Digidexo.com

Hjem Rettsmidler for Ringorm Skin Fungus

Ringorm er en vanlig hud tilstand forårsaket av en sopp. Mens ringorm er svært smittsom, er det vanligvis mer irriterende enn farlig. Heldigvis finnes det mange hjem rettsmidler som du kan bruke for å bli kvitt ringorm hud sopp.

Omtrent

Ringorm ser ut som ringer eller sirkler på huden. Utslettet starter som en tørr flekk som ser rød og føles kløende. Det kan bli større over tid til hvor den ytre kant av ringen er tørr og rødt, mens innsiden ser normalt ut. Ringorm har en tendens til å dukke opp 10 til 14 dager etter kontakt. Jo tidligere du oppdager ringorm på huden, vil den lettere behandlingen være.

Hjem Rettsmidler

Prøv å lage en lime fra vann- og sennepsfrø. Vask grundig med varmt vann og deretter bruke lim til det berørte området. La det tørke og skyll av med kaldt vann.

Gni en skive papaya på ringorm patcher. Du kan også lage en pasta fra pulver av tørre papaya frø og vann. Påfør lim over ringorm patcher og la det tørke. Når det er tørt, skyll av.

Kokosolje arbeider for å lindre kløe og tørrhet. Dette bidrar til å hindre spredning av ringorm til andre deler av kroppen. Suge en bomullsdott i kokosolje og deretter DAB den på berørte området. Sørg for å kaste ut bomullsdott når du er ferdig. Hvis du har flere ringorm flekker på kroppen din, kan du bruke en egen bomullsdott for hver enkelt å hindre spredning.

Påfør klar neglelakk til det infiserte området. Dette vil bidra til å stoppe infeksjonen sprer seg, samt inneholde det å drepe soppen.

Dypp innsiden del av en lime i salt, skrubbe det berørte området og skyll med vann. Dette midlet kan prikke i huden litt, men det fungerer å hjelpe drepe soppen.

For å bidra til å stoppe den konstante kløende følelse, sette en skje i fryseren over natten. Når frosset, plasser den på huden påvirkes av ringorm å hjelpe lindre kløe.

Gurkemeie juice er også nyttig i ridding huden av ringorm. Påfør gurkemeie juice på huden lokalt, eller bland 1 ts. gurkemeie juice og 1 ts. av honning og ta dette muntlig for å bekjempe sopp.

Hvis du oppdager at dine symptomer blir verre, gå til en lege for øyeblikkelig legehjelp. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig problem.