Digidexo.com

Hva er de kortsiktige virkningene av narkotikamisbruk?

Hva er de kortsiktige virkningene av narkotikamisbruk?


Ved forbruk, stoffet inn i hjernens kommunikasjonssystem, forstyrre hvordan det sender, mottar og absorberer data, ifølge National Institute on Drug Abuse. De kortsiktige virkningene av narkotikamisbruk avhenger av type narkotika forbrukes.

Alkohol

Alkohol forårsaker forvrengt skjønn og resultater i minne opphører og muligens blackouts. Alkohol svekker den som drikker visjon, reduserer sine motoriske ferdigheter og kan ødelegge hans hjerne og alle andre organer i kroppen.

Marijuana

Marihuana virkninger den delen av hjernen som regulerer følelser, hukommelse og dømmekraft. Røyke marihuana kan blokkere informasjon fra å nå den langsiktige minne og lavere evne til problemløsning.

Heroin

Initial heroinbruk begynner med et rush av eufori; derimot, blir brukeren igjen følelsen "tåkete" for mange timer senere. Fordi heroin er et svært vanedannende opiat, kan hjernecellene og kroppen blir avhengig av den.

Kokain

Kokain bruk kan resultere i paranoia og angst. Både pulver og crack er ekstremt vanedannende, noe som resulterer i den rusavhengige mister interessen for skolen, sport, jobb, familie og venner. Den fysiske effekt kokain har på hjernereseptorer kan føre til en reduksjon i følelse nytelse, noe som resulterer i avhengighet.

Metamfetamin

De kortsiktige virkningene av "meth" omfatter eufori, økt fysisk aktivitet og paranoia. Brukere ofte føler seg tvunget til å bruke meth for dager om gangen; ved å stoppe bruken de "krasje" å sove av bivirkningene.