Digidexo.com

Hvitløk & Honey Fordeler for dyr

Hvitløk og honning har naturlige antiseptiske og helbredende egenskaper som kan komme både mennesker og dyr. Tallrike studier utført over tid har arbeidet for å bestemme nøyaktig hvor hvitløk og honning kan brukes for generell helse og maksimal helbredelse og medisinsk effekt for humane og animalske sykdommer og skader.

Generelle Fordeler med hvitløk

I tillegg til smaken og antioxidant fordeler legger det til mat, har hvitløk vært spioneringen av helsenaturforskere for en rekke gode egenskaper, inkludert anti-bakteriell og anti-sopp, anti-inflammatorisk, anti-parasittiske og muligens også anti-kreft. Den antimikrobielle aktivitet av hvitløk har vært knyttet til de sulfider som er tilstede i hvitløkolje.

Hvitløk for dyr

Fôring hvitløk til hunder har vist seg nyttig for å bekjempe kreft og frastøter lopper. Noen dyr, spesielt katter, kan ikke behandle hvitløk eller løk. Hvis det gis i store mengder, vil hvitløk og løk bevise giftig for katter. I små mengder, er imidlertid hvitløk ufarlig for katter og ofte tilsatt i små mengder til bestemte merker av kattemat, for eksempel Velvære og Merrick.

Generelle fordeler av Honey

Honning har vært brukt gjennom tidene som en balsam for å få fart på tilheling av sår. Det har fungert som en anti-bakteriell og anti-sopp healing salve på brannskader, sår og infiserte sår. Det har også blitt vist å ha virkninger på infiserte kirurgiske sår. En nigeriansk studie utført i 2005 og publisert i "British Journal of Surgery" viste at av 59 pasienter med sår som hadde unnlatt å helbrede med konvensjonelle behandlinger, 58 viste bemerkelsesverdig forbedring med bruk av ubehandlet honning.

Honey for dyr

Som en aktuell behandling, honning er sikker for bruk på de fleste dyr; det er et utmerket bandasje for sår, som har spesielle antimikrobielle egenskaper vanligvis tilskrives hydrogenperoksyd, og en viskøs tekstur som fungerer som en barriere mot bakterier og holder såret fuktig. Honning fungerer også som en aktuell anti-inflammatorisk smertestillende.

Kombinere hvitløk og honning

En studie utført i 2006 fant at sårene til rotter behandlet med hvitløk og honning helbredet raskere enn sårene til rotter behandlet kun med honning. Honningen som brukes i forsøket var ukokt og ubehandlet, og hvitløk ble knust for å aktivere sine helbredende egenskaper.