Digidexo.com

Hvordan behandle Neurocysticercosis

Hvordan behandle Neurocysticercosis


Neurocysticercosis er en hvilken som helst infeksjon av larve i det sentrale nervesystemet. I vanlig bruk, refererer begrepet spesifikt til larve av Taenia Solium. Denne svin bendelorm er den vanligste parasitten som påvirker sentralnervesystemet. Mennesker er de definitive verter og svelges cyster finnes i feil stekt infisert svinekjøtt. Neurocysticercosis overføres mellom mennesker ved fekal-oral rute. Følgende trinn viser hvordan du behandler neurocysticercosis.

Hvordan behandle Neurocysticercosis

Unn enkle tilfeller av neurocysticercosis symptomatisk. Symptomene er forårsaket av pasientens immunrespons mot en cyste som har dødd. Cysticidal narkotika er ikke nødvendig hvis infeksjonen resulterte fra en enkelt eksponering og reinfeksjon er usannsynlig.

Gi antiepileptika som Tegretol eller Dilantin for mer kompliserte tilfeller av neurocysticercosis der pasienten er stadig utsatt for egg. Disse stoffene er vanligvis lykkes i å kontrollere anfall.

Administrere anti-helminthic medisinering med forsiktighet. Bruken av disse stoffene er kontroversielt i tilfeller av neurocysticercosis fordi levende cyster kan føre til noen problemer. Men når cyste dør, bevirker at pasientens immunsystem en inflammatorisk respons på de døde cyste. Den typiske behandling er med albendazole eller praziquantel og bør kombineres med anti-convulsants.

Utfør nevrokirurgi bare i tilfeller som ikke responderer på anti-helminthic medisiner og forårsaker alvorlige nevrologiske symptomer. Dette er mest vanlig i saker som gjelder intraventrikulære cyster. Cyster som forårsaker hydrocephalus kan kreve en shunt.

Oppsøk øyelege etter tegn på subretinal cyster. Den opprinnelige smittekilden bør identifiseres og unngås.