Digidexo.com

Hårprodukter for hårvekst

Den gjennomsnittlige persons hår vokser med en hastighet på ca 1/4 tommers til 1/2 tommers per måned. Noen sier håret vokser fortere om sommeren eller om vinteren eller når det er vasket sjeldnere. Hårtap er ofte et problem for menn og et økende antall kvinner. Det er mange produkter tilgjengelig kan bidra til å redusere hårtap og fremme hårvekst.

Mikonazol nitrat

Mikonazol-nitrat er utformet som en behandling av soppinfeksjoner. Mens det har vært funnet å øke hårvekst, kommer den med bieffekter som ikke er uvanlig. Lavgradig hodepine, flekkete rødhet i hodebunnen og økt hår Shedding er alle punkter du bør vurdere før du begynner bruk av produkter som inneholder dette stoffet. Husk at mikonazol nitrat ikke ble utviklet for hårvekst og applikasjoner utenfor sin tiltenkte bruk er på eget ansvar.

Biotin

Biotin er produsert i kroppen fra gjær og bakterier og er vesentlig for muskel og benstyrke. En av de primære funksjonene er for veksten av nye hudceller og hår. Biotin som påføres ved hjelp av kremer og salver er antatt å være mindre effektiv enn når det tas oralt, siden det er for tykt til å bli absorbert når de påføres topisk. Kosttilskudd tas oralt inn i blodstrømmen og anses til en mer effektiv måte å legge til rette for hårvekst og muligens begrense eller stoppe håravfall.

Virgin Coconut Oil

Det antas at kokosolje inneholder oljer og proteiner som kan hindre tap av protein fra håret hvis den messaged inn i hodebunnen i det minste to ganger i uken. Velig kokosolje kan hjelpe til med sirkulasjon og kan forhindre flass og (tilsynelatende) hindre hodelus i tillegg til å hjelpe til hårvekst. Virgin kokosolje oppnås ved grating kokos kjøtt til å trekke ut melken og la melken stå i en dekket beholder for 24 timer, i løpet av den tiden oljen vil skille ut og stige til toppen.

Olive Oil

Oppdaget i det 1. århundre, har olivenolje blitt brukt i århundrer av grekerne for hårvekst. Olivenolje er sagt å ha den samme fordelaktige innvirkning på hårveksten som kokosolje, inkludert muligheten til å kondisjonere og fukte hodebunnen, men også for å forhindre flass, eliminere hodelus og hindre hår brekkasje som gjør det mulig for vekst.

Vitamintilskudd

Mange bruker vitamintilskudd for å vokse langt og sunt hår. Mens kosttilskudd kan hjelpe i hårvekst et sunt kosthold bestående av høy protein matvarer, forbruk av riktige mengder av vann og få nok hvile vil også legge til rette for sunn hårvekst. Hvis du planlegger å ta vitaminer for å hjelpe til med hårvekst her er noen kosttilskudd som kan hjelpe:

Vitamin B kompleks 50 mg daglig
Vitamin B6 50 mg daglig
Vitamin C m / bioflavonoider 1 til 2 g daglig
Beta-karoten 10 til 15 IU daglig
Vitamin E 400 og 800 IU daglig
Nettle 250 mg 3 ganger daglig