Digidexo.com

Hvor mye vann trenger du for å drikke for å rense systemet?

De fleste går gjennom livet uten å vite hvor mye vann å drikke hver dag, og noen misliker drikkevann og foretrekker slukke tørsten med andre væsker. Men vann er det viktigste i livet ved siden av luft, som mennesker består hovedsakelig av vann --- 75 prosent av vekten vår, faktisk. Derfor er det nødvendig for din helse og liv å drikke nok vann hver dag for å rense ut giftstoffer og drive næring i hele kroppen din.

Expert Insight

Internasjonalt anerkjent forsker og forfatter Fereydoon Batmanghelidj, MD, sier at for å riktig rense og hydrat kroppen din du aldri skal vente til du blir tørst å drikke vann. I stedet foreslår han at du drikker omtrent fire liter vann gjennom hele dagen hver dag.
"Når vi drikker nok vann slik at urinen er fargeløs, er at et godt tegn," sier han. "Når urinen blir gul, betyr det at legemet er i ferd med å bli dehydrert, og når det blir oransje, deretter kroppen er helt dehydratisert og noen del av kroppen lider at dehydrering."

Fordeler

For vanninntaket, foreslår du drikke en halv vekt din i gram vann hver dag hvis du ikke er aktiv i International Sports Medicine Institute. Så hvis du veier 150 pounds, drikke 75 gram vann daglig. Hvis du er atletisk, drikke mer --- opptil to tredeler av din vekt i gram vann daglig, noe som er 100 gram vann hvis du veier 150 pounds.

Typer

Integrerende medisin ekspert Andrew Weil, MD, drikke destillert vann. Han sier det er trygt å drikke, og selv om du kan kjøpe flaske destillert vann han anbefaler å forske på og investere i et hjem Distiller eller et hjem vann rensende system. Destillert vann er ren, og selv om mineralene er fjernet, "Vi får våre mineraler fra mat, ikke vann," sier Weil. "Såvidt surhet går, er destillert vann nær en nøytral pH og har ingen effekt på kroppens syre / base-balansen."

Misforståelse

Noen mennesker tror at hvis du er oppblåst, vil drikkevann gjøre deg beholde enda mer væske. I virkeligheten, hvis du er oppsvulmet det betyr at du må drikke mer vann, ikke mindre, fordi hvis du ikke får nok vann vil du ikke være i stand til å rense ut systemet --- og kroppen din vil holde på hver dråpe det kan og lagre det i hele kroppen din.
En annen misforståelse er at du kan få din vann fra andre væsker. "Men ingenting erstatter vann --- ikke en ting," sier Batmanghelidj. "Ingen drikke --- ingen kaffe, ingen te, ingen alkoholholdige drikkevarer. Ikke engang fruktjuice. Hver og en av dem har sin egen agenda."

Tips og advarsler

Selv øke det daglige vanninntaket er viktig, kan du overdrive det og drikker for mye. Michael Roizen, MD, sjef velvære offiser på Wellness Institute ved Cleveland Clinic i Cleveland, Ohio, sier at hvis du drikker mer enn fire glass vann per time vil du fortynne kroppen salter fordi du ikke kan skille ut mer enn det. Dette betyr at du kan bli syk av vannforgiftning, noe som resulterer i lav blod natrium og nyresvikt.
Alternativt, hvis du ikke drikker nok vann nyrene dine ikke vil være i stand til å fjerne avfallsstoffer og giftstoffer, og du kan utvikle nyrestein.