Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer for å slappe muskler

Oh, de spente og verkende muskler! Du ønsker noen lettelse, men i stedet for å bruke kommersielle salver og kremer, kan du lage din egen muskel-avslappende massasje olje for å hjelpe berolige bort smerter og pains.Here er hvordan du velger og forberede essensielle oljer som vil bidra til å slappe av musklene dine.

Bruksanvisning

Velg 100 prosent rene essensielle oljer - bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100 prosent ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Bruk ikke syntetiske oljer. De har ikke de samme fordelene.

Kjøp bare sesamolje som er spesielt designet for å brukes til massasje. Det er spesielt raffinert og klargjort for bruk på huden. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet.

Velg formelen som de appellerer til din luktesans. De fleste butikker har tester flasker, så ta noen whiffs og velge de luktene du virkelig liker. For muskelavslapning, det er flere formler for å velge mellom. Her er to: Formula # 1: ingefær, sypress, einebær, sort pepper; Formula # 2: Peru balsam, timian, søt bay, merian.

Gjør Formula # 1. For å opprette massasjeolje, først blande den essensielle oljen med sesamolje, som er kjent som en "bærer" olje. Mål 2 ss (30 ml) av sesamolje i plastflaske, deretter legge til 10 dråper ingefær eterisk olje, 10 av sypress, fem av einebær og fem av svart pepper. Rist godt.

Gjør Formula # 2. For å opprette massasjeolje, først blande den essensielle oljen med sesamolje, som er kjent som en "bærer" olje. Mål 2 ss (30 ml) av sesamolje i plastflaske, og deretter legge til 9 dråper Peru balsam eterisk olje, 8 av timian, 7 av søt bay og 6 av merian. Rist godt.

Masser formelen inn i stramme muskler og omkringliggende vev. Ikke bli overrasket om du føler deg litt "varme", som noen av disse oljene gir at muskel-avslappende varme.

Tips og advarsler

  • Peru balsam er en tykkere eterisk olje og renner saktere. Varm flasken med hendene for å bidra til å øke flyten.
  • Hvis du ønsker å gjøre en større gruppe med massasjeolje, rett og slett øke proporsjonene, for eksempel en dobling eller tredobling beløpene. Den massasje olje vil holde.
  • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
  • For alle med sensitiv hud, fortynne essensielle oljer enda mer.
  • For å unngå "utsliting" når sniffing flere essensielle oljer, ta en kort pause og inhalerer noen dype åndedrag for å tømme nesen og gi hjernen din en sjanse til å nullstille.
  • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid uten å få faglige råd.
  • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.