Digidexo.com

Hvordan bruke Datura

Hvordan bruke Datura


Datura, vanligvis kjent som Jimson luke, vokser i ørkenen i sørvest og flere andre arter er funnet i de fleste steder i verden, med unntak av arktiske strøk og andre kaldere regioner, ifølge New Mexico State University. Den Datura planten er svært giftig, men det kan noen ganger bli brukt til medisinske formål under kyndig veiledning. Du bør alltid konsultere en medisinsk eller naturlig helse ekspert, dyktig i å forvalte Datura, før du bruker den. Datura har vært brukt som et beroligende middel til å behandle flere problemer, inkludert astma, smerter, arthritis og gastrointestinale problemer. Datura kan anvendes som et antibiotikum, krampeløsende, anodyne og narkotiske.

Bruksanvisning

En Datura planten kan bidra til å fjerne strupen. De som bruker Datura kan få tørket blader fra en medisinsk eller helsepersonell opplæring i håndtering av denne planten. Pasienter kan røyke bladene til å slappe av bronkial muskler i halsen. Datura inneholder tre aktive forbindelser-hyoscine, atropin, hyoscyamin, meteloidine og apohyoscine, som påvirker nervesystemet. Vær svært forsiktig med anlegg og sørg for at du har konsultert fagfolk før du bruker den siden den har aktive forbindelser som er giftige hvis du overdose på dem.

Noen mennesker bruker Datura å hjelpe med søvnløshet. De som lider av denne søvnforstyrrelse har foret sin seng med Datura blader. Kjemikalier i de knuste bladene er innånding av ikke-sovende, oppmuntre personen til å sovne.

Datura kan hjelpe gastrointestinale problemer når man drikker det i en te. For å gjøre det te, blir friske Datura blader satt i en kopp varmt vann. Da bladene er pakket inn i osteklede og varmt vann helles over bladene. Den "bag" er igjen i varmt vann i noen minutter.

Datura har vært kjent for å behandle leddgikt og revmatisme. Et grøtomslag av nymalte Datura blader, blomster og frø er laget for dette formålet. Det blir deretter pakket rundt det smertefulle området.

Tips og advarsler

  • Datura er giftig. Alle deler av anlegget, spesielt frøene, kan føre til ekstrem sykdom eller død hvis den ikke brukes riktig. Alltid konsultere en medial ekspert eller naturlig helsepersonell som vet å forvalte denne planten før du bruker det på noen måte.
  • Også oppmerksom på at forfatteren av denne artikkelen er ikke lege eller en naturlig helse profesjonell.