Digidexo.com

Hvordan bli kvitt smerter i kroppen

Hvordan bli kvitt smerter i kroppen


Smerte, men nedbrytende, er et signal om at kroppen trenger oppmerksomhet. Noen ganger er svaret enkelt, slik som resten for muskel overforbruk. Likevel, hvis generalisert smerte har deg ned, er det mulig å bli kvitt smerter i kroppen med hjemmebehandling og / eller medisinsk støtte, avhengig av årsaken. Les videre for vanlige måter å behandle smerter i kroppen for å hjelpe deg å komme tilbake på sporet.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt smerter i kroppen

•  Identifiser årsaken eller mønsteret på kroppen aches å bedre avgjøre hvilke virkemidler som fungerer best. Når ledsaget av et anfall av influensa eller kaldt, er det best å arbeide på generelt utvinning samt smerte, som inkluderer riktig restitusjon, ernæring og støttende medisiner hvis det er nødvendig. Hvis smerter i kroppen har blitt mer kronisk, kan en medisinsk rådføre være nødvendig og en annen smertelindring tilnærming ansatt.

Bli kvitt smerter i kroppen ved forsiktig til moderat trening selv når du føler at dette er det siste du ønsker å gjøre. Så lenge det ikke strider med lege og din helse, fungerer trening delvis ved å stimulere sirkulasjon, muskelavslapning og endorfin produksjon. Endorfiner er en nevro-hormon kjent for å redusere smerte og oppfatningen av smerte.

Bruk fuktig varme for å bli kvitt smerter i kroppen på grunn av sykdom eller overdrive. Varme bad, badstuer, boblebad og lignende fremme lettelse. For best resultat holde kroppen utsettes for varmekilden i 10 til 20 minutter, men unngå overoppheting. Tilsetting av Epsom salter i et varmt bad gir ofte bedre resultater.

Rest musklene som trengs, men unngå lange perioder med immobilitet med mindre det er skader eller aktiviteten øker smerte. Når musklene er i stillstand de blir utsatt for sårhet, ømme punkter og skade. En annen risiko er muskelatrofi, som er vanskeligere å overvinne. Et gradert treningsprogram, som strekker seg og gå, hjelper folk flest bli kvitt smerter i kroppen, men utsette til en lege hvis du har langsiktige problemer.

Vurdere kvaliteten på søvnen din hvis felles smerte rettsmidler gjøre lite for å bli kvitt smerter i kroppen eller smertene blir kroniske. Mangel på avslappet søvn er ofte forårsaket av en dårlig madrass, sykdom, noen medisiner, hjerne eller sove abnormitet, alkohol, koffein og stress. Hvis problemet er alvorlig eller langvarig en lege kan anbefale noen tester for å bedre isolere årsaken. Merk at noen individer ikke kan gjenkjenne en søvn unormalt når man eksisterer, men ikke føler deg uthvilt ved oppvåkning.

Snakk med en farmasøyt eller lege før du tar smertestillende medikamenter for å bli kvitt smerter i kroppen, som deres effektivitet varierer. Vanlige medisiner fungerer annerledes på å lindre smerte og mange er bedre egnet til leddsmerter enn muskelsmerter. For eksempel paracetamol (Merkenavn: Tylenol) er en vanlig ingrediens i kalde medisiner, men ikke redusere betennelse som gjør ibuprofen eller naproxen natrium. Aspirin opprettholder noen anti-inflammatoriske egenskaper.

Tips og advarsler

  • Engasjere seg i gode helsevaner og ta oppmerksom på kostholdet ditt. Noen mennesker opplever at bearbeidet mat, koffein og alkohol øker smerter spesielt når de brukes regelmessig.
  • Vurdere å konsultere en kiropraktor eller massasje terapeut for å behandle smerter i kroppen og tilbake eller nakkesmerter.
  • Hver kategori av smertestillende medikamenter bærer ulike risikopotensial og må aldri blandes uten legens anbefaling skader på leveren og andre komplikasjoner kan oppstå.
  • Kroniske muskelsmerter kan være et tegn på en helsetilstand.
  • Informasjonen som presenteres her er for forbrukerkunnskap, og er ikke ment å erstatte medisinske råd.