Digidexo.com

Hva er fordelene ved medisinsk effekt Stoler?

Hva er fordelene ved medisinsk effekt Stoler?


Noen hemming krever bruk av en rullestol fordi personen ikke kan gå enten i det hele tatt, eller ikke er sterk nok til å være på føttene. De som krever bruk av en rullestol har muligheten til å bruke en manuell stol eller en medisinsk effekt stol for å komme rundt. Velge en medisinsk effekt stol tilbyr fordeler i forhold til å bruke en manuell stol.

Independence

En medisinsk makt stol tillater pasienter å bevege seg rundt på egenhånd, enten de er i deres hjem eller borte fra hjemmet. Noen mennesker med nedsatt funksjonsevne er i stand til å bruke sine hender og armer for å kjøre en manuell rullestol, men dette kan være en stor belastning på energi. En elektrisk rullestol gjør at personen til å bevege seg uten hjelp fra andre, samtidig som du beholder energien til andre oppgaver. Han ville ikke trenger å vente til noen kan hjelpe ham med å komme fra ett sted til et annet. Å være selvstendig kan være en stor moral booster for noen å leve med en funksjonshemming.

Enkel Control

Medisinsk effekt stoler er utformet med funksjonshemmede i tankene. De fleste stolene bruke en styrespak som er lett for alle å manøvrere, selv med dårlig hånd eller overekstremitetene kontroll eller styrke. Denne type kontroll tillater brukeren å legge armen på armlenet, og bruke hånden eller armen for å trykke joysticken forover, til venstre eller høyre. Selv med dårlig bevegelighet eller styrke, de fleste kan hekte håndleddet rundt styrespaken, og trekk den bakover for å gå i revers. Hvis hun ikke kan bruke en joystick, kan produsentene utstyre stoler med puste rør for rullestol kontroll.

Allsidighet

Mens folk med nedsatt funksjonsevne kan bruke mesteparten av sin tid i bygninger eller på en asfaltert underlag, noen mennesker i rullestol fortsatt venture ut i deres verksted eller andre områder med ulendt terreng. Noen strøm stoler er utstyrt med dekk som gjør beveger seg rundt på tunet eller annet ulendt terreng gjennomførbart. Medisinsk effekt stoler kommer også i flere stasjonsalternativer, inkludert forhjulsdrift, bakhjulsdrift og mid-hjulstrekk. De med forhjulsdrift er best for grovere terreng, mens bakhjulsdrift gir mer stabilitet for de med dårlig balanse på grunn av sin tilstand. Midt-hjulstrekk er for de som krever en strammere svingradius.

Comfort

Setene funnet på medisinsk effekt stoler er bygd med tanke på komfort siden en funksjonshemmet person bruker en betydelig mengde tid på det. I motsetning til de fleste manuelle rullestoler som består av en slynge-stil sete, har en makt stol ofte en polstret sete med polstret armlener for komfort. Den polstret hodestøtten kan justeres til riktig høyde for den enkelte bruker. Noen stoler kan tiltes eller tilbakelent slik at brukeren kan finne den mest komfortable sittestilling samt best mulig tilgang til kontrollene.