Digidexo.com

extrem vekttap

Extreme Vekttap Diet

Ifølge CDC, fedme doblet mellom 1980 og 2000, og ca 60 millioner voksne er nå overvektige i USA. Mange overvektige personer har slått mot ekstreme vekttap dietter som forsøker å gå ned i vekt. Ideelle ekstreme vekttap dietter kombinere både slanking og trening. Imidlertid kan ekstreme vekttap dietter også være vellykket uten trening.

Svært lav kalori diett

Ifølge Annals of Internal Medicine, kan svært lav kalori diett være et effektivt middel for behandling av alvorlig fedme. Svært lav kalori diett, eller VLCDs, kan resultere på 44 pounds tapt i 12 uker. VLCDs man spiser mellom 1500 og 1800 kalorier per dag, og bør kun utføres med strengt oppsyn av en lege. Tre måneder er den maksimale tiden som en VLCD skal brukes til å forbli trygge. Ingen diett-relaterte dødsfall er rapportert fra en VLCD i mer enn 10.000 tilfeller studert. For å finne ut om en VLCD er riktig for deg, snakk med legen din.

Unngå mettet fett

Ifølge American Heart Association, bør mettet fett inntaket være mindre enn 7 prosent av totale daglige kalorier og er en ledende årsak til fedme. Vellykket ekstreme vekttap dietter er svært lav i mettet fett. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du unngå fast food på alle kostnader. Hurtigmat har mer mettet fett enn noen annen type mat. For eksempel har en Angus Deluxe fra McDonalds 16g mettet fett, og en Double Whopper fra Burger King har 19g mettet fett.

Drikk vann

Ifølge WeightLossNutrition.org, kan drikkevann hjelpe enkeltpersoner miste vekt på en ekstrem vekttap diett. Stimulering av metabolismen er en av de viktigste delene av å miste vekt raskt. Drikkevann faktisk går en lang vei når det gjelder å stimulere stoffskiftet, så drikke vann hele dagen, hvor som helst fra en til to liter vann daglig når du prøver å gå ned i vekt.

Øvelse Daglig

Vellykket ekstreme vekttap dietter er fokusert rundt daglig mosjon. Men hvis du bruker en svært lav kalori diett, bør du ikke være trener. Prøv å lage en liste over øvelser som du liker. Trene er betydelig lettere når du tar del i aktiviteter du liker. Svømming, sykling, løping, fotturer og roing er alle gode øvelser for å miste vekt raskt. Når du trener, prøv å heve pulsen så mye som mulig. Hvis du trener daglig, drikk vann og unngå mettet fett, så du bør være i stand til å gå ned i vekt ekstremt rask!

Extreme vekttap og løs hud

Extreme vekttap og løs hud


Flere og flere mennesker er å gi akt på råd fra leger og andre helse-eksperter og miste vekt. Bære rundt for mye kroppsfett setter deg på en mye høyere risiko for sykdommer som høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes og til og med visse typer kreft. Imidlertid er mange mennesker som klarer å miste store mengder vekt overfor et annet problem: overflødig hud.

Årsaker

Huden er det største organet i kroppen din. Det er utrolig spenstig, beskyttende og elastisk. Når folk blir overvektige, vokser hele kroppen i størrelse. For å holde alle disse ekstra fett og bulk på plass, strekker huden og vokser med kroppen. Hvis du miste ti pounds her eller der, krymper huden tilbake på plass med resten av kroppen din. Men hvis du mister en betydelig mengde vekt i en kort periode, enten fra vekttap kirurgi eller en god diett og treningsprogram, kan huden ha problemer med å holde opp. Dette er grunnen til at mange mennesker som har mistet mye vekt ender opp med løs hud som sags fra kroppen.

Risikofaktorer

Det er noen faktorer som kan fortelle deg om du vil oppleve problemer med løs hud etter å ha mistet mye vekt. Akkurat som en gummistrikk, jo lenger at huden har blitt strukket til sitt fulle, jo mindre elastisk blir det. Også har alder mye å gjøre med det. Yngre mennesker har naturligvis mer elastisk hud, så hvis du er eldre, kan det ikke sprette tilbake så raskt. De andre to store miljømessige risikofaktorer er røyking og solskader. Disse kan både virkelig redusere hudens elastisitet.

Kirurgisk behandling

Den kirurgiske prosedyre for å fjerne den løse huden kalles et legeme heis. Klaffene av overflødig hud faktisk blir fjernet fra kroppen og deretter huden er lukket tilbake opp på disse områdene, vanligvis resulterer i strammere og fastere hud. De vanligste områdene som denne prosedyren er gjort inkludere armer, lår, bryster og underliv. Husk at denne prosedyren anses å være kosmetisk, så mange helse forsikringsselskaper dekker ikke kostnadene.

Nonsurgical Treatment

Dessverre er det ikke mye du kan gjøre for å gjøre store mengder overflødig hud krympe. Det beste rådet er å gi det tid. De fleste leger anbefaler å vente to år før en beslutning om kirurgi. Du kan bli overrasket over hvor mye huden din kan krympe tilbake i denne tid. Du kan hjelpe prosessen ved å spise et sunt kosthold rikt på frukt og grønnsaker som inneholder antioksidanter. Det finnes kremer og kremer på markedet som hevder å stramme og stramme opp huden, men de fleste av disse vil ikke gjøre mye av en merkbar forskjell.

Komplikasjoner

Å ha denne overflødig hud fører sjelden noen form for alvorlige helsemessige komplikasjoner. Av og til kan imidlertid gjær infeksjoner dannes i foldene av huden. De fleste er bekymret for den ekstra huden fordi det gjør dem føler seg selvbevisst om sine organer. Det er følelsesmessig vanskelig å gå gjennom en større vekttap transformasjon og deretter føler at du trenger å skjule kroppen din på grunn av skjemmende overflødig hud. Strekkmerker kan også følge slapp hud etter ekstreme vekttap. Disse vil vanligvis falme noen på egen hånd eller kan behandles med kosmetiske prosedyrer.

Tips for ekstreme vekttap

Tips for ekstreme vekttap


Extreme vekttap er en viktig sak i Amerika, som millioner av mennesker lider av fedme. Å være overvektig kan føre til at kroppen til å være mer utsatt for sykdommer og plager, for eksempel diabetes og hypertensjon. For å opprettholde god helse og velvære, er det viktig å gå ned i vekt. Mister store mengder vekt kan oppnås med enkle strategier.

Øke kardiovaskulær trening og bygge muskler

Regelmessig mosjon fører til at kroppen til å brenne av overflødige kalorier og fett og hjelper kroppen å bygge mer muskelmasse. Muskelmasse forbrenner mer kalorier enn fett gjør, noe som betyr at jo mer muskelmasse du har i kroppen din, vil de mer effektive treningsøktene være i å hjelpe deg å miste vekt. Hvis du prøver å gå ned i vekt raskt, delta i en kraftig mosjon som øker pulsen til mer enn 60 prosent av sin hvilepuls, som løping, sykling eller hastighet gange. Disse øvelsene bygge opp hjerte-styrke og muskelmasse, og brenne et betydelig antall kalorier.

Distrahere Mind

Staying opptatt holder deg fra bolig på mat. Fokus på en hyggelig oppgave. Ta en klasse; lære et nytt språk, maling eller fotografering. En annen måte å holde sinnet klart og fokusert er å meditere. Meditasjon innebærer å tømme alle tanker fra sinnet og nyter dyp stillhet. Med vanlig praksis, kan meditasjon bidra til å holde deg tankene fokusert og klar. Holde sinnet okkupert og aktiv vil bidra til å holde tankene bort fra mat og på mer produktiv virksomhet.

Revolusjonere Diet

Å spise ferske råvarer, magert kjøtt og hele korn i stedet for bearbeidet eller pakket mat hjelper kroppen din opprettholde en høyere ernæringsmessig nivå samtidig begrense det daglige kaloriinntaket. Unngå bearbeidet eller pakket mat, som er typisk mye fett, sukker, salt eller kalorier. Disse matvarer vil ikke bare øke den samlede kalorier inntatt per dag, men tilbyr lite ernæringsmessig. Prøv å gjøre mesteparten av din diett ferske råvarer, som for eksempel frukt og grønnsaker i mange varianter. Råvarer inneholder høye nivåer av vitaminer, mineraler og fiber som vil forbedre fordøyelseskanalen, økt energi, og redusere det daglige kaloriinntaket.

Ekstreme vekttap metoder

Vekttap er selve symbolet på et mål som er enkelt i prinsippet, men vanskelig i praksis. Oppnå jevn vekttap krever disiplinert diett kontroll og trening for å forbrenne flere kalorier enn du forbruker hver dag. Ekstreme vekttap metoder kan være et fristende alternativ til sunn mat og mosjon for de som ikke ønsker å vente på resultater.

Crash Dieting

Crash slanking er en ekstrem vekttap metode der dieter grenser kaloriinntaket til nivåer langt under normalen. En krasj diett kan bestå av å spise bare salater og frukt, som vanligvis har lave mengder kalorier, for et par uker. Noen krasj Kosten kan selv gi avkall på mat alle sammen, og forbruker bare væsker for dager om gangen. Ved sterkt begrense kaloriinntak, er kroppen tvinges til å brenne fett for å få energien til å drive videre. Crash slanking kan føre til trøtt og kan virke mot sin hensikt til vekttap fordi det kan hindre deg fra å være i stand til å trene for å forbrenne kalorier.

Slankepiller

En annen ekstrem vekttap teknikk er å bruke slankepiller eller kosttilskudd. Diet kosttilskudd kan indusere vekttap på en rekke forskjellige måter. Noen piller, slik som kitosan, funksjon ved å redusere mengden av fett i kroppen absorberer fra mat. Andre kosttilskudd som ephedra og hoodia undertrykke appetitt, som hjelper dieter kontroll porsjoner og inntar færre kalorier. Kosttilskudd kan være en effektiv måte å redusere kaloriinntaket, men de kommer ofte med uønskede bivirkninger. Piller som reduserer fettopptaket kan forårsake diaré eller andre gastrointestinale problemer. Ifølge Mayo Clinic, er de langsiktige virkningene av mange vekttap kosttilskudd ikke fullstendig kjent, noe som gjør bruk av dem risikabelt.

Fedmekirurgi

Fedmekirurgi er en kategori av kirurgiske prosedyrer som tar sikte på å indusere vekttap hos pasienten. Fedmekirurgi er vanligvis reservert for overvektige mennesker som vekt kan direkte hemme livskvalitet eller hvis vekten er av stor bekymring for helsen. Bariatric operasjon innebærer vanligvis å stenge av en del av magen for å redusere den effektive størrelse av magen, noe som gjør at pasienten føler seg full mye raskere, noe som får dem til å spise mindre. Fedmekirurgi bør sees på som en siste utvei for å vekttap som skal brukes når andre slanking og trening planer har mislyktes. Når det er sagt, bariatrisk kirurgi kan være en fin måte for svært tunge mennesker å miste vekt raskt og har en forbedret livskvalitet.

Betraktninger

Extreme vekttap kan være farlig og usunn og bør forfølges med forsiktighet. Den beste måten å gå ned i vekt, er å gjøre det gradvis gjennom del kontroll og regelmessig aerob aktivitet. Dette gjør at kroppen skal sakte venne seg til endringer uten å bli alvorlig ute av næringsstoffer. En annen ulempe ved ekstreme vekttap metoder er at de ofte er uholdbar og stopping kan resultere i rask vektøkning.

Hvordan virker vekttap påvirke menneskers utvikling?

Folk over hele verden søker vekttap. Noen vekttap metoder er bedre enn andre, og som med alt, moderasjon, bruk av sunn fornuft og utdanning på kosthold og ernæring er avgjørende for langsiktig helse. Extreme vekttap kan skade vekst og utvikling, særlig hos barn og tenåringer, slik at foreldre og omsorgspersoner bør være oppmerksom på slike problemer når overvåking ernæring og kosthold for slike individer.

Vekt-tap medisiner

Ta vekttap medisiner er en vanlig metode som hjelper mange enkeltpersoner oppnå vekttap de søker, men for mye av en god ting kan være skadelig for menneskelig utvikling. Enkelte bestanddeler, slik som kitosan, som blokkerer fettopptaket kan hindre absorpsjon av viktige vitaminer og mineraler, for å avbryte eller bremse tilførselen som er nødvendig for vekst av vev, slik som nyre, lever og hjerne.

Brain Development

Redusere kolesterol inntak til drastiske nivåer kan hindre hjernecelle utvikling. En svensk medisinsk universitet (Karolinska Institutet) publiserte funn som kolesterolderivater var viktig for hjernens celle formasjon. Studien ledes av Ernest Arenas viste at dannelsen av dopamin produserer nevroner vitale for motoriske ferdigheter og hjernens funksjoner. Mangel på næringsstoffer fører også til humørsvingninger, depresjon og kan føre til fysiske eller psykiske lidelser, og til spiseforstyrrelser som anoreksi eller bulimi, forårsaket av begjær eller frustrasjoner og misnøye som streif fra forventede resultatene av krasje dietter.

Crash dietter

Begrense mat kan ha skadelige effekter på flere organer og organsystemer. Kroppen forbrenner færre kalorier og metabolisme bremser, produsere kortsiktige og langsiktige effekter. Ernæringsmangler kan føre til anemi og mangler ved kalium og natrium. Disse mineralene er nødvendig for å opprettholde kjemiske balanse som regulerer all nerve-og muskelfunksjon, fra fingrene til ditt hjerte. Organer er avhengige av energi fra karbohydrater, og når det er mangler, organer begynner å brenne sine egne vev for energi, som kan føre til hjerneslag eller lever, nyre eller hjertesvikt. Long-term ernæringsmessige mangler kan føre til bentap og osteoporose, og reduksjon i størrelsen eller funksjon av organer. Resultatene kan senkes immunitet, kronisk infeksjon, og defekt organutvikling og funksjon.

Kan vekttap Redusere strekkmerker?

Strekkmerker, en stygg bivirkning av rask vektøkning eller graviditet, skyver mange av oss til kanten prøver å finne en måte å eliminere dem. Kan vekttap redusere disse uønskede arr? Svaret, dessverre, er at det faktisk kan gjøre dem verre.

Rips, Tears, Scars

Strekkmerker, eller striae, er vanlige arr forårsaket når huden raskt strukket, ofte som følge av rask vektøkning eller graviditet. Hovedsak, da huden er strukket, tynner det og elastiske fibre som holder huden sammen pause, noe som resulterer i tykke lilla eller rødlige arr. Som disse arrene gro, begynner fargen på mark for å dempe i fargen og blir til en lettere, glanset tone av hudens naturlige hudfarge.

Forebygging / løsning

Ifølge Cleveland Clinic, er sunn hud mindre sannsynlighet for å utvikle strekkmerker. Drikke mye vann og spise mat som øker healthfulness av huden din er den beste måten å starte en handlingsplan mot strekkmerker. The Cleveland Clinic foreslår å konsumere mat rik på sink; vitaminene A, C og D; og protein.

Hva du ikke å gjøre

Strekkmerker er forårsaket av raske, overdreven strekking av huden. Rapid, overdreven tap av spenning på huden, for eksempel ved ekstreme vekttap, ikke vil bidra til huden slå tilbake på plass. Extreme vekttap kan faktisk føre til hengende hud å utvikle. En gradvis tilbakevending til den opprinnelige vekten bør bidra til å unngå dette.

Over disken og reseptbelagte rettsmidler

Mange kombinerer sin tilnærming til å redusere strekkmerker med de ulike kremer og lotions tilgjengelige enten over-the-counter eller via resept av lege. Mange av de kommersielt tilgjengelige kremer, Retin-A for eksempel inneholde alpha-hydroxy syrer, som påberopte seg å redusere forekomsten av strekkmerker.

The Cleveland Clinic anbefaler at de som ønsker en permanent kur for strekkmerker konsultere med en lege eller hudlege før du bruker kremer.

Alternatives

Ingen hjemme bøte har vist seg effektiv i å redusere strekkmerker. The Cleveland Clinic antyder kirurgiske metoder, noen som benytter lasere.

Hvordan får jeg vekt på en uke?

Hvordan får jeg vekt på en uke?


Økende vekt er enkel: forbruke mer kalorier enn du forbrenner. Ett pund tilsvarer omtrent 3500 kalorier. Du kan få vekt på en sunn måte hvis du endrer din diett og treningsprogram. Her er noen av måtene du kan legge til et par pounds. Hvis du prøver disse vektøkning teknikker, men har uten hell, kan du besøke en lege for å forsikre deg om at du ikke lider av noen skjulte helseproblemer.

Hvordan får jeg vekt på en uke?

Vektøkning tips

•  Øk kaloriinntaket. Mengden kalorier du trenger varierer etter alder, vekt, høyde, kjønn og aktivitetsnivå. Bruk en online kalori kalkulator, slik som den på Mayo Clinic hjemmeside, for å finne ut hvor mye du trenger hver dag. Når du vet hvor mye du trenger, kan du øke kaloriinntaket ditt deretter.

Spis oftere. Øke antall måltider du spiser hver dag fra to til tre til opp til fem eller seks. Fyll dem med næringsrike matvarer, for eksempel hel-korn brød, pasta og kornprodukter, frukt og grønnsaker, magre meieriprodukter og magre proteinkilder, inkludert nøtter, frø og bønner, ifølge Mayo Clinic.

Vær oppmerksom på hva du drikker. Bytt diett brus, kaffe, te og drikker som har snaut kalorier med smoothies, shakes og drikke som har en høyere kalori-og næringsverdi. Legge linfrø til drikke vil også legge til kalorier. Også, ikke drikke under måltidet. The Mayo Clinic råder drikke 30 minutter før eller etter måltidet slik at du ikke fylle opp så raskt mens du spiser.

Velg snacks rike på kalorier. Prøv nøtter, peanut-smør-og-gelé smørbrød, skiver av kjøtt og ost, tørket frukt, avocado wraps eller trail mix. Også, spise en matbit før sengetid.

Spis sunt fett. Hvis du vanligvis holder deg til skummet melk, tilsett 1 prosent eller 2 prosent melk i stedet. Fyll opp på nøtter, yoghurt, avokado, fisk og slike magert kjøtt som kalkun og kylling.

nyte din søt tann. Men ikke velge behandler med tomme kalorier. Velg godteri med næringsstoffer, som kli muffins, yoghurt, fruktpaier, granola barer og energi barer.

Legg til kosttilskudd. Hvis du ikke får nok kalorier fra maten du spiser, anbefaler WebMD prøver et supplement, for eksempel Sørg for, i mellom måltidene.

Bulk opp. Mens trening forbrenner raskt kalorier, prøve vektløfting for å øke din muskelmasse, noe som er tettere enn fett og veier mer.

Hint

  • Extreme vekttap eller vektøkning på kort tid kan være usunn. Konsultere legen din før du starter en diett eller fitness plan, og hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Helserisiko av Sorbitol

Helserisiko av Sorbitol


Sorbitol, også kjent som glucitol, er definert som en svakt søt alkohol som er syntetisk laget og brukt som et søtningsmiddel i en rekke matvarer - slik som soda, sukkertøy og tyggegummi. Siden det er lav i kalorier, er sorbitol som vanligvis brukes som erstatning for sukker i dietetiske næringsmidler, som er tilpasset for bruk i spesielle dietter. Moderat inntak av sorbitol er trygt, men å spise for mye av det er dårlig for helsen din.

Diaré

The Food and Drug Administration (FDA) håndhever foods "som rimelig forutsigbare forbruk kan føre til et daglig inntak av 50 gram sorbitol" bli solgt med en etikett som sier at "overskytende forbruk kan ha en lakserende effekt." Forbruker mer enn 50g sorbitol per dag kan føre til aggressiv diaré.

Magesmerter

Usunn forbruk av sorbitol kan føre til at magen til smertelig krampe. Sorbitol toksisitet fører til alvorlig oppblåsthet av magesekken, noe som er en nødssituasjon. Hvis du opplever magesmerter kort tid etter inntak av sorbitol, umiddelbart søke medisinsk hjelp.

Oppkast

Hvis du er ekstremt følsomme for sorbitol, kan oppkast forekomme. Dessverre er det ingen tester for å forhåndsbestemme din følsomhet for sorbitol, så utviser forsiktighet ved inntak av matvarer som liste sorbitol som en ingrediens.

Extreme Vekttap

I sjeldne tilfeller har lengre perioder med inntak av sorbitol føre til alvorlig usikre dråper i kroppsvekt, hvor pasienter har blitt rapportert å ha tapt flere titalls pounds i bare noen få måneder.

Typer av Drug Abuse

Typer av Drug Abuse


Noen folk kan ting av som avmagret heroinmisbruker på gatehjørne å stikke en nål inn i hans arrete-up arm narkotikamisbruk. Selv om dette er et åpenbart eksempel på misbruk, er det sikkert ikke den eneste. Kokain, metamfetamin, marihuana og selv medikamenter foreskrevet av en lege er noen av de mest misbrukt i Amerika. Enhver stoff som brukes gjentatte ganger og overdrevet å jage så høy, at lav eller annen ønsket effekt kan kvalitet som misbruk.

Identifikasjon

Noen kvalifiserer som misbruker et stoff når stoffet blir det viktigste i denne personens liv. Han kan sette innhenting og bruk av stoffet over hans jobb, familie, venner og andre oppgaver eller hobbyer som pleide å være betydelig. Generelle tegn på misbruk kan inkludere en plutselig vektøkning eller tap, unormale søvnmønster, forvirring og mangel på entusiasme eller på flipside, rastløshet. Sparker et rusmiddelmisbruk er ingen enkel oppgave, men det er mulig å lykkes med hjelp. De som ønsker at hjelp kan sjekke inn på et rehab og delta selvhjelpsmøter, for eksempel Anonyme Narkomane (se Ressurser nedenfor).

Kokain

Kokain er det mest misbrukte store sentralstimulerende, og en kraftig en på det. Blodige neser, fra stoffet blir sniffet, er et vanlig symptom på et overgrep, som er en person som er i stadig gni eller rykninger nesen. Nese og bihuler sykdommer kan også oppstå; ofte medikamentet eroderer et hull gjennom septum. Stoffet vrak også kaos på sentralnervesystemet og kan forårsake psykiske effekter som hallusinasjoner, vrangforestillinger og falske følelser av storhet, kjent som "cocainomania." Akutt paranoia, kramper, forvirring, hodepine, kvalme, angst og slag er andre bivirkninger av langvarig misbruk.

Metamfetamin

Speedy metamfetamin traff scenen med en hevn som et svært vanedannende og skadelig stoff. Det er også enkelt og billig å lage med noen husholdningskjemikalier og over-the-counter medisiner ingredienser. Virkningene av meth inntraff raskt og er svært tydelig. Extreme vekttap, pocked hud, åpne sår og lesjoner på armene, ansiktet og andre kroppsdeler er noen umiddelbare tegn på en meth misbruk. Som avhengighet tar på, narkomane ofte mister sine tenner, eller, hvis de ikke faller helt ut, vil tennene råtne rett i sine huler, og skaper det som kalles "meth munnen."

Marijuana

Marihuana kan gjøre folk avslappet og myk, men det betyr ikke at det ikke kan bli misbrukt. Noen som røyker det hele tiden eller ikke kan starte dagen uten det ville definitivt falle inn i denne kategorien av rusmisbrukere. Marihuana er den mest brukte illegale rusmiddelet i USA og dets misbruk resulterer i masse bivirkninger. Rask hjerterytme, tørr munn, nedsatt hukommelse, tap av koordinasjon, dårlig balanse, hjerneskade og luftveisproblemer er blant dens farer.

Reseptbelagte legemidler

Bare fordi en smertestillende eller andre medisiner er foreskrevet av en lege betyr ikke at det ikke kan bli misbrukt. Når medisinen ikke blir tatt som anvist, for eksempel dobbel, trippel eller flere av dosering foreskrevet, kunne folk har et problem på hendene. De vanligst misbrukte reseptbelagte legemidler er svært vanedannende narkotika, eller opiods, for eksempel OxyContin, Vicodin og Percocet. Reseptbelagte depressiva, som Xanax, Valium og Librium og andre sovepiller er også ofte misbrukt, som er sentralstimulerende midler som Ritalin, Dexedrine og Meridia (et vekttap pille).

Hvordan å miste den løs hud

Hvordan å miste den løs hud


Løs hud er en medisinsk tilstand som vanligvis er forårsaket av ekstreme vekttap, alderdom, mangel på kollagen og elastin, overdreven soling, og mangel på fuktighet. Heldigvis kan du skru løs hud ved å utføre motstand og hjerte-øvelser, drikke rikelig med væske, og unngå soleksponering. Kirurgi er en annen behandling for løs hud.

Bruksanvisning

•  Hold deg hydrert. God hydrering vil la huden være mer fleksibel. Ifølge Eileen Seehoholzer, MD, vil huden har en tendens til å synke mer hvis du ikke tar tilstrekkelige trinn på væsker på en jevnlig basis. Ifølge doktor Harry Pino fra New England Medical Center, "Det er viktig å holde deg hydrert før og etter at du mister vekt." Pino anbefaler også å drikke omtrent åtte kopper vann hver dag.

Utfør motstand øvelser. Utfør dumbbell krøller og push-ups for å forbedre muskel ytelse. Utføre hjerte-øvelser, som løping, svømming, jogging og sykling, for å holde kroppen slank. Fokuserer primært på å bygge muskler på områder med den løseste hud. For eksempel, hvis den løseste hud er plassert på underarmene, utføre push-ups, nær grep benker og andre triceps-building øvelser. Disse type øvelser bidra til å erstatte overflødig fett i huden med muskel.

Unngå overdreven soling. Dreven soling skader essensielle hudceller som holder huden sunn. Solen skader kollagen og elastin i huden din, som er naturlige proteiner som holder huden glatt og forebygge rynker og slapp hud. Oppsøke lege for en kollagen erstatning behandling for å se om det er riktig for deg.

Unngå ekstreme vekttap. Extreme vekttap kan føre til overdreven sagging hud. Kirurgi er en effektiv behandling tilgjengelig for tilfeller av ekstremt slapp hud.

Nyrekreft Behandling: Stage Four

Trinn 4 nyrekreft er mulig å behandle ved å fjerne nyre og ved hjelp av kjemoterapi eller bestråling for å fjerne de gjenværende cancerceller. Stage 4 nyrekreft har en 5 prosent overlevelse, men fjerner nyrene kan bidra til å forlenge en persons liv.

Typer

Flere behandlinger brukes til å kurere Stage 4 nyrekreft. Antigenics sier at vanlige behandlinger inkluderer kjemoterapi, immunterapi og hormonbehandling.

Funksjoner

Stage 4 nyrekreft behandling fokuserer på å øke personens immunsystem for kjemoterapi og hindre at kreften sprer seg til alle organer.

Effekter

Behandling svekker person fysisk og følelsesmessig. Extreme vekttap, håravfall, og et svekket immunforsvar er vanlige symptomer.

Expert Insight

Mange leger fokusere på å lindre smerten forbundet med nyre-kreft i stedet for å herde den. Nyrekreft overlevelsesraten er svært lav.

Betraktninger

Ifølge Cancer.org, der kreften har spredd seg, er personens fysiske og psykiske helse, og plasseringen av svulster vurderes når behandlingsalternativer er foreslått.

Spørsmål å stille for å avgjøre om du er deprimert

Depresjon er en ødeleggende tilstand som ofte blir misforstått. Depresjon kan være forårsaket av en rekke faktorer slik som hormonelle forandringer, som kan bringe på anfall av depresjon. Financial bekymring eller traumer også kan forårsake følelser av depresjon. Alkohol eller rusmisbruk og samlivsproblemer er også vanlige årsaker. Behandling for depresjon avhenger ofte årsaken.

Har jeg en følelse av håpløshet?

Personer som lider av depresjon ofte føler håpløs og føler at de aldri vil bli lykkelig igjen. De kan tro at de er fanget i en situasjon med ingen måte å unnslippe, og at deres liv vil aldri bli bedre.

Har mine søvnmønster endret?

Mange deprimerte personer lider av søvnløshet og er ikke i stand til å møte deres kroppens søvnbehov, ofte våkner veldig tidlig om morgenen. Alternativt kan andre lider med depresjon sove for mye, en tilstand som kalles hypersomni. Hvis søvnmønster har endret seg, eller du lider av søvnløshet eller hypersomni, kontakt lege.

Har min appetitt eller vekt Endret?

Depresjon kan føre til endringer i appetitt som fører til vekttap eller vektøkning. Noen deprimerte individer miste vekt raskt fordi de ikke har noe ønske om å spise, men andre opp i vekt fordi de spiser på grunn av følelser av stress eller ensomhet. Extreme vekttap eller gevinst på 5 prosent eller mer kan være et symptom på depresjon.

Har jeg mistet interessen i daglige aktiviteter?

Personer som lider av depresjon ofte mister interessen for hobbyer og aktiviteter de en gang likte. De kan unngå sosiale aktiviteter som å møte venner for lunsj eller deltar parter. De kan også miste interessen for sex. Normale daglige aktiviteter som gjør sengen, lage mat eller å bli kledd kan føles som uoverstigelige hindringer.

Har My Mood Endret?

Mennesker som er deprimerte ofte oppleve en følelse av rastløshet. Hvis du er lett opphisset eller opprørt og bli sint veldig fort, kan du bli deprimert. Gråt er et annet tegn på depresjon, som er en manglende evne til å holde fokus. Mennesker som er deprimerte kan lett bli distrahert.

Hvordan jeg føler du om meg selv?

Mennesker som er deprimerte kan ha sterke følelser av selvhat. De kan føle seg skyldig for eller være altfor kritisk til sine tanker og handlinger. Følelsen av verdiløshet er et vanlig symptom på depresjon.

Må jeg har fysiske eller psykiske symptomer?

Personer som lider av depresjon kan oppleve fysiske symptomer de ikke kan forklare. Verkende bein og ledd er vanlig. Du kan også lider av hodepine og magesmerter. Depresjon kan også føre til ekstrem trøtthet og en følelse av tyngde.

Kortsiktige effektene av Chewing sukkerfri tyggegummi

Tygge sukkerfri tyggegummi kan ha både gode og dårlige effekter. Den gode nyheten er at å tygge sukkerfri tyggegummi etter måltider kan bidra til å redusere forekomsten av hulrom. Den dårlige nyheten er at tyggegummi som inneholder kunstig søtningsmiddel sorbitol kan føre til fordøyelsesproblemer, spesielt når tygget i overkant. Moderasjon er nøkkelen til å unngå problemer.

Nøytraliserer Plakk

Tygge sukkerfri tyggegummi etter måltider stimulerer flyten av spytt, som nøytraliserer surheten av plakk stede i munnen etter å ha spist. I sin tur, kan det bidra til å forhindre dannelse av hulrom. En studie publisert i Journal of American Dental Association fant at barn som tygget sukkerfri tyggegummi i 20 minutter etter måltider hadde om lag 10 prosent færre tilfeller av ny tannråte enn barn som ikke hadde tygget tyggegummi.

Diaré

Sukkerfrie tannkjøttet som inneholder sorbitol kan forårsake diaré. Roger Clemens, professor i farmakologi ved University of Southern California, sier årsaken er at kroppen ikke tar opp sorbitol godt, noe som fører til overflødig vann å gå inn i fordøyelseskanalen, og som kan føre til diaré. Han foreslår å konsumere sorbitol i moderate mengder. Siden sorbitol er ikke bare i tyggegummi, men også i noen godteri og enda noen tannkrem, bør du være klar over din totale inntaket fra alle sukkerfrie produkter.

Sorbitol Versus Aspartam

De fleste sukkerfri tyggegummi som selges i USA inneholder aspartam, markedsført som aspartam, snarere enn sorbitol. Ifølge Dr. Bret Lashner, en gastroenterolog og professor i medisin ved Cleveland Clinic, vil aspartam ikke medfører de samme fordøyelsesproblemer som sorbitol årsaker. Lashner anbefaler å sjekke etikettene av sukkerfri tyggegummi og andre sukkerfrie produkter du forbruker for å se om de inneholder sorbitol.

Extreme Vekttap

I en rapport publisert i British Medical Journal, Herbert Lochs, professor i indremedisin ved Humboldt-universitetet i Berlin og Juergen Bauditz, en gastroenterolog ved Universitetet i Berlin, beskrev hvordan to ivrige tyggere av sukkerfri tyggegummi som inneholder sorbitol mistet en usikker mengde vekt som et resultat av alvorlig diaré forårsaket av gummi. Mens mange mennesker, selvfølgelig, ønsker å gå ned i vekt, de alvorlige vekt tap i disse tilfellene, kombinert med andre tilhørende fordøyelsesproblemer, forårsaket alvorlige helseproblemer. De pasienter som er beskrevet i rapporten ble tygget ca 15 til 20 stykker av sorbitol holdig tyggegummi per dag, og var også spise en vesentlig mengde av sorbitol som inneholder godteri.

Extreme Fast Vekttap

En person kan gå om å miste vekt raskt på flere måter. Fedme er blitt mer vanlig, forårsaker en økning i en rekke helsemessige risiko. Her er noen metoder som ofte brukes til å produsere raskt vekttap.

Lap banding

Laparoskopisk gastric banding er en prosedyre som plasserer en silikonbånd rundt inngangen til magen, slik at pasienten til å føle deg mett etter å ha spist små porsjoner med mat.

Gastric Bypass

Roux-en-Y gastrisk bypass deler magen, og skaper en liten mage posen. Magen posen kan bare holde ca 1 oz. av mat (ca en brødskive).

Veldig Low Calorie Diet

En svært lav kalori diett er en diett på 800 kalorier eller mindre per dag. Svært lav kalori diett er kortsiktig vekttap planer som er noen ganger medisinsk foreskrevet for pasienter som er moderat til alvorlig overvektige, ifølge US Department of Health and Human Services. De er vanligvis kombinert med atferdsterapi, ernæring rådgivning, trening eller medikamentelle behandlinger.

Resept

Reseptbelagte vekttap narkotika, for eksempel Meridia og Xenical, kan være foreskrevet for pasienter som har sviktet vanlige dietter, og har en kroppsmasseindeks på over 27 med medisinske komplikasjoner som diabetes, søvnapné og høyt blodtrykk, ifølge Mayo Clinic. Den medisinske komplikasjoner trenger ikke å gjelde for pasienter med en BMI over 30.

Fettsuging

Fettsuging er en populær form for kosmetisk kirurgi som setter rør gjennom huden, og trekker ut underliggende fett. Fettsuging generelt ikke er dekket av helseforsikring.

Hot Rox Extreme bivirkninger

Hot Rox Extreme er et vekttap supplement som er utviklet for å hjelpe brukere med å gå ned i vekt, undertrykke appetitten og øke stoffskiftet. De viktigste ingrediensene i Hot Rox Extreme er forskolin, Yohimbe og bringebær keton, som alle forekommer naturlig. Hot Rox Extreme har ikke en offisiell nettside. Hvis du har noen pre-eksisterende medisinske tilstander, sørg for å konsultere legen din før du bruker Hot Rox Extreme for å sikre sin sikkerhet for din bruk.

Dehydrering

Hot Rox Extreme inneholder ingredienser som forårsaker stoffskiftet å jobbe på en raskere hastighet. Denne økningen i forbrenning kan føre til en økning i mengden av væske som utskilles via både urinering og svette. For å unngå dehydrering mens du tar Hot Rox Extreme, sørg for å konsumere rikelig med væske (særlig vann). Ikke trening eller utføre anstrengende fysiske aktiviteter mens dehydrert. Dehydrering øker sjansene for at en muskel tåre eller skade på leddbånd og sener kan oppstå mens du utfører disse aktivitetene.

Kvalme

Kvalme kan oppstå fra å bruke Hot Rox Extreme. I de fleste tilfeller bør kvalmen avta i løpet av tre til fire dager etter å ha tatt den første dosen av Hot Rox Extreme. I denne tre-til fire-dagersperioden, bør legemet utvikle en toleranse for ingrediensene. Etter denne perioden, bør symptomer på kvalme være minimal til ikke-eksisterende. Hvis kvalme fortsetter etter denne perioden, bør du vurdere å bruke en annen vekt-tap supplement.

Forstoppelse

Forstoppelse kan forekomme ved bruk av vekttap kosttilskudd, slik som Hot Rox Extreme. Forstoppelse oppstår fra bruk fordi det øker mengden av væske utskilles fra kroppen via urinering og svette. For å unngå å bli forstoppet mens du bruker Hot Rox Extreme, sørg for å drikke rikelig med væske og følge en diett plan høy i fiber. For mer alvorlige tilfeller av forstoppelse, vurdere å bruke et avføringsmiddel eller krakk tøymykner.

Stimulerende relaterte problemer

Selv Hot Rox Extreme ikke inneholder koffein, det inneholder Yohimbe, som har sentralstimulerende-lignende effekter på det kardiovaskulære systemet. Bruk av produkter som inneholder Yohimbe kan føre til en økning i både puls og blodtrykk. Hvis tatt som anvist på pakken, bør en økning i hjertefrekvens og blodtrykk bare vare rundt én til to timer etter bruk.

Søvn Komplikasjoner

Bruke Hot Rox Extreme for nær den tiden du har tenkt å sove kan forårsake søvn komplikasjoner, for eksempel søvnløshet. Dette er fordi Hot Rox Extreme har en stimulative effekt, på grunn av tilstedeværelsen av Yohimbe i formelen. For å unngå søvn komplikasjoner fra å bruke Hot Rox Extreme, sørg for å ta det tidlig på dagen.

Hva er årsakene til alvorlig vekttap?

Alvorlig vekttap generelt refererer til vekttap som fører til en person som undervektig med 15 eller flere pounds. Årsaker til uforklarlig vekttap spenner fra mindre til livstruende, inkludert mentale forhold som anoreksi og fysiske årsaker som autoimmun sykdom eller kreft.

Tap av appetitt

Tap av appetitt er en av de vanligste årsaker til vekttap. Inflammatorisk tarmsykdom er en vanlig fysisk årsak til tap av appetitt. Forholdene i denne kategorien omfatter ulcerøs kolitt, Crohns sykdom, cøliaki sykdom og irritabel tarm-syndrom, alle som er forårsaket av betennelse i fordøyelseskanalen. Magesår kan også gjøre å spise vanskelig og svekke opptaket av viktige næringsstoffer.

Anoreksi og bulimi er to spiseforstyrrelser som ofte fører til overdreven og hurtig vekttap. Begge lidelser har psykologiske årsaker som kan bidra til tap av appetitt. Andre psykiske sykdommer som kan føre til vekt og appetitt tap omfatter alvorlig depresjon, angst og Dysmorfofobi.

Underernæring

Underernæring oppstår når utilstrekkelige mengder essensielle næringsstoffer er konsumert eller absorbert av kroppen. Som appetitt tap, kan underernæring være forårsaket av enten fysiske eller psykiske faktorer.

Cøliaki --- en tilstand som fører til ødeleggelse av tynntarmen når gluten er inge --- er en vanlig årsak til underernæring. Ifølge Celiac.com, en i 133 mennesker lider av cøliaki, men bare én i 4700 er diagnostisert med tilstanden. Personer med ubehandlet cøliaki har ofte problemer med å absorbere næringsstoffer som B-vitaminer og kan oppleve ekstreme vekttap.

Sosioøkonomiske faktorer, som for eksempel manglende tilgang til sunn mat, ofte føre til underernæring, som gjør psykiske lidelser som tvangsmessig slanking, anoreksi og bulimi nervosa.

Rusmisbruk

Vekttap kan noen ganger være forårsaket av visse medisiner eller illegale rusmidler. Sentralstimulerende midler som kokain eller amfetamin er kjent for å forårsake tap av appetitt og fart på stoffskiftet, noe som kan føre til drastiske vekttap hos de som misbruker stoffene. Alkoholisme kan også føre til vekttap ved å undertrykke appetitt eller forårsaker tarmproblemer som forstyrrer næringsopptak, som kan opiatavhengighet.

Decongestant pseudoefedrin og felles sentralstimulerende koffein kan noen ganger føre til vekttap. Men vanligvis ikke alvorlig, kan bruk av visse reseptbelagte antidepressiva bidra til vekttap hos noen mennesker.

Sykdom og sykdom

I sjeldne tilfeller kan vekttapet være forårsaket av en alvorlig sykdom slik som kreft eller AIDS. Noen kreft forårsake vekttap ved å stjele glukose og andre næringsstoffer fra kroppen og indusere appetitt tap. AIDS avmagringssyndrom er en effekt av sent stadium av HIV sykdom som resulterer fra tap av appetitt, kronisk diaré og oppkast forårsaket av sykdommen.

Nyresykdom, cirrhose i leveren og autoimmune sykdommer så som lupus og multippel sklerose er også kjent for å forårsake alvorlige vekttap hos enkelte mennesker. Vekttap kan også være et symptom på hypertyreose eller Graves 'sykdom.

Advarsel

Extreme, uforklarlig vekttap kan noen ganger signalisere en alvorlig sykdom. Hvis du opplever plutselige appetitt eller vekttap, konsultere en medisinsk faglig for å utelukke potensielt livstruende tilstander.

Hva er ingrediensene i Hurtig Trim Extreme Burn?

Hva er ingrediensene i Hurtig Trim Extreme Burn?


QuickTrim Extreme Burn er et kosttilskudd som tar sikte på å maksimere vekttap gjennom løfter om craving kontroll, metabolisme ekstrautstyr og fordøyelses rensing. Selv om ingrediensene ikke er fullt publisert på QuickTrim Internationals nettstedet og dets påstandene har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration, selskapet opprettholder, senest gjennom sin talskvinne Kim Kardashian, at dette proprietær blanding gir et løft til en vanlig øvelse og slanking rutine.

Super Fruits

De viktigste ingrediensene i QuickTrim Extreme Burn kosttilskudd er ekstrakter av ulike frukter kjent for å inneholde helse og vekt-tap fordeler, fra acai og granatepler til blåbær, bjørnebær og bringebær. Disse såkalte "superfrukter" legge viktige næringsstoffer til et vekttap diett, samtidig som angivelig dempe cravings og øke stoffskiftet. På grunn av disse frukt og andre tilsetningsstoffer, QuickTrim sier at en vanlig daglig dose av to ekstreme Burn kosttilskudd inneholder 200 prosent av det daglige inntaket av vitamin C (120 mg), 100 prosent av daglig niacin (20mg) og 167 prosent av daglig krom (200mcg ).

Capsicum

QuickTrim International credits en annen viktig ingrediens i Extreme Burn som paprika, en hot pepper ekstrakt laget av selskapet Capsimax. Denne ingrediensen, heller ikke evaluert av FDA, er tenkt å akselerere stoffskiftet i kroppen ved å øke varme eller energiproduksjon i fordøyelseskanalen, en prosess kjent som thermogenesis. Ifølge undersøkelser av en kanadisk og japansk universitet, sitert på Capsimax hjemmeside, paprika forårsaket mer energi til å bli brukt i testpersoner.

Green Tea

Grønn te ekstrakt også brukes av QuickTrim å maksimere Extreme Burn angivelige energigivende fordeler, potensielt lindre belastningen av overanstrengelse og redusert kaloriinntak. WebMD sier at grønn te har positive antioksidant virkning som også kjempe store sykdommer som kreft og hjertesykdom, mens potensielt hjelpe kroppen å forbrenne fett, forebygge demens og lavere kolesterolnivå. Den inneholder også koffein, noe som bidrar til å øke sagging energinivået.

Andre ingredienser

Extreme Burn har en rekke andre ingredienser, levert ved å ta en pille med hver av de to største måltidene av dagen. Flere er inaktive og brukes til farging eller supplement sammensetning; andre er ment å styrke pillen vekt tap mål. Ifølge DietSpotlight.com, Extreme Burn også inneholder: white willow bark; sciariolide; ekstrakt av Sylvestre blad og banan blad; trans-resveratrol; en "super C3G" lipolytic kompleks; Bioperine; og koffein vannfri.

Hvordan kjøpe Extreme Acai Berry

Få kampanjer har hatt negativ reaksjon fra forbrukerne, media og advokater generelt som har "gratis prøveversjon tilbud" for acai produkter. Extreme Acai Berry er bare ett av disse, men ser ut til å distansere alle de andre i antall klager - hundrevis - på en nettside alene.

De Promises

Disse markedsførere tout enkel vekttap og kurer for mange helseproblemer, bundet på med "rensing" og "stoffskifte". Som CNN Health påpeker i en rapport den 23. mars 2009, ingen av markedsførere har vitenskapelig eller klinisk bevis for sine påstander, som er basert på personlige eller oppfunnet attester. Men med et tilbud om en "gratis 14-dagers prøveversjon," forbrukerne føler at de ikke kan gå galt. Først senere gjør de oppdager at de er ladet på forhånd for produktet, og at de har abonnert på månedlige forsendelser og automatisk fakturering til sine kredittkort eller debetkort. Forbrukerne også oppdage at avlyser sine bestillinger eller får pengene sine tilbake er vanskelig eller umulig.

Svindel Om svindel

En av de smarte måter noen markedsførere krok forbrukere er å annonsere nettsider som utsetter acai svindel. Så hvis du leser en artikkel om et vekttap svindel, er det en link til "sannheten om acai" eller "hvorfor acai ikke fungerer." Men produktet og tilbudet er mye den samme som den som blir eksponert, noen ganger bare med et annet navn av samme selskap.

Ment Media avslører

Som du forskning acai produkter, inkludert Extreme Acai Berry, vil du finne artikler i "nyhetsmedier" nettsteder som utsetter visse acai merker og deretter tout et annet merke som "verk". To av disse er "Weekly Consumer Digest" og "USA Health News Today." Begge prøver å selge deg et annet merke av acai.

Forholdsregler

Hvis du skal kjøpe acai produkter, gjøre det fra anerkjente, veletablerte selskaper som trenger ingen gimmicker å finne kunder. Sjekk deres tilbud og garantier nøye, samt deres kontaktinformasjon. Sjekk med deres lokale Better Business Bureau for å se hva vurdering de har. Også, sjekk din lokale helse butikker.

Har Slimquick Extreme arbeid?

Har Slimquick Extreme arbeid?


Folk søker vektreduksjon noen ganger velger å bruke slankepiller til hjelp i deres bestrebelser. Slimquick Extreme er et kosttilskudd som brukes til å fremme vekttap, men uttalelser fra produsenten har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration (FDA).

Funksjon

Slimquick Extreme er et kosttilskudd tilgjengelig uten resept. Det er en proprietær blanding av urter og vitaminer, og produsenten sier det er gunstig for vektreduksjon.

Funksjoner

Uttalelser om Slimquick Extreme nettsteder hevder at tillegget er i stand til å blokkere kroppens signal til å lagre fett, og dermed føre til vekttap. Ytterligere uttalelser hevder dens effektivitet er klinisk bevist, men ingen nevner er laget av de spesifikke kliniske studier eller studier. Ifølge Mayo Clinic, er den eneste god vekttap metode for å spise mindre og trene.

Betraktninger

Uten bekreftelse fra FDA eller en tilsvarende pålitelig kilde, har du liten eller ingen bevis på at Slimquick Extreme er effektiv. Naturligvis, produserer nettsider poste bare gode kritikker, men disse kan ikke tas som bevis. Du må prøve det, og bedømme dens effektivitet basert på erfaring. Imidlertid bør ingen starter noen kosttilskudd uten først å konsultere sin fastlege.

Vekttap Foods for menn

Vekttap Foods for menn


En økende andel av menn i USA er overvektige eller fete. Vektproblemer ikke bare påvirker menns selvbilde; de har også alvorlige helsemessige konsekvenser. Problemer knyttet til overvekt utvalg av hjertesykdom og leddplager til lav utholdenhet og seksuelle ytelsesproblemer. Men det er slanking strategier for å hjelpe menn ned i vekt, enten det brukes alene eller gjort i forbindelse med en øvelse plan. Lær hvordan du kan identifisere vekttap matvarer for menn når de handler.

Low-Fat Foods

Den varige populariteten til lav-fett diett har produsert en bokstavelig dusør på lave til nei-fett matvarer i dagligvarebutikker. Low-fett matvarer bør sikte på å utrydde mettet fett og kolesterol, samt redusere generell fettinntak. Fordelene ved å redusere fett og kolesterol omfatter ikke bare vekttap, men også økt sirkulasjon, noe som kan redusere symptomene på problemer som erektil dysfunksjon. Fettfattig mat inkluderer frisk frukt og grønnsaker, hele korn og bønner. Se etter lav til ingen fete meieriprodukter som melk og ost. Begrense kjøttforbruket til å lene seg kutt, og unngå bearbeidet kjøtt som pølser og kjøttpålegg.

Lav-karbohydrat Foods

Lav-karbohydrat planer som de Zone og Atkins dietter har fått sin del av kritikken, men det er et sted for low-carb matvarer i sunn vekttap. Unngå brød laget med behandlet mel, samt bearbeidede bakevarer. I stedet opp inntaket av protein gjennom lav-fett kjøtt og soyaprodukter. Bladrike grønnsaker gir næringsstoffer uten mye karbohydrater.

Kalorifattig mat

Selve innholdet av vekttap - må du inntar færre kalorier enn du forbruker - betyr kalorifattig mat vil spille en betydelig rolle i din diett plan. Velg næringsrike ingredienser som gir mest næring for de minst kalorier. Protein kilder inkluderer magert fjærkre og fisk, belgfrukter av alle slag og soyaprodukter. Spis mer high-fiber matvarer som hele korn, frukt og grønnsaker. Fiberinnholdet holder deg mett og fornøyd, redusere mat cravings og dermed hjelpe opprettholde samlede kalori reduksjoner.

Positive kosttilskudd praksis

Hvordan du spiser kan være like viktig som hva du spiser. Uansett hva din diett, fokusere på å spise bare når du er sulten. Det er fristende å snack når man kjeder seg, men dette fører direkte til vektøkning. I tillegg, aldri hopper over frokosten, og alltid dele din totale forbruket i tre måltider eller mer. Dette sikrer en jevn metabolisme, og hindrer deg fra overspising hvis du hopper over et måltid.

Spesiell Note for mannlige idrettsutøvere

Atletisk mann, eller de som starter et treningsprogram, bør unngå drastiske endringer i kostholdet som kan påvirke deres fysiske prestasjoner. Extreme kalori begrensning bør unngås; fysisk aktivitet krever kalorier. Unngå å kutte ut hele matvaregrupper eller næringsstoffer; mens ikke-atletiske menn kan ha nytte av en no-fett eller ikke-karbohydrat diett, kan disse negativt påvirke dine fitness planer.

Foods å unngå

Uansett hvilken diett du velger, holde seg borte fra svært bearbeidet mat. Det travle livet til mange arbeider fagfolk kan gjøre hurtigmat og ferdigmat virke attraktivt. Men disse matvarene er ofte fullpakket med natrium og uønskede kjemikalier mens mangler næringsstoffer.