Digidexo.com

Sikker Alternativ medisin uten bivirkninger for angst

Stress og angst kan være et reelt problem for noen individer. Det kan forstyrre deres dag-til-dag liv og gjøre det vanskelig å gjennomføre både deres personlige og forretningsmessige liv. Dessverre, i denne dagen og alder, har stresset blitt en naturlig del av vår hverdag. Med det blir sagt, så har alternative medisiner og behandlingsformer. Mange mennesker er nå å finne de kan behandle sine medisinske problemer, inkludert angst, med alternative medisiner.

Risiko for tradisjonell medisin

Antidepressive og anti-angst medisiner er vanlig resepter i disse dager; noen kan si altfor vanlig. Det er sant at mange mennesker trenger medisinsk intervensjon når det kommer til sine angstproblemer. Imidlertid kan tradisjonell medisin også komme med uønskede bivirkninger, som kvalme, vektøkning, seksuelle bivirkninger, trøtthet, søvnløshet, svimmelhet, munntørrhet, tåkesyn, forstoppelse, uro, rastløshet, og selv angst - bare for å nevne noen. Det er der alternative og urte former for behandling som også spiller inn. De kan ikke alltid være i stand til å fullstendig løse problemene på hånden, men ofte kan de tilby en alternativ form for behandling som er ganske effektiv og vanligvis har færre bivirkninger.

Green Tea

Grønn te er et trygt alternativ til tradisjonell medisin for de som arbeider med mild angst. Fra krav til alt fra vekttap til avslapping og ro, er grønn te antas å ha mange helsemessige fordeler. Grønn te inneholder L-theanine, som naturligvis gir en beroligende effekt. Det også beskytter og gjenoppretter hjernen vitalitet, bidrar til å stimulere immunforsvaret, induserer en dyp tilstand av avslapning og sedasjon, og bidrar til å fremme bedre søvn.

Kamille og Valerian Root

Både kamille og Valerian rot er kjent for dempende nerver og kan ha en effekt på angst. Faktisk er Valerian root oftest brukt til å hjelpe folk søvn og bør nok tas eneste natt. Det har den effekten at folk ekstremt avslappet og søvnig, som kan gjøre å holde seg våken på dagtid mens du tar Valerian rot vanskelig. Den typiske dose for Valerian rot er 500 til 1500 mg daglig.

Kamille har blitt brukt for å roe nerver og angst i flere tiår. Den er tilgjengelig i supplement form, te form, urt form og eterisk olje. Noen mennesker bare brygge en pott av kamille te når de føler seg engstelig, særlig hvis de har problemer med å sove. Kamille er ofte brukt som en essensiell olje i hjemmelagde baby-produkter på grunn av den beroligende effekten det har på babyer. Hvis du har ragweed allergi, bør du ikke bruke kamille, som det er en slektning av ragweed og kan forårsake allergiske symptomer.

Urte kosttilskudd for angst

Johannesurt og pasjons er begge tilgjengelige i supplement form og har blitt anerkjent som nyttige urte kosttilskudd for angst (og depresjon) i mange år. En 300 mg dose av hver skal tas hver dag for å bidra til å avverge noen negative følelser av angst eller depresjon.