Digidexo.com

Babyer med hyppige øreinfeksjoner

Babyer med hyppige øreinfeksjoner


Øret infeksjoner forekommer hos babyer fordi bakterier og væsker er lett fanget i den umodne øretrompet. Noen babyer er utsatt for hyppige eller gjentatte ørebetennelser, som kan ha langtidseffekter hvis den ikke behandles riktig.

Årsaker

Øretrompeten ligger i øret, er kort og ikke utviklet hos barn. Bakterier og bakterier faller i dette røret lettere for et barn enn for en voksen. Når et barn har en kald, bakterier vokser fra fanget slim. Andre årsaker kan være å drikke en flaske om natten, passiv røyking og å være på en barnehage. Siden øre, nese og hals er tilkoblet, kan dette slå inn en ørebetennelse.

Betraktninger

Ifølge baby Center, en baby med flere eller hyppige ørebetennelser har vanligvis hatt samme infeksjon som ikke kan kureres med antibiotika. Den kontinuerlige væske i babyer ørene kan gjøre ham til en god kandidat for øret rør.

Behandling

Ear rør er også kjent som tympanostomy og fremgår av Baby Center for å være den vanligste operasjonen gjort i Nord-Amerika på barn under 4 år. Små rør er plassert i trommehinnene i løpet av operasjonen, noe som vil tillate det området som skal luftes. Øret rør også bidra til å balansere trykket i mellomøret.

Time Frame

Ifølge American Academy of Øre, kan øret rør være en kortsiktig eller langsiktig løsning, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonene. Kortsiktige rør normalt bo i øret i seks måneder til ett år og faller ut på egenhånd. Langsiktige seg bo i lenger enn et år og er normalitet fjernet av en medisinsk faglig.

Advarsel

Ifølge American Academy of Øre, babyer med hyppige ørebetennelser er i faresonen for hørselstap, forsinkelse tale og balanse problemer hvis den ikke behandles. Noen ganger leger vil anbefale å fjerne adenoid vev i øret som det bidrar til å hindre flere ørebetennelser når den kombineres med øret rør.