Digidexo.com

Low Calorie Diet Informasjon

Det finnes mange dietter allment tilgjengelig for enkeltpersoner, og lav-kalori diett har vært en av de mest populære og lengst eksisterende dietter rundt. Lav-kalori diett varierer fra flytende dietter til kål suppe dietter, og enkel kalori telling og begrensning. Ofte individer bruke disse diettene som et middel for hurtig vekttap, men farlige resultater kan resultere.

Typer av lav-kalori dietter

En tradisjonell lav-kalori diett er kaloritelling der en dieter forsøker å spise færre kalorier enn antall kalorier forbrent på en gitt dag. Ligningen er rett og slett kalorier i versus kalorier ut for å skape et underskudd som resulterer i vekttap. Denne metoden krever nøye kalori telling av noe matinntak og tilnærmelser av kalorier brent inkludert trening og daglige aktiviteter.
Avledninger av disse dietter har siden blitt opprettet for å aktivere Kosten en enklere alternativ til nitid kaloritelling. Flytende dietter som begrenser inntaket til bare væsker lar enkeltpersoner til å drikke kalorier og forby solid matforbruk. Kål suppe diett eller rasjoner har dieters å spise disse matvarene for to av de tre måltider i løpet av dagen, slik at en gratis "stort" måltid der den enkelte kan velge å spise noe.

Hvor effektiv er lav-kalori dietter?

Selv om lav-kalori diett gjør fremme hurtig vekttap, de fleste av resultatene er bare midlertidig, og kan være usunn. Hvis en person er anbefalt å gå ned i vekt av medisinske grunner, kan en skikkelig lav-kalori diett trygt avledet av en sertifisert ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog. I tillegg er de fleste av de første vekttap kommer fra vanntap og konvertering av protein til fett siden kroppen automatisk bryter ned protein når det først går under sult modus. Protein også veier mer enn fett, så det er ikke overraskende at tall på skalaen reduseres.
Hvis det gjøres riktig og på en balansert måte, kombinert med hjerte-sunn trening, kan lav-kalori diett hjelp i effektiv vekttap. Det er for det meste når enkeltpersoner tar disse diettene til drastiske tiltak og ekstreme nedturer som fører til utrygge og midlertidige resultater.

Eksempler på sunn kalorifattig diett

En sunn kalorifattig måltid plan bør inneholde en god balanse av karbohydrater, fett, proteiner og fiber sammen med en multivitamin. En av de mest effektive måtene er å strukturere et måltid rundt retningslinjene fastsatt i en næringspyramiden som anbefaler større rasjoner av frukt og grønnsaker og noen ekstra kalorier fra bearbeidet snacks med tilsatt sukker og fett. Magre proteiner som fisk, bønner, magert kjøtt og magre meieriprodukter er sunne proteinkilder.
Et godt eksempel på en daglig måltid plan kan være som følger:
Frokost: 1/2 kopp havregryn kokt i vann (150 CAL-er), 3/4 kopper friske blåbær (50 CAL-er), 1/2 kopp skummet melk (50 cals)
Totalt: 250 cals
Lunsj: 2 kopper blandet greener, en kopp kokte grønnsaker (for eksempel grønne bønner, gulrøtter), 4 oz. kyllingbryst eller protein tilsvarende med 1 ss. lett salat dressing (ingen høy fruktose mais sirup eller tilsatt sukker) og 1 eple
Totalt: 400 cals
Middag: 6 oz. fisk (250 cals), 1/2 kopp kokt brun ris (100 cals), 1 kopp kokte grønnsaker, en stor side salat kledd med 1 ss. lett dressing. Dessert: 1/2 kopp frukt med 6 oz. vanlig yoghurt eller lett yoghurt
Totalt: 550-600 cals
Når sulten, kan en 200-til-250-kalori snack også bli lagt til, slik at daglige summer å være ca 1,300-1,500 kalorier.

Hva er riktig mengde Kaloriforbruk?

Den daglige anbefalte antall kalorier for å bli konsumert av en person varierer fra 1400 til 2220, avhengig av vekt, høyde, aktivitetsnivå, alder og kjønn på dieter. I gjennomsnitt, trenger kroppen minst 1100 kalorier om dagen for å holde vitale organer fungerer. Derfor er det sterkt oppmuntret at slankere ikke gå under en 1200-kalori diett per dag.
I tillegg kan drastiske kalori kutt føre til at stoffskiftet å bremse ned siden kroppen sanser "sult". Resultatet er en person som ikke kan brenne nesten like mange kalorier som han var før kuttene.

Den mest effektive vekttap løsning

Lav-kalori diett kan være nyttig for vekttap og nødvendig for noen individer som har blitt spurt av leger for vekttap. Imidlertid kan drastiske kutt være farlig, spesielt for unge jenter, og føre til spiseforstyrrelser.