Digidexo.com

Hvordan å miste vekt gjennom Ketose

Ketose er en tilstand som kjennetegnes ved organ for å brenne fett energi. Som et biprodukt av alvorlig karbohydrat begrensning, ketoner utvikle seg i blodet, og disse benyttes som drivstoff for kroppen i stedet for glukose. Noen av kroppens orgelets foretrekker drivstoff av ketoner fremfor glukose. Som blir sagt, kan en person som går inn i ketose også forvente å gå ned i vekt.

Hvordan å miste vekt gjennom Ketose

•  Kutt karbohydrater. For å komme inn i ketose, må du spise en lav mengde karbohydrater. Kutte ned på stivelsesrik mat, brød, pasta og korn. For å komme inn i ketose, må du begrense det daglige totalt karbohydrater til ca 100g eller mindre. Det vanligvis tar også noen dager før du faktisk kommer inn i det. (Se ressurser link for mengde karbohydrater for ketose.)

Spis protein. Protein er en stift i en ketogen diett. Det hjelper til å holde muskel bevart, og den har også en høy termisk effekt på kroppen. Dette betyr at det tar legemet mye energi for å bryte det ned fører til en høyere metabolisme. Ifølge boken "The ketogen diett", bør du få 150 gram protein per dag de tre første ukene i ketose, deretter justere den til 0,8 gram per kilo kroppsvekt etterpå. Hvis du trener, så bør du få 0,9 gram per kilo kroppsvekt etter de første tre ukene.

Få Keto teststrimler. Disse teststrimler brukes til å sjekke urinen din for å se om du fortsatt er i ketose. Gjøre rutinekontroller hver par dager.

Gjør noe cardio. Utfør aerobic aktiviteter for 45 til 60 minutter tre til fire dager i uken som er lette til moderate i intensitet. Gjøre raske gange eller lysintensiteten sykling, svømming eller elliptisk trening. Dette vil øke caloric utgifter og generelle vekttap.

Bygge litt muskler. Bygge muskler kan også legge til vekttap som det er metabolsk aktiv. Gjøre øvelser som er rettet mot bryst, skuldre, rygg, triceps, biceps og bein. Å være i ketose vil også bety at musklene får rikelig med protein for bevaring. Unngå virkelig tunge løft og høy intensitet bursts som sprinting og plyometric trening. Noen eksempler på øvelser er benkpress, skulderpress, rygg rader, overhead triceps extensions, armhevinger og lunges.

Drikk mye vann. Vann er veldig viktig uansett, men det er enda viktigere når du er i ketose fordi ketose har en tendens til å føre til dehydrering. Det er ingen spesifikke retningslinjer for vanninntaket mens i ketose, men Institute of Medicine anbefaler at menn får tre liter om dagen og kvinner får 2,2 liter om dagen.

Hint

  • Det er mange low-carb mat alternativer tilgjengelig som har høy fiber. Noen av disse inkluderer brød, pasta, korn og til og med noen bakevarer. Pass på å drikke mye vann før, under og etter trening også. Når du gjør vekttrening, bruke manualer, vektstenger og maskiner avhengig av din preferanse. Har tre sett med 10 til 12 reps for hver muskelgruppe og gjøre vekt trening to til tre ganger i uken.