Digidexo.com

Mat Unngå for halsbrann

Halsbrann er en tilstand som påvirker magen og halsen. Det er en ventil over spiserøret som vanligvis holder fordøyelsesenzymer juice ned i magen, men når denne ventilen feil oppstår sure oppstøt og et surt stoff kommer tilbake opp i halsen. Denne følelsen er gjort verre av å spise store måltider - spesielt før du ligger nede. Styr klar av følgende utløse mat for å minimere de ubehagelige symptomer på halsbrann.

Sitrusfrukter

Grapefrukt og appelsiner (sammen med appelsinjuice) er kjent for å forverre halsbrann. Definitivt holde seg borte fra disse hvis du har en tom mage.

Tomater

Tomater kan være dårlige nyheter for dem som lider av halsbrann. Dette inkluderer også tomatbaserte komfort mat som spaghetti og pizza.

Hvitløk

Mens hvitløk ikke bry noen mennesker, kan det føre til uutholdelig halsbrann bluss-ups for noen. Hvis du oppdager at hvitløk pulver plager deg mindre enn fersk hvitløk, stokk med pulverisert krydder.

Krydret mat

Enkelte etniske retter er kjent for sine smakfull, krydret bang. Men hvis du har et problem med syre reflux, se på nivået av krydder i indisk, meksikansk og thai mat.

Fet mat

Mens tankene dine kan overbevise deg om at du krever en kvart pounder med ost og chili frites, kjenner kroppen din det er en dårlig idé. Altfor bearbeidet mat som er høy i mettet fett vil definitivt utløse en halsbrann reaksjon.