Digidexo.com

Herbal Supplement for hud & hår

Urte kosttilskudd, tilgjengelig i kapsler, piller, te, drikke, flytende tinktur dråper eller eteriske oljer kan forbedre den generelle helsen, behandle sykdom og styrke kroppen. Hver urt har en medisinsk applikasjon, som hvert har forskjellige egenskaper som kan anvendes til å behandle forskjellige områder av kroppen, for eksempel betingelsene for hår eller hud.

Saw Palmetto

Ta Saw Palmetto å senke dihydrotestosteron (DHT) hos menn. DHT, som er koblet til mengden av testosteron i kroppen, er en aminosyre som er ansvarlig for hannkjønnsmønsterskallethet. Selv om DHT er tenkt å bare påvirke menn, kan kvinner produserer for mye av det også, og bør ta Saw Palmetto hvis de opplever hårtap. Saw Palmetto er tilgjengelig på vitamin / kapselform.

Brennesle

Ta brennesle for hudens tilstand eksem. Brennesle har vært brukt i hundrevis av år for kroppens tilstand som inkluderer betennelse som eksem. Det kan også gjenopprette håret tilbake til sin naturlige farge, hvis du har hatt en traumatisk hendelse, og plutselig har grått hår. Brennesle er tilgjengelig i te form, kapsel eller flytende skjær.

Borage frø

Borage frø eller olje er nyttig for å hindre hårtap og kan selv bidra til å re-vokse mistet håret. Borage-olje er ansett å være en av de beste kildene sunne fettsyrer. Ta 100 til 500 milligram per dag. Borage frø / olje er tilgjengelig i pille-eller flytende skjær form.

Green Tea

Grønn te blad ekstrakt eller drikke grønn te kan redusere testosteron fra konvertering til DHT og dermed bremse ned hårtap. Grønn te ekstrakt og drikke grønn te er også sunt for huden og fungerer som en antioxident i behandling av akne og hudkreft. Grønn te er tilgjengelig i mange former, inkludert, te, pille, flytende tinktur ekstrakt og inkludert i eteriske oljer, lotions og kremer.

Han Shou Wo

Han Shou Wo (også kjent som Fo Ti) er en gammel kinesisk urt som brukes til å forsinke prosessen med grånende hår og for å redusere hårtap. Denne urten har blitt brukt i hundrevis av år for å hindre skallethet, grånende hår og generell aldring. Faktisk er det kjent som Eliksir.

Lakris Root

Lakris rot brukes til å behandle hudsykdommer som herpes, psoriasis og eksem. Lakris rot reduserer betennelse i kroppen og huden generelt. Lakris røtter er bakken opp og satt i te, piller, kapsler og flytende skjær form.