Digidexo.com

Hvem kan utføre Botox injeksjoner?

Botox er et populært reseptbelagte medisiner som midlertidig sletter fin ansikts linjer og rynker. Mange mennesker har fått disse injeksjonene på "Botox parter" i private hjem eller legekontorer. Selv om disse hendelsene kan være en morsom måte å eliminere tegn på aldring kjapt, er det viktig å huske at Botox-injeksjoner er medisinske behandlinger som skal gis av helsepersonell.

Helsearbeidere

Allergan Inc., selskapet som produserer Botox, sier at det bør bare gis av eller under ledelse av "en lisensiert og autorisert helsearbeider som er opplært og kvalifisert" for å bruke Botox Cosmetic.

Mange kurs er tilgjengelig, spesielt for helsepersonell. Mange er to-dagers hendelser som dekker effekten av aldring, avgjøre om Botox er riktig behandling og hands-on injeksjon trening. Treningen er beregnet for hudleger, plastiske kirurger, ansikts plastiske kirurger, oculoplastic kirurger, øyeleger og maxillofacial kirurger.

Statlige helsemyndigheter regulere hvem som kan administrere Botox og andre medisiner. Krav varierer fra staten. I noen stater, kan legens assistenter og sykepleiere setter injeksjonene, arbeider under veiledning av en lege. I andre kan gjøre det ulovlig, og ansatte kan true deres profesjonelle lisenser, uvitende eller ikke. De kan også bli belastet med ulovlig praktisering av medisin.

Note

I en uttalelse, bemerket Allergan at mens noen leger "kan beslutte å ansette overvåket og godkjente ikke-lege medisinsk personell å administrere Botox Cosmetic, oppfordrer Allergan leger for å tilfredsstille forbrukernes ønsker ved personlig å vurdere og behandle sitt ansikts estetiske pasienter."

Advarsel

Botox, som alle andre reseptbelagte medisiner, bør gis med sterilt medisinsk utstyr. Den personen som gir injeksjon bør vaske hendene, bruke hansker, kast nålen og eventuelle tiloversblevne serum riktig, og følg alle andre standard helsevesenet forholdsregler. Dette er spesielt viktig for Botox partier i private hjem, der forholdene ikke kan være så hygienisk som i en medisinsk kontor.

Oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever problemer med å snakke, svelge eller puste, selv flere uker etter en Botox-injeksjon. Dette kan være tegn på at botulinum toxin har spredd seg utover injeksjonsstedet.

Kostnader

Botox Kosmetiske injeksjoner vanligvis koster mellom $ 300 og $ 500, avhengig av geografisk område. De fleste helseforsikring dekker ikke Botox Kosmetiske injeksjoner for rynkefjerning, men kan dekke Botox brukes for andre forhold.