Digidexo.com

Hvordan behandle Beta Strep i graviditet

Beta Strep eller GBS er en vanlig form for bakterier som finnes i skjeden eller endetarmen på om lag 30 prosent av gravide kvinnen. Mens gravide kvinner ikke vil vise noen symptomer, kan tilstedeværelsen av bakterier true livet til den nyfødte bør det bli smittet når de kommer ut fødselskanalen. Konvensjonelt leger behandle GBS ved tidspunktet for levering med IV antibiotika for å redusere babyens risiko for infeksjon. I en verden av homeopatisk behandling, der antibiotika blir sett på med et mer kritisk blikk, har vist seg naturlige og mindre invasive behandlinger lykkes i ridding morens kropp av GBS før levering, og dermed gir henne til å unngå bruk av antibiotika helt.

Bruksanvisning

Test utgangspunktet for GBS på 34 uker i stedet for 36, for å tillate en større mengde av tid for behandling og bekreftelse på at behandlingen var vellykket.

Ta følgende regime med frokost og middag frem til fødselen, med GBS kulturer tatt ukentlig under behandlingen for å bekrefte en nedgang i bakterier tilstede. Svelges 4 milliarder celler per dose acidophiles, to 350-mg kapsler av Echinacia, 2 580-mg kapsler av hvitløk, 500 mg vitamin C, 15 dråper grapefruktkjerneolje. I tillegg spiser to grapefrukt hver dag for en ekstra boost av vitamin C. Hvis allergisk mot Echinacia, unngå bruk av urten inntil 2 uker før termin.

Hvis kulturene tilbake med en GBS negativt resultat, fortsette med behandlingen inntil fødselen, men gjen trygg på at antibiotika ikke vil være nødvendig på tidspunktet for levering. Hvis den siste GBS kultur returnert positive, fortsetter behandlingene og en gang går inn i arbeid, sette inn en tampong dynket i Hibiclense inn i skjeden i 5 minutter. Hibiclense vil drepe noen ekstra vekst på kontakten for å fjerne fødselskanalen for en trygg fødsel. Mest sannsynlig vil antibiotika fortsatt være nødvendig, om å ha et sykehus fødsel. For å unngå forurensning når Hibiclense behandling er oppnådd, ikke tillater vaginal eksamener eller til den beste av ens evne, holde dem på et minimum.

Tips og advarsler

  • Ta alltid kontakt med jordmor eller homøopatisk MD mens utnytte urte-behandlinger for GBS.