske ved Alva-Amco, som brukte undecylensyre kombinert med vitamin E og Aloe i en lett-å-bruke børste på applikator. I tillegg til tånegl sopp, er det også effektivt mot ringorm, fotsopp, og de tilhørende symptomer (kløe, flassing, rødhet, hevelse, etc).

Hydrogenperoksid

Selv om det ikke er undersøkt i et kontrollert miljø, har attester antydet at soaking foten i hydrogen peroxide (oksidativ terapi) kan være en effektiv metode for behandling av tånegl sopp. En 3 prosent konsentrasjon er en ideell løsning for tånegl sopp. Ved hjelp av en konsentrasjon høyere enn dette kan føre til hudirritasjon.

Dypp infisert negl i en oppløsning av hydrogenperoksid og vann flere ganger om dagen. Den peroksyd virker ved å forstyrre åndedrett prosessen, å bryte ned celleveggen av de invaderende sopp. Det vil ta flere uker for soppen å rydde opp.

Dette er en relativt populær metode for behandling, og selv om en studie ikke har vært gjennomført, en rekke attester online er et testament til sin antatte effektivitet.

Andre rettsmidler

En rekke andre metoder for behandling er blitt foreslått, men med varierende grader av suksess. Vicks VapoRub, Listerine, tea tree olje, eddik og selv øl har blitt anbefalt som behandling for tånegl sopp. Apple cider eddik har blitt anbefalt som en muntlig behandling. Skulle noen av disse fungerer, ville det ta svært lang tid for den infiserte tånegl å fjerne eller for en ny å vokse tilbake.

Tånegl sopp behandling av lege

Tåneglene er et felles nettsted for soppvekst. Dette skjer fordi sko og sokker gi en mørk, fuktig miljø der soppen kan vokse, og spikeren beskytter sopp som vokser under. Tånegl sopp kan føre til tåneglene å vises gul eller brun, tykk eller sprø. Det kan være smertefullt også. Det finnes flere metoder for å forebygge tånegl sopp, men når du er smittet, hvis aktuell antifungus kremer ikke løser infeksjon, det kan behandling av lege.

Diagnose

Leger ofte kan diagnostisere tånegl sopp med rent å se på det. Imidlertid, for å fastslå nøyaktig type sopp, kan leger behov for å sende en liten vevsprøve til et laboratorium. Denne prøven kan skrapes fra tånegl, er det vanligvis relativt smertefritt.

Behandling av lege

Leger kan foreskrive en rekke antifungul medisiner for å behandle tånegl sopp. Vanligvis leger ikke foreskrive oral medisiner for milde infeksjoner, som kan kureres med over kremer counter anti-sopp. Antifungi medisiner foreskrevet av leger er vanligvis muntlig. Disse medikamentene er terfinabine, griseofulvn og itrakonazol. For å unngå en gjentakelse, fortsetter bruken av antifungul til soppen er borte og behandlingen har gått sin gang. I løpet av behandlingen kan være mellom seks uker til seks måneder, avhengig av tilstanden og alvorligheten av infeksjonen.

Itrakonazol

Itraconazole er et fettløselig antifungul. Siden 1997 har det vært tilgjengelig i kapsel og flytende form. Vanligvis blir kapselform foreskrevet for behandling av fot sopp, og kapselen skal tas sammen med mat. Beroligende medisiner og syrenøytraliserende medikamenter kan ha negativ samhandle med Itraconazoles, samt en rekke andre stoffer.

Griseofulvn

Griseofulvn gis vanligvis i tablettform. Dosen er vanligvis mellom 500 og 1000 mg per dag. Selv om sjeldne, potensielle bivirkninger inkluderer urolig mage, diaré, kvalme, hodepine, hudproblemer eller mulig fotosensitivitet.

Bivirkninger

Reseptbelagte antifunguls kan ha bivirkninger, inkludert magesmerter, leverskade eller hodepine. De medikamentene kan ikke være hensiktsmessig for de som har hjerteproblemer eller leverskade. Disse antifunguls kan også forårsake uønskede interaksjoner med andre medisiner, så det er viktig at legen vet om alle andre medisiner du tar, før forskrivning en antifungul.

Kirurgi

I henhold til nøyt, kan kirurgi være nødvendig i visse tilfeller. En kirurgisk prosedyre kan innebære en lege å fjerne infiserte tånegl å anvende en antifungul middel direkte til soppen. Imidlertid tyder Cleveland Clinic at operasjoner for dette problemet er sjeldne.

Aktuelt Cure For tånegl sopp

Tånegl sopp rammer tusenvis av mennesker. Det er en vanlig tilstand som det er mange forskjellige behandlinger. Enten du velger en naturlig hjemme bøte eller en over-the-counter behandling er det mange formler og måter å kurere tånegl sopp.

Aktuelt botemidler for tånegl sopp er rett og slett behandlinger som brukes direkte til området. Du kan kjøpe dem direkte fra hyllen på apoteket, kan du oppsøke lege for å få en resept krem, eller du kan pønsker ut en hjemme bøte å kurere tånegl sopp lokalt.

Over the Counter

Kjøpe pulver, kremer og spray på apoteket for å behandle tånegl sopp. Disse behandlinger er også effektiv som et forebyggende behandling for tånegl sopp. Dette kan bli kostbart hvis du prøve forskjellige produkter og styrker. Lamisil og Lotrimin er vanlige navn i tånegl-sopp kur delen.

Resept

En lege kan forskrive en sterkere krem ​​enn du kan kjøpe over disk for aktuell tånegl sopp behandling. De aktive ingrediensene i over-the-counter medisiner (vanligvis klotrimazol) er rundt 1 prosent; reseptbelagte kremer inneholder 10 prosent eller mer av den aktive bestanddel.

Hjem Rettsmidler

Soaking tærne i eddik eller sitronsaft er en av de aktuelle hjem rettsmidler for tånegl sopp. Making pastaer å søke direkte til tå ved hjelp av cayenne pepper, eddik, og selv natron er nyttig å behandle tånegl sopp. En overraskende hjem rette at mange mennesker bruker som en aktuell tånegl sopp behandling er Vicks 'Vaporub. Eventuelle pastaer eller kremer som du bruker bør være innpakket i en gasbind bandasje for dagen, deretter skylles av og på nytt på kvelden.

Hjem Behandlinger for negl sopp

Selv om det ikke er smertefull eller skadelig for din generelle helse, er negl sopp ikke en tilstand som bør ignoreres. Den begynner som et hvitt eller gulaktig flekk, og kan føre til en fullstendig misfarging, fortykning, og avbrytelse av neglen. Det er noen påvist hjem behandlinger for negl sopp som vil hjelpe deg bli kvitt dette irriterende tilstand.

Peroxide

Hydrogen peroxide fungerer godt til å drepe sopp. Sug neglene i en liten bolle med peroxide i 5 minutter, daglig. Mange har opplevd suksess med dette hjemme behandling på bare en uke av gjennomføringen.

Eddik

Hvit eddik er en effektiv hjem behandling for negl sopp. Når det brukes kontinuerlig, kan det helt drepe soppen tiden infiserer neglene. Sug neglene i en løsning av en del eddik og to deler varmt vann. Bløtlegg berørte spiker en gang om dagen for å eliminere negl sopp. Vær oppmerksom på at eddik kan tørke ut eller irritere huden. Hvis tørrhet oppstår, reduserer behandlingen til 3 eller 4 dager per uke.

Tea Tree Oil

Tea tree olje har vært brukt i mange år som et hjem rette for negl sopp. Skumme kantene og undersiden av spiker to ganger om dagen for å bli kvitt negl sopp.

Epsom Salts & tånegl sopp

Epsom Salts & tånegl sopp


Tånegl sopp bare blir verre med tid og uoppmerksomhet. Hvis tånegl områder blir smertefulle, drenere puss, og blir røde er det viktig å se en lege fremfor å forsøke å løse problemet selv. For mindre alvorlige tilfeller, er det en matbutikk rette: Magnesiumsulfat, ellers kjent som Epsom salter, er en metode for å håndtere mindre onychomycosis uten å bruke penger på resepter eller leger besøk.

Symptomer

Symptomer på tånegl sopp er de samme, selv for noen forskjellige typer sopp. De infiserte områder viser tydelige endringer i neglen, inkludert smuldrer, blir sprø, har en gul misfarging og kjedelig tone, løsner eller løsne, eller jevning. Den omkringliggende tå kan også bli betent og hoven.

Forebygging

Den enkleste måten å forhindre fot sopp er å holde føttene tørre og rene. Soppen som infiserer føtter og tånegler liv i fuktige, varme områder som offentlige dusjrom, treningssentre eller svømmebasseng. Vandre rundt i det miljøet barbeint med et kutt på tåa eller foten er en rask måte å få en soppinfeksjon. Flip-flops bidra til å holde føttene tørre og beskyttet mot bakterier i disse miljøene, og er spesielt lurt når det er noen hud eller spiker skader på foten. Selv med flip-flops, men husk å vaske føttene grundig etter å ha forlatt en fuktig eller offentlig miljø.

Folk som svetter mye, spesielt fra sine føtter, er mer utsatt for soppinfeksjoner generelt. Slitasje sandaler eller endre sokker ofte for å holde føttene tørre og rene. Når føttene blir våt, tørk dem grundig.

Forberedelse

Før du påfører Epsom salt løsning, trim og fil de infiserte tånegler så langt du kan uten å forårsake ubehag. Dette gjør løsningen til å arbeide mer effektivt og reduserer sjansene for den infiserte spiker sprer seg til voksende sunn spiker.

Fjern eventuell neglelakk og ikke på nytt før etter at soppen er helt borte. Neglelakk kan felle soppen i stedet for å la tærne til å lufte ut.

Finn et grunt beholder som kan inneholde varmt vann. Fyll den med vann som er så varmt som mulig, uten å brenne huden. Varmt vann er mer effektivt enn varm eller lunkent vann.

Bland i en palmful eller opp til 3/4 kopp Epsom salter i vannet.

Bruk

Sett tærne i den klargjorte oppløsningen til 10 til 20 minutter. Hvis vannet er for varmt, dyppe tærne i det kort, så gni Epsom salt inn i dem, og vent til vannet er komfortabel nok til å suge.

For best resultat, gjenta hele prosedyren, inkludert trimming og filing av negler, hver gang Epsom løsningen brukes. Gjør dette minst to ganger om dagen. Det vil ta flere uker før sunn spiker har fullstendig erstattet den infiserte tånegl, kanskje lenger hvis infeksjonen er alvorlig.

Alternatives

En lege kan forskrive en muntlig soppdrepende medisiner. Det er også reseptbelagte topiske kremer som kan bidra til å drepe soppen av, men alle disse reseptbelagte alternativene har en risiko for bivirkninger. Over-the-counter aktuell kremer er også tilgjengelig for kjøp i en dagligvarebutikk, men koster mer enn Epsom salter. I absolutt verre case scenarier løsningen er å kirurgisk fjerne spiker fra foten for å hindre ytterligere skade, men det bør bare gjøres etter råd fra en utdannet medisinsk faglig.

Advarsel

Det er mer enn en type av soppinfeksjon. En lege kan identifisere den nøyaktige belastningen og foreskrive medisiner for å ta av de mer alvorlige eller reoccurring seg. Hvis en infeksjon blir for alvorlig det kan føre til komplikasjoner, som for eksempel sopp på andre deler av kroppen, for eksempel negler, permanent skade på tåneglene eller hudinfeksjoner som paronychia.

Tegn på tånegl sopp

Tånegl sopp infeksjoner, også kalt onychomycosis, kan være forårsaket av sopp, gjær eller mugg som sprer i mørke, fuktige miljøer, for eksempel svette sko. Tånegl sopp kan være vanskelig å utrydde, så mange ganger infeksjonen kommer tilbake.

Første tegn

Ofte det første tegnet på en tånegl sopp - en whitened område i enden av neglen - er svært liten og vanskelig å se. Sjekk tåneglene rutinemessig for å gjøre det lettere å fange de første tegn på en infeksjon.

Misfarging

Tånegl vil ta på seg en mørk skygge når det er en soppinfeksjon i full gang. Dette er på grunn av sopp og annet rusk som samles under neglen.

Shape

Tånegl sopp kan føre spikeren til å endre form og tekstur. Spikeren kan bli tykkere, men mer skjør og rufsete utseende. Infiserte tåneglene ikke skinne, men ser kjedelig.

Pain

Tånegl sopp kan forårsake smerte til tærne og øvre del av foten.

Lukt

En ubehagelig lukt kan gjennomsyre fra en tånegl som har utviklet en soppinfeksjon.

Tånegl sopp Symptomer

Tånegl sopp påvirker både voksne og barn, men det er mer vanlig hos voksne. Ifølge US National Library of Medicine, tånegl sopp mål ofte personer som vanker i treningsstudioer og andre fellesarealer hvor det er varmt, fuktig luft. Tånegl sopp symptomene varierer avhengig av hvor tidlig infeksjon blir diagnostisert og hva slags soppinfeksjon er involvert.

Tånegl Endringer

Plutselige endringer i tåneglene inkludert misfarging, form endringer og skjørhet kan tyde på en soppinfeksjon.

Jevning sprø negler

Jevning og sprø negler er vanlige indikatorer på tånegl sopp. Tåneglene vil ofte smuldre eller bryte enkelt og kan ha mistet sin glans.

Tånegl Løfte

Infiserte tåneglene kan løfte fra neglesengen. Hvis tåneglene er løsnet fra tå og / eller det er smerte eller hevelse, bør individer oppsøke lege for å hindre sekundære sopp eller bakterielle infeksjoner.

Misfarging

Tånegl misfarging kan skje under ethvert stadium av en tånegl sopp infeksjon. Et tidlig tegn på soppinfeksjon er gulfarging av tånegl. Mørkere misfarging oppstår vanligvis som infeksjonen utvikler seg.

Tånegl Skader

Skader på tåneglene bør kontrolleres for misfarging etter blåmerker avtar. Sopp er mer tilbøyelige til å skje når en tånegl har blitt skadet eller trekker vekk fra neglesengen.

Best Remedy for tånegl sopp

Best Remedy for tånegl sopp


Den medisinske termen for tånegl sopp er onychomycosis. Tånegl sopp er forårsaket av mikroskopiske organismer som får under neglen og inn i neglesengen. Selv om tilstanden kan bli smertefullt om lov til å utvikle seg, fører tånegl sopp vanligvis mer forlegenhet enn fysisk smerte. Infiserte negler blir tykk og gul og kan avgi en stygg lukt. En soppinfeksjon kan spre seg fra en tånegl til en annen og kan flytte til negler. Soppen kan også spre seg fra en person til en annen via felles dusj eller neglepleie instrumenter.

Se Doctor

Tånegl sopp kan være svært vanskelig å bli kvitt, så det er lurt å se en podiatrist så snart du innser at du har det. Legen din kan foreskrive oral anti-fungal medisiner, en aktuell medisin eller en kombinasjon av begge. Disse reseptbelagte behandlinger er mer effektive enn over-the-counter medisiner. Å kurere tånegl sopp, er det viktig å trimme og fil de infiserte negler og holde dem så korte som mulig. Legen kan trimme og fil neglene for deg under ditt besøk, men det er viktig å holde trimming neglene hjemme. I ekstremt dårlig tilfeller, kan det være nødvendig å ha tånegl kirurgisk fjernet og tillater nye, friske neglevevet til å vokse på sin plass. Dette er den eneste måten å være 100 prosent sikker på soppen kommer ikke tilbake, men folk flest trenger ikke å ty til denne behandlingen.

Forebygging

Forebygging er virkelig den beste medisin for tånegl sopp. Fordi sopp som har blitt behandlet ofte gjentar seg, bør du ta forebyggende tiltak selv etter at du har hatt en infeksjon. Bruk alltid dusj sko når du bruker en offentlig dusj. Det er også en god idé å ha dusj sko hjemme mens du har en aktiv infeksjon. Dette vil hindre andre i ditt hjem fra å pådra seg smitte og kan hjelpe deg å unngå re-infisere deg selv. Erstatte eller desinfisere spiker clippers eller filer som brukes på infiserte tånegler. Tørk føttene godt etter dusjing eller bading og alltid bruke sko som hjelper føttene puste. Bruk foten pulver for å redusere fuktighet fra svette føtter. Neglelakk kan faktisk låse sopp i neglen, så ikke bruk neglelakk på infiserte tånegler med mindre det er en anti-sopp polish foreskrevet av legen din.

Tånegl sopp behandling

Sopp infiserer varme, fuktige områder og kan være forårsaket av gjær, mugg eller andre typer sopp som dermatofytter. Tåneglene er et felles område for soppinfeksjoner fordi sko kan constrict luftstrøm og skape et fuktig miljø. Tånegl sopp er identifisert av gule områder av spiker som tykkere og til slutt blir mørkt som rusk samler under neglen. Spikeren kan bli sprø og smertefull. Tånegl sopp er ikke lett å behandle, fordi det er vanskelig å penetrere neglen for å behandle infeksjonen.

Aktuelle behandlinger

Aktuell kremer og salver er generelt ansett ineffektive mot tånegl sopp fordi den fortykkede negler ikke absorberer nok av soppdrepende. Du kan øke sjansene for suksess med over disk behandlinger ved innlevering ned fortykkede områder.

En lege kan forskrive en soppdrepende neglelakk, ciclopirox, som er brukt hver dag i opp til et år eller mer. Ofte gjør dette lakk ikke kurere soppinfeksjon, men det gjør forbedre utseendet av spiker.

Tea tree olje er en velprøvd naturlig soppdrepende. Daglig søknad til spiker og området rundt kan behandle tånegl sopp.

Muntlige behandlinger

Muntlige soppdrepende medisiner kvitt hele kroppen av sopp, heller enn bare området berørt. De tre viktigste muntlige behandlinger for tånegl infeksjoner er Itraconazole, flukonazol og Terbinafin og de er tilgjengelige på resept bare. Medisinen er tatt for seks til 12 uker, men behandlingen noen ganger må fortsette i over fire måneder. Oral medisin fungerer ved at nye negler til å vokse sopp gratis og ofte resultatene ikke er sett før den infiserte delen av neglen vokser helt ut.

Disse reseptbelagte soppmidler kan gi alvorlige bivirkninger som leverskader samt hudirritasjon.

Forebygging

Gjenta soppinfeksjoner er vanlig, da de kan ha en genetisk komponent. Riktig foten omsorg kan bidra til å redusere denne risikoen.

Hold neglene trimmet og rene men ikke skjære eller plukke på huden rundt neglene som det kunne åpne systemet til infeksjon.

Bruk soppdrepende spray og pulver i skoene for å hindre reinfeksjon fra tidligere utbrudd med spiker sopp.

Bruk sko på offentlige steder, særlig demper de som garderober og dusjer.