Digidexo.com

parasitter i tarmen

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Tarmparasitter er en type infeksjon som kan være svært problematisk, ettersom de sjelden forårsaker slike symptomer som feber. I tillegg vil disse smittestoffer ikke svare til de fleste anti-bakterielle og antivirale midler. Disse typer av parasitter kan bli oppnådd ved å drikke forurenset vann, gjennom et uhell inges avføring, eller bare fra kontakt med en infisert person. I noen tilfeller kan parasitten bli kontrahert ved å tråkke på det med bare føtter.

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Hvordan å teste for parasitter i tarmen

•  Se på symptomer. Innvollsparasitter forårsake visse karakteristiske symptomer som smerter i magen, diaré (spesielt blodig), et utslett rundt anus eller den faktiske tilstedeværelsen av en orm i avføringen. Disse symptomene vil vanligvis føre til mistanke om en intestinal parasitten.

Undersøk avføring. Under et mikroskop, enkelte parasitter - spesielt protozoer eller helminths - kan identifiseres fra en avføringsprøve. Ofte flere avføringsprøver må bli sjekket for en definitiv diagnose.

Utfør "streng" test. Med strengen testen, er en streng som føres ned i spiserøret og tillatt å forbli i magesekken i ca en time eller så, hvoretter den trekkes tilbake opp og undersøkt. Dette kan tillate en profesjonell til å lete etter parasitter som kan ha blitt inntatt.

Utfør Scotch tape test. Pinworms kan detekteres ved å plassere et stykke tape ved siden av og på anus flere ganger, og deretter fjerne den. Båndet kan da bli sjekket for pinworm egg under et mikroskop.

Undersøke en barium-x-ray. I noen tilfeller kan en lege har en pasient forbruke en barium-løsning og deretter utføre røntgenbilder for å lete etter mer alvorlige parasittiske skader.

Gi anti-parasitt medisiner. Selv om alle de ovennevnte tester er negative, forsvinningen av tarmsymptomer etter administrering av visse legemidler, slik som Flagyl og Vermox, kan signalisere at en tarmparasitt var til stede.

Tegn og symptomer på menneske Parasitter

Parasitter kan invadere kroppen gjennom mat, drikke, skitt og avføring av dyr. Noen av disse parasittene som infiserer mennesker er pin ormer, runde ormer og blastocystis hominis. Mange folk ikke innser at de havna parasitter og ofte feil symptomer for andre helseproblemer. Det er tegn og symptomer som er assosiert med en human parasitt infeksjon.

Forstoppelse

En alvorlig infeksjon i store parasitter kan blokkere felles gallegang eller tarmen. Blokkeringen bremser avføring, forårsaker forstoppelse.

Diaré

Noen parasitter i tarmen produsere prostaglandiner, noe som fører til tap av natrium og klorid i kroppen. Tapet av natrium og klorid forårsaker diaré.

Gass og oppblåsthet

Parasitter som lever i de øvre tarmen vil forårsake inflammasjon som fører til gass og oppblåsthet. Hyppig gass og oppblåsthet er et tegn på en parasitt infeksjon.

Felles og muskelsmerter

Innvollsparasitter kan bevege seg gjennom kroppen og inn i leddene, forårsaker væskefylte cyster til form, noe som fører til muskel og leddsmerter.

Anemi

Noen tarmparasitter kan feste til tarmveggen og absorbere næringsstoffer fra kroppen, samt føre til at blodtap, noe som fører til anemi.

Naturlige måter å drepe parasitter In-Home

Parasitter kommer i ulike former, og forårsake forskjellige symptomer hos mennesker, men til slutt, kan parasitter forårsake betydelig skade på en persons helse. Bli kvitt parasitter kan være vanskelig, spesielt hvis du er følsom for de sterke medisiner som ofte brukes til å finne parasittiske invasjoner. Det finnes andre løsninger, men i form av naturlige og organiske stoffer som kan brukes til å drepe parasitter, uten at du må forlate hjemmet. Du bør sjekke med en lege før du starter en parasitt rens, da det kan føre til skadelige effekter, avhengig av din helse og andre faktorer.

Black Walnut Hulls

Parasitter kan komme fra hvor som helst: luftbårne partikler, forurenset mat eller vann, og selv gjennom dine kjæledyr. Det er en serie av tre ingredienser som skal brukes sammen for maksimal effektivitet. Den første kalles svart valnøtt skrog, og er laget på skallet av svart valnøtter. Dette rens er en naturlig anti-parasittiske, og gir også kroppen din med en god kilde til jod og krom. Black valnøtter også bidra til å øke oksygen i blodet, som arbeider for å drepe parasitter, og det kan bidra til å fjerne parasitter fra tarmen og tykktarmen, felles oppvekststeder for parasittiske organismer.

Nellik og hvitløk

Nellik og hvitløk er gode naturlig parasitt mordere. De virker ved å drepe egg av parasitter, noe som hindrer dem fra å fortsette sine sykluser på infeksjon. De kan også bidra til å redusere ubehag nivåer i fordøyelseskanalen, og nellik har lenge vært brukt til naturlig bidra til å roe magen, redusere gassnivåer og fremme sunn, regelmessig avføring.

Malurt

Ved bruk av malurt som en del av parasitt-drapet rens, må du ikke bruke den for mer enn fire sammenhengende uker, ellers kan det føre til skade på kroppen din. Malurt er ekstremt effektiv mot Giardia og Barnemark eller roundworm parasitter, og mens utgangspunktet du kan føle deg verre mens du bruker den, vil det drepe parasitter svært raskt. Det virker ved å svekke og bryte ned membraner i sine celler, gjennom et naturlig forekommende stoff som kalles sesquiterpene lactones. Dette ligner på hvordan peroxide fungerer når den brukes til å behandle infeksjoner.

Usage

Når du gjør en parasitt rens, bruker alle disse tre ingrediensene sammen for maksimale resultater. Etter å ha brukt dem i fire uker, stopp, evaluere dine symptomer og gjenta behandlingen på nytt, hvis det er nødvendig. Du bør bruke denne rens ett femtinitti ganger per år for å sikre at kroppen din holder seg frisk og fri for parasitter.

Mat Cures for Diaré

Diaré oppstår når væske i tarmen ikke blir absorbert effektivt av kroppen og er ofte forårsaket av en rekke helsemessige forhold. Virus, parasitter og bakterier i tarmen, eller som kommer inn i kroppen via maten du spiser kan føre til diaré. Heldigvis, det er matvarer du kan spise for å lindre tilstanden.

Blåbær

Blåbær inneholder antibiotika egenskaper som forsvarer kroppen mot bakterier som E. coli. Prøv å lage en suppe en tredjedel blåbær og To tredjedeler vann å behandle tilstanden, som frukten hjelper berolige membraner i magen og tarmen slik at fordøyelsen kan gå tilbake til det normale. Kok 05:58 ss blåbær i 150 ml vann, deretter press det og drikke det som te, eller legge til 1/2 kopp friske blåbær til hel-korn korn for å lindre diaré.

Gulrøtter

Gulrøtter, særlig i juice form, hjelpe balansere elektrolyttene i kroppen når du har diaré. Konsumere en kopp gulrot juice eller kokte gulrøtter for å bidra til å gjenopprette fordøyelsessystemet til vanlig og gi kroppen til avføringen, da disse grønnsakene inneholder uløselig fiber som danner en gel-lignende stoff etter å ha blitt konsumert. En enkelt kopp kokte gulrøtter tilbyr 6,8 gram fiber.

Hvitløk

Rå, fersk hvitløk tilbyr fordøyelsessystemet Antiparasittiske midler som bidrar til å ødelegge bakterier som forårsaker diaré. Hvitløk kan brukes til å behandle rundorm, en vanlig parasitt i tarmen, og inneholder allicin, som har antibakteriell, antisopp og antivirale egenskaper. Den kan også brukes til å behandle sår, så vel. Hver hvitløk hanske er lik til om en 1-gram servering, og du kan trygt spise 2-4 gram daglig for behandling av diaré.

Mat som inneholder Probiotika

Mat som inneholder probiotika, for eksempel Lactobacillus acidophilus og bifidobakterier, kan bidra til å lindre effektene av diaré ved å fremme produksjon av sunne bakterier i tarmen. Du kan finne probiotika i slike matvarer som bananer, honning, hvitløk, bygg, hvete, løk og yoghurt.

Måter å drepe Tarmparasitter

Anslagsvis 85% av verdens befolkning kan leve med noen form for intern parasitt, ifølge Verdens helseorganisasjon i Genève, Sveits. De fleste av disse infeksjoner skyldes tarmparasitter. Disse parasittene, som det er ca 3200 varianter, trives i tarmen ved fôring av fordøyelses næringsstoffer eller protein i blodet. Mens noen parasitter er ikke spesielt skadelig, kan mange forårsake symptomer som spenner fra hyppige tretthet og diaré til alvorlig sykdom eller død.

Tradisjonell medisin

Hvis du mistenker at du har en tarmparasitt, så din første skritt i behandling bør være å gå til legen din. Gjennom avføringsprøver, kan legen finne ut hva slags (hvis noen) av parasitter er gjemmer seg i tarmen. Han eller hun kan da være i stand til å foreskrive målrettet medisiner som dreper bestemt stamme av parasitten.

Alternativ medisin

Hvis du foretrekker det, kan naturlig-helseløsninger for rensing parasitter fra tarmen også være effektivt. For eksempel kan ingefær tas i eterisk olje skjema for å drepe rundormer. Hvitløk (enten nellik eller piller) er også svært giftig for mange typer parasitter. Andre potensielle-rensing urter omfatter kamille, timian, rosmarin, sommer salt og malurt. For veiledning om dosering og andre faktorer, kan du vurdere å besøke en erfaren herbalist.

Andre alternativer

Mange naturmedisinere også sverger ved den rensende kraft av kosttilskudd som gresskarfrø, rødbeter, granatepler, honning og gulrøtter. Alle disse elementene inneholder ingredienser som er kjent for å drepe innvollsparasitter. I tillegg unngår enkle karbohydrater slik som matvarer med raffinert sukker, juice og brødet kan også være fordelaktig. Igjen, for å bedre forstå doser, kan det være gunstig å søke hjelp av en herbalist.

Hvordan diagnostisere slim Slime tarmfunksjon

Hvordan diagnostisere slim Slime tarmfunksjon


Slim slim avføring skje med nesten alle på et tidspunkt i sitt liv. Selv om noen er vanlig hele tiden, er slim ikke tilsynelatende synlig hver gang noen bruker toalettet. Det ser ut som en klar, jell-lignende stoff, ofte ledsaget av diaré. Slim slim avføring peke på visse helsemessige forhold.

Hvordan diagnostisere slim Slime tarmfunksjon

Tenk på din siste anal helse. Har du vært kløende eller hadde smerter på badet i det siste? Dette er symptomer på interne hemorroider som kan forårsake slim slim avføring.

Se på magen. Hvis du er oppsvulmet og har vært kronisk, kan slim slim avføring være et tegn på parasitter i tarmen.

•  Tenk på konsistensen av bæsj. Hvis du har vært forstoppet nylig, er dette ofte en årsak til slim slim avføring.

eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt for å se om du har en mat aversjon. Meieri og gluten aversions er svært vanlig og forårsake slim slim avføring.

Hint

  • Andre sykdommer som divertikulitt eller Crohns kan også føre slim slim avføring. Sørg for å kontakte lege dersom symptomene vedvarer.

Metamucil naturlig alternativ

Metamucil er et stoff som fremmer bulk produksjon. Det er en fiber supplement og avføringsmiddel i en. Men du trenger ikke stole på syntetiske stoffer for å bidra til å fremme regelmessig avføring. Det er mange urter, frukt, grønnsaker, juice og former for trening som er naturlige avføringsmidler for å bidra til å få at fordøyelsessystemet tilbake på sporet.

Urter

For de som lider av forstoppelse, kan visse urter brukes til å lindre symptomene på forstoppelse. For eksempel, forbedrer svart valnøtt frø pille og regularizes avføring. Det reduserer også tilstedeværelsen av parasitter i tarmen. Hibiscus flower renser og smører veggene i tarmen. Cascara Sagrada fungerer effektivt som en naturlig avføringsmiddel. Det stimulerer avføring og fremmer vanlige muskelsammentrekninger, kjent som peristaltiske handling innen ditt fordøyelsessystem. Yucca rot er også en naturlig avføringsmiddel. Det stimulerer avføring. Glatte alm bark pulver gir trøst og lindring fra tarm og mage komplikasjoner. Pasjons blad lindrer og trøster din irritabel tarm syndrom. Det lindrer og beroliger fordøyelsessystemet. Til slutt, marshmallow root fungerer som et planteslim, som er en klissete lim-lignende stoff som fungerer som en sopelime når den feier intestinal traktater ren.

Trening

Yoga gjør en flott form for naturlig avføringsmiddel. Når praktisert regelmessig, fremmer yoga god helse, mens det styrker og toner kroppen din. Yoga holder deg fokusert, og hjelper kroppen din regulere sin naturlige rytme og prosesser.

Hvis du velger andre hjerte-øvelser, bare gå i 30-40 minutter hver dag for å bidra til å forhindre forstoppelse.

Mat

Fiber-rik mat er naturlige rensemidler for kolon. Den grove teksturen av guava og dens frø bidra til å avlaste forstoppelse. Kli frokostblandinger, belgfrukter og hele korn matvarer er gode kilder til fiber også. Drikker melk med honning lindrer fordøyelseskanalen. Andre high-fiber matvarer inneholder: spinat, paprika, bladbete, tomat, squash, nyre bønner, grønne grønnsaker, mais, brokkoli, artisjokker, kål, rosenkål, erter, kikerter, poteter, søtpoteter, squash, epler , bananer, meloner, plommer, rosiner, grapefrukt, appelsiner, tørket fiken, pærer, jordbær, blåbær, bringebær, fersken og aprikos.

Drikk rikelig med væske. Åtte glass vann eller juice hver dag vil holde fordøyelsessystemet næring og aktiv. Sviske juice er et utmerket eksempel på en naturlig avføringsmiddel. Svisker som er rike på vitamin A, kalium, jern og fiber er svært potent, så litt går en lang vei.

Vaxa Parasite Rensing Instruksjoner

Vaxa Parasite Rensing Instruksjoner


Selv om du spiser den mest godt balansert diett i verden, hvis du har parasitter i tarmen, vil du gå glipp av fordelene dine næringsrik matvaner gir deg. Det finnes over 1000 typer parasitter som kan leve i tarmen, for eksempel rundormer, bendelorm, flukes og protozoer. Disse organismene igle av maten du spiser, som i tid, kan gjøre at du føler deg svak og sløv. Intestinal parasitten renseprodukter, som for eksempel Vaxa sin Parasitin kan eliminere parasitter i fordøyelseskanalen.

Vaxa Parasite Rensing Instruksjoner

•  Drikk rikelig med vann. En god tommelfingerregel for dette er å drikke halvparten av kroppsvekten i vann, i gram. For eksempel, hvis du weigh150lbs., Drikke 75 gram vann per dag og mer hvis du drikker kaffe, koffeinholdige eller kullsyreholdige drikker.

Kjøp en flaske Vaxa Parasitin parasitt rens. Du kan være i stand til å kjøpe den fra en lokal helse mat. Mange online urte forhandlere selger produktet. Du kan også bestille produktet direkte fra Vaxa nettside.

Ta fire tabletter av Parasitin i morgen med en åtte-unse glass vann. Spis rikelig med høy-fiber måltider som inneholder hele korn og grønnsaker i løpet av dagen. Bær din vannflaske med deg for å sikre at du drikker nok vann i løpet av dagen.

Ta fire Parasitin tabletter om kvelden med en åtte unse glass vann. Disse programmene varer i 30 dager.

Begynn løpet av behandlingen i ytterligere 30 dager, dersom din lege anbefaler det, eller hvis parasitten infestation ennå ikke er klarert.

Hint

  • Følge opp din parasitt rens ved å spise et sunt kosthold som inneholder probiotika. Den Vaxa Komplett Cleanse inkluderer en behandling for å rense tykktarmen og en flaske med probiotika for å re-vokse tarmflora.
  • Barn som veier mellom 50 og £ 100. skal bare ta ett Parasitin tablett om morgenen og to på ettermiddagen i 30 dager. Ikke gi Vaxa Parasitin parasitt rens til barn som veier mindre enn £ 50.

Hjem Kolon Rensing Metoder

Det finnes ulike metoder for rensing av tykktarmen hjemme for folk som er ukomfortable med nærmer seg en terapeut. Fasting, urte kolon rensing, probiotika, psyllium skall og klyster detox (avføringsmiddel) er de mest fremtredende hjelp av hjemme-baserte kolon rensing. De fleste av disse metodene innebærer å ta et stoff muntlig som virker på avfall i tykktarmen, forårsaker dem til å løsne og bli utslettet gjennom avføring.

Fasting

Fasting gjør at fordøyelsessystemet til å slappe av og presser den til å behandle urenheter som har blitt sittende fast inne i tykktarmen. Man kan holde seg til en lett fordøyelig diett av frisk frukt og grønnsaksjuice på rettidig intervaller for best resultat. Rik på fiber, lite fett og enkelt distribueres, disse matvarene oppmuntre giftstoffer og avfall som skal skylles ut av kroppen.

Herbal Kolon Rensing

Urte planter som brukes i kolon rensing er av to grupper: planter som stimulerer avføring og metabolisme, og planter som dreper skadelige bakterier og renser kolon. Cascara Sagrada, aloe leaf, Senna, cayennepepper og ingefær tilhører den første gruppen, mens berberis, fennikel og hvitløk tilhører den andre. Disse er som regel tatt i form av piller eller te. Det anbefales imidlertid å unngå piller, siden de er vanskeligere å absorbere sammenlignet med pulvere og væsker.

Probiotika

Probiotika er stoffer som bidrar seles gode bakterier i tykktarmen, og holder fordøyelsessystemet er i balanse, og stimulering av immunsystemet, og dermed inhibere skadelige bakterier og parasitter i tarmen. Bananer, løk og hvitløk er noen gode kilder til probiotika. Bortsett fra disse naturlige kilder, det er kosttilskudd tilgjengelig over disk, men man må passe på å kjøpe bare produkter med spesielle belegg som beskytter dem mot sterile og sure miljøer.

Psyllium skall

Psylliumfibre er hentet fra skall av blonde psyllium frø. Disse fibrene har potensial til å holde på vann og er svært effektiv i å befri kolon av uønskede avfallsstoffer. Psylliumfibre er vanligvis tilgjengelig i pulverform, en mengde som er blandet i vann og forbrukes til å stimulere avføring. Havrekli, en hemicellulose fiber, og eple pektin gir også gode erstatninger for psyllium.

Enema Detox

Klyster detox er et populært kolon rensing alternativ hvor vann pumpes inn i tykktarmen for å spyle de akkumulerte avfall. Magnesiumoksyd er et utbredt middel i denne forbindelse. Blandes med en passende mengde vann og forbrukes, hjelper det å rense tarmen av fekalt stoff og også fremmer veksten av bakterier ved å slippe gode store mengder oksygen i tykktarmen. Enema detoxes vanligvis er tilgjengelige i butikker som Milk av Magnesia i flytende form, er en del av som legges til et glass vann for inntak. Avføring oppstår vanligvis i deg fire timer med forbruk.

Tinktur Black Walnut Hull Hjem Utbedring

De grønne skrog av svart valnøtter (Juglans nigra) er brukt til å lage skjær hjem rette. Skroget er det som er på utsiden; valnøtt er i midten av skroget. Hvis du aldri har sett en frisk valnøtt skrog før, kan du bli overrasket over å finne ut at det ser ut som en lime. Plukk opp skrog fra bakken under treet. Samle skrog som ikke er sprukket og fremdeles opprettholde i det minste halvparten av sin grønn farge.

Oppskrift

Breastcancerchoices.org gir en fantastisk oppskrift på skjær svart valnøtt skrog hjem rette. Fra en svart valnøtt tre som ikke har blitt sprayet med noen insektmidler, samle ferske falne skrog. Vask dem og deretter gjøre en endelig skylling med ikke-klorvann.

Plasser skrogene i et glass eller rustfritt stål skål (ikke keramikk, plast eller aluminium). Hell den høyeste bevis, klare drikker alkohol du kan kjøpe i ditt område. Korn alkohol eller Rain Økologisk Vodka er mest å foretrekke. Lett dryss askorbinsyre eller sitronsyre på toppen og dekselet. Du kan knuse en C-vitamin tablett. Etter tre dager gjenta vitamin C og dekanter i glasset beholder med ditt valg.

Utvise Parasitter

Tinktur svart valnøtt skrog er et hjem rettsmiddel å kvitte fordøyelsessystemet av parasitter. De tanniner og kinon i svart valnøtt skrog er de aktive ingrediensene som gjør dette skjær et potent middel.

Malurt og nellik er vanligvis kombinert med svart valnøtt skrog å utvise parasitter i tarmen. Hulda Clark anbefaler 2 ts av Black Walnut Hull Extra Strength tinktur en gang i uken i et helt år som en vedlikeholdsdose.

Hvordan kjøpe tinktur Black Walnut Hull Hjem Utbedring

Du trenger ikke å lage tinktur svart valnøtt skrog hjem rette selv, kan du kjøpe den. Handle på din lokale helsekost butikk eller urt butikk. Nettbutikker selger den også.

Hvis dette er første gang du kjøper et skjær hjem rette her er hvordan du kan identifisere den i en butikk. Tinktur er en væske og tradisjonelt kommer i en liten, mørk brun eller koboltblå medisin flaske. Toppen av flasken er et glass dråpeteller som er satt inn i flasken. På toppen av det er en vedlagt plastkork. Både vanlig og ekstra styrke er tilgjengelig. Produkter av høy kvalitet er tilgjengelig på drclarkstore.com, herbpharm.com og gaiaherbs.com.

Betraktninger

Drikker en tinktur svart valnøtt skrog hjem rette for fort kan føre til en urolig mage eller svimmelhet. Men ønsker du å drikke hele dosen innen 15 minutter. Du kan ikke liker smaken. Hvis du finner smaken mishager, bland skjær med juice, honning, syltetøy, dulce de leche, eller noe annet som vil hjelpe deg å få det ned.

Slik fjerner giftstoffer fra kroppen

Slik fjerner giftstoffer fra kroppen


Toksiner bygge opp i kroppen din, og for å opprettholde en sunn kropp og vekt du ønsker å fjerne disse giftstoffer. Hver dag du er ingesgiftstoffer fra luften som du puster og maten du spiser. Denne artikkelen vil skissere hvordan å fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Bruksanvisning

Det første trinnet for å fjerne giftstoffer fra kroppen din er å gjøre en parasitt rens. Parasitter er i mat folk spiser og i luften, selv om du har et sunt kosthold du har parasitter i tarmen. Den eneste måten å fjerne disse parasittene er å gjøre en parasitt rens. En skikkelig parasitt rens tar en måned å gjøre. Du kan finne parasitten rensing produkter på helsekostbutikker eller ved å utføre et søk etter "parasitt rens".

Det andre trinnet er å gjøre en lever detox. Leveren filtrerer alt som kommer inn i kroppen. Over tid giftstoffer bygge opp og leveren vil ikke fungere så effektivt som det skal. Dette vil etterlate et giftige bygge opp i kroppen din som vil få deg til å få vekt i nedre mageregionen. Du kan få leveren detox-produkter på helsekostbutikker eller ved å utføre et søk etter "leveren detox".

Det tredje trinnet er å gjøre et kolon rens. Avfall bygget opp i tykktarmen kan bli påvirket. Dette vil føre til at tykktarmen for å bli sikkerhetskopiert, som også kan føre til vektøkning. Den eneste måten å fjerne dette påvirket avfall er å gjøre et kolon rens. Du kan finne kolon rensing produktene på helsekostbutikker eller ved å utføre et søk etter "kolon rens produkter".

Hjemmelaget Avgifte Drinks

Hjemmelaget Avgifte Drinks


Detox drinker brukes til to hovedårsaker: For å gå ned i vekt og for å rense kroppen for giftstoffer, som antas å være usunn. Det er debatt om effektiviteten av avgifte kroppen, som medisinske fagfolk påpeker at menneskekroppen har naturlige prosesser for å rense kroppen for giftstoffer. Mange helsearbeidere, som for eksempel de på WebMD, vil foreslå å kutte giftstoffer som alkohol, tobakk og koffein fra kostholdet ditt og drikker mer vann, som er en av de mest effektive avgiftende drikke tilgjengelig. Rent vann naturlig spyler kroppen for giftstoffer, og kan være like effektivt, om ikke mer effektivt, enn mange andre "detox" drinker. For de som ønsker å prøve andre detox drikker, er noen av de mest populære listet nedenfor.

Master Cleanse

Den mest populære hjemmelagde avgift drikke, Master Cleanse, går et par forskjellige navn, for eksempel sitron kosthold. Den består av vann, sitron, cayennepepper, og lønnesirup. Oppskriften er som følger: varmt vann, 2 ss. sitronsaft, en klype Cayenne pepper og 1 ss. lønnesirup er kombinert for drikke. Det finnes mange varianter av oppskriften, men de alle har disse ingrediensene i ulike mengder. Formålet med drikken er å rense leveren og nyrene. I tillegg til rensing leveren og nyrer, mange bruker Master Cleanse drikke for vekttap. Dietten brukes i forbindelse med drikke forbyr all annen mat og drikke, med Master Cleanse administreres åtte ganger om dagen i alt fra tre til ti dager.

Kiwi og Grape Fruit Juice

Med ingen spesielle navnet gitt til drikke, blander kiwi-og-grapefrukt-juice diett 225 g kiwi frukt med 70 g av grapefrukt og 60 ml vann til drikke er glatt. Begge kiwi og grapefrukt er høy i antioksidanter og vitamin C, samt å være høy i fiber, som teoretisk hjelper klart ut kroppen for giftstoffer. Fiber har lenge vært kjent for å bidra til å fremme god fordøyelse og en sunn kropp, og med vitamin C og antioksidanter drikken er ment å gi kroppen med nødvendige næringsstoffer samtidig rydde ut dårlige giftstoffer. Mange avgifte drikke er høy i antioksidanter som de fremmet leveren helse, og leveren fungerer som en av kroppens naturlige detox organer.

Papaya Drink

Papaya drikke kommer i et par forskjellige former, men de alle sammen en relativt liten mengde av grønn papaya, omtrent 200 g, med andre frukter og vann i en blender. Denne type drikke er ment å rense tykktarmen. Grunnen til at grønn papaya brukes til å rense tykktarmen er at den inneholder et enzym kalt papain, som kan bryte ned herdet slimete og bidra til å fjerne giftstoffer. Herdet slimete er en av de viktigste grunnene til at folk får parasitter i tarmen, og parasitter hindre folk fra å absorbere gode næringsstoffer. Den papain kan bryte ned næringsstoffene i kroppen uavhengig av tilstedeværelse av parasitter som hjelpemiddel helse hos de som drikker papaya drikkevarer.

Crohns & Kolon Rensing

Crohns sykdom er en uhelbredelig inflammatorisk tarmsykdom som bare kan behandles ved å se på symptomer. Crohns sykdom kan forårsake svært smertefulle og ubehagelige symptomer, noe som gjør jakten på behandlingen av største betydning for dem som lider sin innvirkning. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, kan legens behandling anbefalinger varierer fra kosten justeringer og antidiarrheal medisiner til cortisteriods og kirurgi. Noen alternative utøvere anbefaler ulike former av kolon rensing for å rense ut kolon og redusere symptomene på Crohns sykdom.

Metoder for Kolon Rensing

Det er flere måter å rense tykktarmen, den mest drastiske metoden være colonic vanning eller colonic hydroterapi. Med colonic vanning teknikker, vil en helhetlig utøveren sette en gummi slange i endetarmen for å skylle ut giftstoffer og parasitter fra tarmen. Dette regnes som den raskeste og mest effektive metode for å fjerne skadelige stoffer fra fordøyelseskanalen. Holistisk utøvere anbefaler colonic vanning for dem som lider med Crohns sykdom som et utgangspunkt for å starte avgiftning av tykktarmen. En annen fremgangsmåte for kolon rensing innebærer bruk av klyster. Det kan være lurt å prøve noen mildere urte klyster for å begynne som for eksempel aloe, kattemynte eller glatte alm. Hvis du er motvillig til å prøve vanning eller klyster terapi, kan det være lurt å prøve bare å ta urte kosttilskudd i stedet. Dette kan være like effektive, men den helbredende prosessen er tregere med denne metoden, og du vil merke endringer i dine symptomer mer gradvis. Du kan ta noen av de nevnte kosttilskudd muntlig eller se din herbalist å anbefale en spesialisert blanding av kolon rensing urter. Den enkleste måten for deg å rense din kolon er frukt eller juice fasting. Du kan rense hele fordøyelseskanalen ved å spise bare frukt eller inntak friske (ingen tilsetningsstoffer) juice. For tre eller fire dager vil du trenger å spise bare frukt og drikker bare vann og fersk juice. Etter rensing, begynner å introdusere kroppen din til mat igjen sakte, spise bare ferske grønnsaker og frukt. Dette vil rense ut fordøyelseskanalen trygt og bør følges med permanente, sunne endringer i kostholdet.

Forholdsregler

De fleste tradisjonelle vestlige medisin utøvere på det sterkeste at du unngår colonic vanning terapi hvis du har Crohns sykdom eller noen annen form for tarmsykdom. Hvis du velger å prøve en colonic vanning sørg for at du går til en hederlig utøver som bruker rent og trygt utstyr. Husk at urte enemas og kosttilskudd er ikke godkjent av FDA så vær forsiktig med disse metodene for rensing og initiere eventuelle endringer gradvis. Holistisk og vestlig medisin utøvere begge enige om at endringer i kostholdet kan være den mest effektive metoden for rensing av tykktarmen og lindre symptomer hos de som lider av Crohns sykdom.

Detox med Kolon Rensing Urter

En detox med kolon rensing urter er effektiv i å fjerne bygget opp avfall fra tarmen og kolon for en sunnere livsstil. Naturlige urter er trygge å bruke, og et kolon rens bør gjøres minst en gang i året for å fjerne buildup. Holde kolon ren vil forbedre generelle helse og energinivå.

Rensende urter

Rensende urter fungerer på samme måte som avføringsmidler, stimulere tarmen og tykktarmen for å fjerne avfall og giftstoffer gjennom avføring. Naturlige urter er trygge å bruke, og kan finnes på helsekostbutikker. Ta urt som anvist, helst på dinner. Start med en kapsel om dagen, og øke med en kapsel før avføring er hyppig i løpet av kolon rensing program.

To rensende urter som brukes ofte i løpet av et kolon rens er cape aloe blad og Senna. Cape aloe blad er relatert til aloe vera-planten, og dens høye fiberinnhold bidrar til å fjerne oppbygging fra tykktarmen og tarmene. Senna er en populær kolon rensing urt, som stimulerer tykktarmen for å fjerne avfall.

Absorberende Urter

Andre kolon rensing ingredienser inkluderer absorberende urter. Disse naturlige urter trekke ut urenheter fra tykktarmen og fjerne dem gjennom avføring. Absorberende urter er også gunstig for å redusere betennelse i tykktarmen. I motsetning rensende urter, må disse urtene være hadde med en tom mage. Absorberende urter er mer grundig i sine rensing av tarmen og kolon vegger, og kan gjøres så ofte som nødvendig hver dag for tilstrekkelig rengjøring.

To populære valg av absorberende ingredienser er aktivt kull og bentonitt leire. Leiren trekker ut giftstoffer, avfall og parasitter fra tarmen og kolon vegger, og er trygg å bruke ofte hele dagen. Charcoal fungerer på samme måte, ved at det absorberer giftstoffer fra tarmen og renser tarmen.

Disse bestanddeler må forbrukes med juice eller vann for å hindre forstoppelse, da de absorberer vann i tarmen og kolon. Bland en spiseskje av leire eller kull med åtte gram vann, og drikke. Konsumere en ekstra åtte unse glass vann for å gi rikelig med fuktighet til kroppen. Ta kosttilskudd med en åtte gram glass vann, etterfulgt av en ytterligere glass etter hver dosering.

Allmektige rens Ingredienser

Allmektige rens Ingredienser


Kosttilskuddet Allmektige rens inneholder en rekke naturlige urter, i tillegg til de tre inerte ingredienser av vegetabilsk cellulose, magnesiumstearat og silika. Allmektige Cleanse tilbyr to forskjellige produkter, som begge fremmer helsen til fordøyelsessystemet. Hvert produkt har en annen formel.

Cascara Sagrada

Cascara sagrada er barken av Rhamnus purshiana, et tre av buckthorn familien. Ubehandlet bark er en sprek rensende; men når eldre bark blir tørket og bearbeidet, har det en skånsom lakserende virkning. Det er en ingrediens allmektige Cleanse Formula One, i henhold til den allmektige Cleanse.

Cape Aloe Leaf

Allmektige Cleanse Formula One inneholder også blad av Aloe ferox, Kapp aloe. I likhet med mer kjente Aloe vera, har Cape aloe et avføringsmiddel handling. Den vokser i Sør-Afrika.

Senna

En annen ingrediens er Senna. Senna er en effektiv avføringsmiddel, men krever moderasjon i bruk. Gravide kvinner bør ikke bruke det, ifølge Kolon Rensing og Resource Center.

Berberis Root

En annen oppført ingrediens allmektige Cleanse Formula One er berberis root. Berberis root hjelpemidler fordøyelsen og selv dreper heliobacter pylori, en bakterie som forårsaker magesår, ifølge urteekstrakter Plus.

Rabarbra og ingefær

Allmektige Cleanse Formula One inneholder ekstrakter fra røttene av rabarbra og jordstengler av ingefær. Begge spilte en rolle i tradisjonell kinesisk medisin. Kineserne brukte rabarbra røtter til å behandle både forstoppelse og diaré, ifølge Puristat. Ingefær er en allsidig urtemedisin med mange programmer, inkludert urolig mage, i henhold til Disabled World.

Hvitløk og Cayenne

Hvitløk og cayennepepper gi et bredt spekter av helsemessige fordeler på de som spiser dem, inkludert fordeler til fordøyelsessystemet som gjør dem egnet stoffene i Formula One. Hvitløk inneholder kostfiber, ifølge Karbohydrater Information, og frukten av cayenne pepper hjelper dem som lider dyspepsi, ifølge Shirley velvære Cafe.

Vermifuges

Allmektige Cleanse Formula One inneholder to vermifuges, stoffer som driver ut parasitter fra tarmen: malurt og skrog av svart valnøtter, ifølge Allmektige Cleanse.

Vindturbiner

Fennikel er den eneste aktive ingrediensen i både Allmektige Cleanse Formula One og allmektige Cleanse 2 Purify, ifølge CalCompNutrition. Fennikel er en carminative. Det lindrer fordøyelses ubehag ved å hjelpe den lidende utvise gass. Clove knopper, en annen ingrediens allmektige Cleanse Formula One, er også en carminative, ifølge Allmektige Cleanse.

Psyllium

Allmektige Cleanse 2 Purify inneholder både psyllium skall og psyllium frø. Psyllium er en viktig kilde til fiber. Mennesker kan ikke fordøye kostfiber, men fiber bidrar til å hindre forstoppelse, og selv bidrar til helsen til hjertet, ifølge Linus Pauling Institute.

Avgifte Ingredienser

Allmektige Cleanse 2 Purify inneholder ulike ingredienser som avgifte tarmen: bentonitt leire, glatte alm bark og aktivert selje kull. Kullet absorberer også gass, ifølge Allmektige Cleanse.

Flax og Epler

Pektin fra epler og utdrag fra linfrø tjene som en kilde til fiber i Allmektige Cleanse 2 Purify. Flax Seed er også et mildt avføringsmiddel, ifølge Allmektige Cleanse.

Marshmallow

Allmektige Cleanse 2 Purify inneholder ekstrakter fra antennen deler av marshmallow anlegget. Marshmallow ekstrakter bero slimhinnene i tarmen, ifølge Allmektige Cleanse.

Colonic vanning Alternatives

Colonic vanning Alternatives


Colonic vanning er prosessen med å spyle den store tarmen med vann. Den ble først brukt av egypterne rundt 1500 f.Kr. Folk gjør colonics for en rekke årsaker: for å gå ned i vekt, opprettholde sin helse og ungdommelig utseende, bekjempe gjær infeksjoner, eliminere giftstoffer og kjemp mot kroniske sykdommer. Man har flere alternativer for colonic vanning. Hver metode har sine fordeler, men noen er mer effektive enn andre.

Grunnleggende Klyster

Grunnleggende enemas brukes til å vanne den nedre del eller synkende delen av tykktarmen. De er først og fremst utviklet for å lindre mild forstoppelse. Pæren er altfor liten til å bære noen vesentlig mengde vann.

Klyster med Douche Bag og Douche Can Vedlegg

Klyster med douche bag eller douche kan vedlegg kan gi en med større vannkapasitet for kolon vanning. Douche bag vedlegg kommer i 1-, 2- og 4-liters sekker. Douche bokser vanligvis gå opp til 2 liter. Folk kan sette inn mer vann i tykktarmen med disse to uttak, men det er fortsatt kun nok til å nå den nedre del av tykktarmen. Douche bokser, hvis satt på et høyere nivå, er litt mer praktisk, som tyngdekraften kan automatisk dispensere vannet. Både douche poser og bokser har mer kapasitet til å skylle ut avfall enn grunnleggende klyster.

Hjem colonic vanning Units

Det finnes to hovedtyper av hjem colonic vanning enheter. Man arbeider mer av tyngdekraften, mens den andre bruker et pumpesystem. Alvoret enhet inneholder en forhøyet vanndispenser og slangen, sammen med en plattform. Man trenger som regel å støtte styret opp på en stol og toalett. Stolen må være på en svak skråning slik at avfallet kan renne ned i toalettet. Pumpeenheten kan kobles til vannforsyningen under vasken.

Pumpeenheten ble innført for bedre å replikere vannstrømmen av de kommersielle enheter. Vannføringen avbrytes ikke som det er med alvoret enheten. Hver gang man utleverer vann med alvoret enhet, vannstrømmen må være slått av. Brukeren kan også regulere vanntemperaturen med pumpeenhetene. Høyere temperaturer kan hjelpe drepe av skadelige parasitter i tarmen. Varierende temperatur under en sesjon kan åpne ileocecal ventilen mellom små og store tarmen. Dette hjelpemidler i ekstra utslipp av giftstoffer. Pumpeenheten kan vanne alle tre områder av tykktarmen: synkende, tverrgående og stigende.

Commercial colonic vanning

Kommersielle colonic vanning enheter er selvstendige enheter. Vannforsyning, bord og vask er alle koblet. Disse behandlingene er utført av en lisensiert kolon hydrotherapist på kontoret hennes. I motsetning til hjemme-enheter, de kommersielle enheter har slanger for å skylle av. Bassenget drenerer også inn i en gjennomsiktig tube, slik at brukeren kan se innholdet avfalls. Dette er viktig, for eksempel fordi en gul fargetone representerer giftstoffer. Gjær er vanligvis hvit. Ufordøyd mat kan også sees gjennom røret. Dette kan tyde på at man ikke er riktig å tygge maten hans.

Beste metode for colonic vanning

Kommersielle enheter er overlegen i forhold til enhver av de andre enhetene kolon vanning. Imidlertid kan økter kjøre mellom $ 60 og $ 80. Pasienten har som regel å gjøre minst seks behandlinger for å høste de viktigste fordelene. Den største fordelen med de kommersielle enheter er å ha et kolon hydrotherapist tilgjengelig for konsultasjon. Personer med kroniske sykdommer og autoimmune sykdommer kan få størst utbytte av de kommersielle enheter.

Om Alzheimers Disease Prevention

Om Alzheimers Disease Prevention


Selv om Alzheimers sykdom er tenkt å være en dødsdom, noen naturlig helse talsmenn og til og med pasienter føler at de kan snu sine symptomer ved hjelp av naturlige behandlinger. De bruker kosttilskudd og chelation terapi, som hjelper rense blodet. Naturlig helse talsmenn også argumentere for å bytte til en organisk, naturlig kosthold, som kan hjelpe frigjøre gamle matvarer som ikke er utskilt. Kolon terapi, noen sier, kan bidra til å helbrede kroppen og hjernen. Fokuset er på en helhetlig, snarere enn en magisk kule, tilnærming.

Betydning

Alzheimers sykdom pleide å være en plage av den gamle. Visste du brukte til å ta turer til gamle folk hjemme å se bestemor eller bestefar som var senil? Tidlig debut Alzheimers begynner å kreve livene og karrierene til de i 40-årene og 50-årene. De som er bare å begynne å treffe sine steg i arbeidsstyrken er ødelagt å finne at deres mentale levetid blir avkortet.
I tillegg er Alzheimers-type symptomer knyttet til spising av skjemt kjøtt. For eksempel har noen som har spist delikatesse av skjemt ekorn hjerner i sør så vel som de som har spist skjemt hjortekjøtt kommer ned med botemiddel "kugalskap" sykdom. Symptomene på demens og langsom nedgang til døden er uhyggelig lik de av Alzheimers, inkludert ukoordinert turgåing, ustø bevegelser og en svakhet som hindrer stående.
I tillegg, stekt kjøtt, sprø pommes frites, og ristet brød er kilder til farlige forbindelser kalt akrylamid, som kan skade kroppen og er forbundet med ulike kreftformer, Alzheimers sykdom og andre sykdommer.

Funksjoner

Diett kan endre mengder forurensninger som vi tar inn i kroppen. En protokoll for å overvinne tidlig stadium demens inkluderer kommer til en helt vegetarisk-basert kosthold, og drikker frukt og grønnsaksjuice.
Cruciferous familien inneholder brokkoli, kål, og blomkål. Disse grønnsakene inneholder svovelforbindelser, som også virker som en naturlig antibiotika i tarmen og også er kreft preventives. Grønnsaker som hvitløk og løk inneholder stoffer som dreper parasitter, bakterier og virus. De kan også bidra til å lette gammel mat ut av fordøyelseskanalen fordi de inneholder store mengder fiber. Aloe vera, som bidrar til å forbedre mikrosirkulasjonen i beina og ekstremiteter er også en god mikser juice for sterkere grønnsaker. Deep-grønne greener kan bidra til å helbrede kroppen av heavy-metal forurensning.
Sterkere saft kan fortynnes med aloe vera og grønn agurk (med huden på) til legemet kan behandle sterkere konsentrasjoner. Hvete gress gjør en meget sterk saft som kan fortynnes inntil kroppen tåler hele konsentratet. (Se link under for en nybegynner nettsted på juicing.)
Supplerende og kostfiber bidrar til å helbrede og rense fordøyelsessystemet. Ufordøyd mat blitt hjemmet til parasitter og overflødig gjær overvekst. Ufordøyd materiale fra siste matvarer hindrer kroppen fra absorbere alle de essensielle næringsstoffer fra våre måltider.

Betraktninger

Kosttilskudd bør være fått i regi av en lisensiert profesjonell. Kosttilskudd for Alzheimers forebygging vil inkludere essensielle fettsyrer og oljer. Disse inkluderer omega-3 fettsyrer, som finnes i fet fisk som laks, tunfisk, linfrøolje og valnøtter. En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å velge sunn mat som inneholder de essensielle fettsyrene.
Inflammasjonsreduserende kosttilskudd er viktig ved forhindring av Alzheimers. Disse inkluderer grønn te, enterodrasjert oregano olje, glukosamin, chondroitin, og andre urter og mineraler. Antioksidanter, slik som vitamin C, alfa-liponsyre, og quercetin arbeid synergistisk for å hindre skade fra frie radikaler som skjer både i cellene i kroppen, så vel som fra utsiden fra forurensninger som forurensning. Kosttilskudd som druefrøekstrakt styrke sirkulasjonssystemet, og styrke slimhinnene. Co-enzym Q10 hjelper hver eneste celle i kroppen, inkludert hjertet og hjernen. Under en lege omsorg, er CoQ10 et supplement som hjelper dreper parasitter i tarmen. Kosttilskudd som nondairy yoghurt kan hjelpe recolonize de aktive flora av tarmen. Kosttilskudd som niacin, folsyre og B-12 kan hjelpe kroppen i en viktig prosess som kalles metylering, som har mange funksjoner som å lage signalstoffet serotonin, for eksempel.

Funksjoner

En helhetlig tilnærming til psykisk helse er viktig.
En nå berømte studie av eldre nonner viste at visse atferd korrelert med psykisk helse. De som opprettholdt sterke felles obligasjoner, som fostret en positiv mental outlook, og som også praktisert en tro disiplin gjorde det bedre enn de som ikke praktiserer disse disiplinene. Studien viste også fordelene for de som opprettholdt et sunt kosthold, for de som utøves, og for de som opprettholdt sin kardiovaskulær helse. Kardiovaskulær sykdom er også relatert til en annen type demens, så vel.

Expert Insight

Dr. Daniel Amen er et neuropsychiatrist som har flere anbefalinger for en sunn hjerne. Disse inkluderer å fjerne all koffein fra kostholdet, noe som fører til innsnevring av hjernens blodkar. I tillegg mener han at bare gjør kryssord ikke vil være nok for et sunt og levende hjerne godt inn i voksenlivet og utover. Vi må utfordre oss selv med nye aktiviteter som vi ikke er komfortabel med. Nye og vanskelige aktiviteter utfordre hjernen vår til å skape nye forbindelser.

Symptomene på menneske Parasitter

En menneskelig parasitt ville være noen form for utenlandsk, mikroskopisk organisme som i hovedsak bruker kroppen din til å avle og overleve. Med det kommer en god del symptomer, alt avhengig av type parasitt som kaller deg sin vert. Det kan være en type rundorm, en type av ringorm eller en annen form for vesen, som plasmodium, som er parasitten som produserer malaria. For det meste, kan hver av disse parasittene føre en person å oppleve noen av de samme symptomene, varierende i grader basert på dybden av infeksjonen.

Kvalme

De fleste vil vanligvis lider av noen grad av kvalme når infisert med et menneskelig parasitt. Dette har mye å gjøre med plasseringen i kroppen at parasitten vil vanligvis kaller hjem. Mange av parasitter som infiserer mennesker vanligvis finner veien inn i fordøyelseskanalen, infiltrere veggene i tarmen, hvor de kan modnes og rase. En gang i tarmen, vil disse parasittene ofte føre en person til å bli kvalm, noen ganger så alvorlig at den ber oppkast.

Diaré

Mye som kvalme, kan disse parasittene også føre en person til å oppleve forbigående episoder av diaré eller løs avføring. Igjen, dette er i stor grad skyldes den parasittiske infeksjon sammen intestinal vegger. Som parasittene modnes og formere seg, vil en person oppleve en økt forekomst av diaré og kan også oppleve blod i avføringen.

Kramper

En annen ganske vanlig symptom på menneskelige parasitter vil manifestere seg som magekramper og ubehag. Kramper kan komme med eller uten kvalme og diaré, men de vil generelt øke i hyppighet og intensitet som befolkningen av parasittene vokser. For det meste, vil kramper starter kjedelig og systematisk forverres før det er ganske skarp.

Fever

Det er ikke uvanlig for en person med en parasitt for å begynne å utvikle en feber. Selvfølgelig vil ikke alle parasitter føre denne type reaksjon hos et individ, men potensialet er der fortsatt. Vanligvis vil du starte med en relativt mild feber (mellom 100 og 101 grader F) som utvikler seg, når venstre ubehandlet, til en som er ganske høye (over 103 grader F). Men, ikke feber ikke alltid kommer alene, og noen mennesker vil begynne å lide av svette samt frysninger.

Respiratoriske problemer

Som parasittene har lov til å avle, moden og avle igjen, det blir potensialet for migrasjon. Et slikt sted som de gjør reisen er inn i lungene, der de igjen kan modnes og rase. Når lungene oppleve denne type invasjonen, vil du vanligvis begynner å lide av noen respiratoriske problemer, inkludert en vedvarende hoste, piping i brystet og en kortpustethet.

Trøtthet og smerter

En annen felles område av migrasjon av disse parasittene er faktisk blodet, noe som effektivt kan bære disse mikroskopiske organismer nesten hvor som helst i kroppen. Når dette skjer, vil du vanligvis begynne å oppleve en økende mengde av tretthet og utmattelse. Dette kan da bli fulgt med noen smerte og ubehag innenfor i armer og ben, som parasitten begynner å invadere muskelvev.

Parasitt Symptomer hos mennesker

Symptomene på parasitter hos mennesker vil variere avhengig av hvilken type parasitt som påvirker deg. Du kan ha kontrahert rundorm (parasitten som produserer både trikinose og ascariasis), ringorm (parasitten ansvarlig for tinea capitis) eller plasmodium (parasitten som forårsaker malaria). Men det er noen fellestrekk i symptomene på menneskelige parasitter som kan tyde på at du har kontrahert en av disse infeksjonene.

Diaré

En av de vanligste symptomer hos nesten alle de menneskelige parasitter vil involvere utbrudd av diaré eller løs avføring. Grunnen til dette er at en rekke av de parasitter, som rundorm eller plasmodiums, faktisk trenge inn i vevet i fordøyelsessystemet mens i larver scenen og deretter vokse inn i selve ormer eller parasitter som kan be hyppige løse eller rennende avføring. Noen ganger kan det også føre til blodig eller vente (en indikasjon på blod) avføring.

Kvalme og brekninger

En annen ganske vanlig symptom på en parasitt vil være jevnlige episoder av kvalme og oppkast. Mye som symptom på diaré, kvalme og oppkast kan være forårsaket av infeksjon av parasitten i noen vev av fordøyelsessystemet, oftest tarmen. Det er innenfor dette området av kroppen som mange parasitter modnes og selv avle, noe som kan føre kvalme og oppkast hos mange mennesker.

Magekramper

I utgangspunktet går hånd i hånd med diaré, kvalme og oppkast, mange parasitter som påvirker mennesker kan også bringe på noen mengden av kramper i mageregionen. Dette skyldes i stor grad kroppens reaksjon på parasitter som de rase og multiplisere. Kramper kan kjøre fra kjedelig til ganske skarp, basert på mengden av parasitter som er i systemet ditt.

Kortpustethet

Noen ganger parasitter, som vanligvis bor i fordøyelsessystemet, lage en trek ned i lungene. Med dette kommer kortpustethet, hoste og tungpustethet.

Fever

Noen parasitter kan også fremkalle en reaksjon i kroppen i form av feber. Det kan være moderat feber på 100 til 101 grader Fahrenheit eller en relativt høy feber av 103 grader Fahrenheit og oppover. Årsaken til avviket er todelt, da det avhenger både av type parasitt du har kontrahert og hvordan kroppen din reagerer på parasitten. Med dette feber, kan du begynne å oppleve frysninger eller svette, men det avhenger igjen på din reaksjon mot parasitten og type parasitt i systemet.

Hodepine

Hvis du har kontrahert en parasitt av noe slag, kan du også begynne å lide av periodiske hodepine, men disse vanligvis følge de vanligste symptomene som er nevnt ovenfor. Disse hodepine er vanligvis moderat til alvorlig, og reagere på over-the-counter smertestillende midler som aspirin og ibuprofen.

Trøtthet & Pain

Hvis venstre ubehandlet, kan parasitter føre til en god del av tretthet og utmattelse, som de andre symptomene og parasitter selv vil vanligvis ta en toll på en persons kropp. Dette vil forlate dem sløv og bare ikke føler deg opp til snus. Det kan også begynne å gi noen smerter og ubehag i nabo musklene i kroppen, spesielt når de begynner å invadere blodet og uunngåelig musklene dine.

Hva er symptomene på å ha en parasitt?

Når noen er eksponert mot en parasitt, det er mulighet for infeksjon. Det avhenger bare av hvilken type parasitt hvor denne infeksjonen foregår. Mesteparten av tiden vil disse patogener ring fordøyelsessystemet hjemme. Men de kan raskt migrere til andre områder av kroppen. Uansett hvor parasittene infiltrere begynner verts ofte vise visse symptomer på deres tilstedeværelse.

Diaré

Av alle symptomene på parasittene er diaré en av de mer vanlige. Dette skyldes i stor grad til området av infestation. For parasitter som plasmodiums og rundormer, er fordøyelseskanalen et ideelt miljø for larvene å modne. Som de invaderer fordøyelses vev, er den enkelte ofte gjenstand for utbrudd av diaré eller mørk, tjæreaktig avføring, noe som er en indikasjon på intestinal blødning.

Kvalme

Ofte følger diaré er kvalme. Med dette symptomet, fortsatt trenger parasitten veggene i fordøyelseskanalen, men i stedet for å spørre diaré, fører det til kvalme i sin vert. Noen ganger er det kvalme så stor at den kan forårsake oppkast.

Kramper

En annen ganske vanlig symptom på en parasitt, spesielt med plasmodiums og rundormer, er kramper. Når larvene borer seg inn i tarmveggene, kan de påvirke måten tarmen kontrakten, forårsaker dem til å bli lengre og hyppigere. Ved å øke lengden og hyppigheten av sammentrekninger, kan det gjøre tarmen mer utsatt for krampe, som så blir følt som en abdominal krampe i individet.

Fever

Det er ikke uvanlig for en parasitt å utløse en feber. I likhet med en bakteriell eller viral infeksjon, ber en parasitt en immunrespons i kroppen. Som immunsystem forsøker å bekjempe denne typen infeksjon, opplever en person en økning i temperatur. Med en parasitt, kan den traff oppover på 103 grader C eller høyere, men er normalt rundt området på 100 til 101 grader F. Avhengig av parasitten, er dette feber ofte forbundet med nattesvette eller frysninger.

Fatigue

Siden kroppen behandler parasitten som enhver annen infeksjon, immunsystem hovedsak jobber overtid for å bekjempe patogen. Denne prosessen tar energi. Til slutt, bærer det en person ned til han blir trøtt og utmattet.

Pain

Mange ganger, betyr en parasitt smerte, smerte og dette kan trykke nesten hvor som helst i legemet. For noen tar det form av en hodepine, siden noen parasitter kan utløse visse nerver i hjernen er ansvarlig for smerte. For andre, treffer denne smerten musklene, som er en god indikasjon på at parasitten har funnet sin vei inn i blodet.

Luftveisproblemer

Når en parasitt vandrer, noen av dem er kjent for å reise inn i lungene. En gang her, de tunnel i lungevevet, noe som kan føre til kortpustethet, vedvarende hoste og tungpustethet.