Digidexo.com

Hva gjør du når en tørr hoste Holder du Up All Night

Hva gjør du når en tørr hoste Holder du Up All Night


En tørr hacking hoste kan være irriterende, spesielt når det holder personen våken hele natten. Det er enkle ting folk kan gjøre for å lindre symptomer eller gjøre seg mer komfortabel slik at de kan få litt hvile.

Mat rettsmidler

Noen enkle mat rettsmidler kan gi lindring, ifølge grandmashomeremedies.com. Saften fra en hakket løk med en lik mengde av honning fungerer som en effektiv hostesaft (dose = 1 ts.). Slipe 100 g rosiner og oppvarming med 100 g sukker og nok vann til å lage en saus er en annen hostesaft oppskrift (dose = 20 g tas ved sengetid).

Fuktighet

Puste damp kan hjelpe fukte strupen for å lindre hoste, sier grandmashomeremedies.com. Kjøre en luftfukter leverer også fuktighet til luften.

Stilling

Noen ganger kan en hoste er verre når personen ligger nede. Flytte inn i en mer oppreist stilling eller heve hodet med puter kan hjelpe, ifølge pamf.org. Å sove på en recliner innebærer det samme prinsippet.

Hot Tea

Ifølge grandmashomeremedies.com, kan legge til ingredienser til en kopp varm te hjelpe med en tørr hoste. Disse omfatter honning og kanel. En annen idé er å koke vannet med ingefær før du legger tebladene, og deretter legge til tre eller fire basilikumblader og en klype pepper.

Hoste suppressants

Ifølge pamf.org, kan en hoste suppressant med dekstrometorfan lindre tørr hoste. Hoste medisiner bør brukes med forsiktighet, da de kan samhandle med andre medisiner. De kan også føre til problemer for enkeltpersoner andre forhold som hjertesykdom, astma og høyt blodtrykk.

Advarsel

Hvis en hoste varer mer enn en uke eller er ledsaget av feber eller hodepine, bør en lege konsulteres.