Digidexo.com

hvordan reversere fettlever

Hvordan reversere effekten av Carpal Tunnel

Carpal tunnel syndrom er en nerve lidelse som er forårsaket av repetitive hånden eller håndleddet bevegelser eller skader. Sener og leddbånd i håndledd stretch og svelle, forårsaker press på nerver som strekker seg i hendene og fingrene. Carpal tunnel syndrom påvirker både menn og kvinner, men er oftest funnet hos kvinner i alderen 30 og 60. Mens symptomer kan forbedre med behandling, er det best å ta en forebyggende tilnærming som kan bidra til å redusere og til og med reversere effekten av denne smertefulle tilstanden. Lære å reversere effektene av carpal tunnel syndrom er målet for mange enkeltpersoner som lider av tilstanden.

Bruksanvisning

•  Ta pauser fra å skrive, keyboarding og andre oppgaver som krever gjentatte hånd- og fingerbevegelser minst en gang i timen for å redusere prikking eller nummenhet i fingre og håndledd forårsaket av stress og belastning på håndleddet felles.

Vær oppmerksom på symptomer som tidlig morgenstivhet eller prikking i fingre og håndledd om natten. For å bidra til å lindre stivhet, komplett håndleddet rotasjonsøvelser som holder håndleddet felles løs og væske. For de som lider av leddgikt eller andre forhold som påvirker leddene, varme eller kalde omslag plassert på det berørte området ofte bidra til å redusere smerte og hevelse.

Strekk fingre og håndledd ofte for å bidra til å reversere effektene av carpal tunnel syndrom. Slike stretching kan utføres hvor som helst og innebærer kun å spre fingrene fra hverandre eller knuger hånden til en knyttneve flere ganger i løpet av dagen.

Se hvordan du gripende din datamus. Mange enkeltpersoner grep musen for hardt. For å hindre carpal tunnel syndrom, bruker hele armen for å flytte musen, og ikke bare håndleddet eller fingre.

Ta en titt på din smykker eller se iført vaner. Du bære stramme klokker eller en masse smykker som kan hemme sirkulasjon i håndleddet gjør? Unngå iført trange mansjetter, smykker og klokker for å hindre tilstrekkelig blodgjennomstrømning og inneklemte nerver som forårsaker prikking og nummenhet.

Hint

 • Mange enkeltpersoner ta forebygging enda et steg videre og bruke håndleddet støtter for oppgaver som inkluderer cashiering, fabrikk montering, tannarbeid og vaskejobber. Ta aspirin eller ibuprofen kan bidra til å redusere hevelse og betennelse som forårsaker prikking eller nummenhet i hender og fingre.

Hvordan reversere symptomer på KOLS

Forskning viser at blant de millioner av røykere i USA i dag, så mange som halvparten vil utvikle helseproblemer relatert til røyking, herunder KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom). Mange tidligere røykere kan allerede ha lungeskade som kan føre til KOLS. Mens tilstanden utvikler seg langsomt, symptomene forverres over tid, spesielt hvis den ikke behandles. Røyking er den viktigste årsaken til kols; Imidlertid, kan eksponering for passiv røyking og andre forurensninger i miljøet for store eller små sykdommen så vel. KOLS er en alvorlig sykdom. Symptomer må behandles tidlig for å stanse utviklingen av sykdommen.

Hvordan reversere symptomer på KOLS

•  Slutte å røyke. Ikke la andre å røyke i ditt hjem. Unngå passiv røyking så mye som mulig. Holde seg borte fra offentlige steder som ikke er røykfritt.

Følg behandlingsplanen konsekvent. Ta medisiner som foreskrevet av legen din. Behandlingen kan kontrollere symptomer og redusere risikoen for komplikasjoner. Legen kan foreskrive anvendelse av en bronkodilator i form av en inhalator, til steroider redusere betennelse i luftveiene og antibiotika for å redusere risikoen for bronkitt og lungebetennelse. Du kan kreve ekstra oksygen et par timer hver dag eller mens du sover. I sjeldne tilfeller kan kirurgi være anbefalt.

Spis et sunt kosthold som inneholder rikelig med protein. Protein arbeider for å reparere skadede celler. Hvis du ikke får nok kalsium i kosten, ta kalsiumtilskudd, spesielt hvis legen din er forskrivning steroider som en del av behandlingsplanen. Begrense koffein forbruk, men drikk rikelig med væske for å holde slim som samler seg i luftveiene dine tynn.

Få nok søvn. Kvaliteten på søvn er like viktig som hvor mye søvn du får. Snakk med legen din om bruk av en CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) enhet. CPAP-behandling øker lufttrykket til de øvre luftveiene, hindrer det fra å bli blokkert, som en person sover.

Limit strenge aktiviteter. Det betyr ikke at du bør helt unngå trening. Selv om folk som lider av kols ikke kan være i stand til å løpe maraton løp, har regelmessig mosjon sine fordeler. Snakk med legen din om å utvikle en øvelse plan for å forbedre din styrke og utholdenhet. Lav effekt, aerobic trening hjelper også å få mer oksygen til blodet og hjernen.

Bli med på en lungerehabiliteringsprogram. Din behandling plan kan omfatte arbeider med en luftveiene terapeut, kostholdsekspert og fysioterapeut, som alle vil hjelpe deg å forbedre din livskvalitet.

Hint

 • Symptomer på KOLS kan inkludere halsbrann, hoste i morgen, pustevansker eller kortpustethet ved anstrengelse, brystsmerter, vekttap og søvnløshet.
 • Mange ganger KOLS er ikke diagnostisert før tilstanden blir alvorlig, og da er det lite håp for å reversere sykdommen. KOLS er en livstruende tilstand, som hvis den ikke behandles kan det føre til tidlig død. Ikke ta over-the-counter søvn hjelpemidler, som de kan gjøre puste verre hos personer med KOLS. Langvarig bruk av steroid medisiner kan føre til osteoporose og bein tap.

Hvordan reversere effektene av hjertesykdom

Hvordan reversere effektene av hjertesykdom


Hjertesykdom er den ledende årsak til helseproblemer i dag og representerer en viktig faktor som bidrar til diabetes, hjerneslag og andre alvorlige medisinske tilstander. Det er viktig at amerikanerne reversere denne helse svøpe ved å spise riktig og trene mer.

Hvordan reversere effektene av hjertesykdom

Reversere effektene av hjertesykdom med diett og mosjon

En vet at for å reversere effektene av hjertesykdom, må du fange den tidlig.

Ha regelmessig fysisk eksamener og sjekk ups av legen din. Hjertesykdom er USAs nummer én helseproblem og ingen er immune mot den.

Innse at det er debatt om hvorvidt effekten av hjertesykdom kan faktisk bli reversert. Fokus på å forebygge hjertesykdom heller enn på å reversere den.

Legg ved hjertet sunt mat i ditt daglige kosthold. Ifølge den nyeste forskning og presentert på WebMD, mat som laks, spinat, blåbær og selv sjokolade av og til kan bidra til å holde hjertet sterk og i god helse (se Ressurser nedenfor).

Tren regelmessig. Hjertet ditt må styrkes akkurat som alle andre muskler. Regelmessig kardiovaskulær trening er den beste måten å holde hjertet i god form. Øke pulsen opp til sin målsone, 60 til 80 prosent av sin maks, og opprettholde det nivået i 30 til 60 minutter. Gjør dette 3-5 ganger per uke, og du er godt på vei til et sunt hjerte.

håndtere stress og sørg for å ta deg tid til å slappe av. Stress er en viktig medvirkende faktor til hjertesykdom så det er viktig at du klarer nivåene av stress og angst i livet ditt. Meditere, gjøre yoga, gå en tur eller lytte til avslappende musikk når det er mulig. Kombinert med diett og mosjon, er stress reduksjon det beste du kan gjøre for ditt hjerte og generelle helse og velvære.

•  Unngå mettet fett, kolesterol og sukker. Dette er en trippel trussel mot ditt hjerte og bør unngås eller høyst brukes med måte. Hold deg unna godteri, olje og bakt søtsaker.

Hint

 • Drikk mye vann når du arbeider ut og redusere mengden stress i dagliglivet.
 • Få årlig fysisk eksamener fra legen din. Allways slutte å trene hvis du føler smerte eller kortpustet og snakke med legen din umiddelbart.

Hvordan reversere bentap

Bentap rammer millioner av menn og kvinner, forlater bein skjør og svak. I denne skjøre tilstand, bein er mer sannsynlig å bryte. Den gode nyheten er at bentap kan forebygges eller reverseres med en kombinasjon av trening, ernæring og, i noen tilfeller, reseptbelagte medisiner.

Bruksanvisning

Reversere bentap

•  Planlegg en bentetthetsmåling, spesielt hvis du har høy risiko for osteoporose. En bentetthetsmåling, eller DEXA scan, måler kalsium og mineraler i ryggmargen. Disse resultatene er sammenlignet med de av andre mennesker som er av samme alder og kjønn, og gi en nøyaktig vurdering av risikoen for osteoporose.

Utfør vektbærende trening, som har vist seg å forbedre bentetthet. Turgåing og klatring trapper er vektbærende øvelser. Non-effekt trening som svømming er det ikke.

Besøk et treningsstudio i ditt område og diskutere med en trener om en styrke-trening rutine som passer for din alder og kondisjon. En vanlig fitness rutine kan også bidra til å forbedre balanse og mobilitet, noe som reduserer sannsynligheten for et fall.

Velg kalsium-rik, beinbyggende matvarer. Lav-fett meieriprodukter som yoghurt og skummet melk, mørk grønn, bladgrønnsaker og sardiner er gode kalsiumkilder.

Legg svisker - nå heter tørkede plommer - til kosthold. Studier fra Florida State University og Oklahoma State University viser at svisker kan reversere bentap etter overgangsalderen.

Ta vitaminer. Bone-building kosttilskudd som inneholder kalsium, magnesium og vitamin D kan bedre beinhelse.

Hint

 • Det finnes en rekke legemidler tilgjengelig for å gjenoppbygge bein. Snakk med legen din om fordelene og risikoen ved reseptbelagte bein byggende narkotika.

Hvordan reversere bentap i Vertebrae

Vår skjelettsystemet støtter og beskytter våre vitale organer og holder dem på plass, samt gi skjema til oss. Sterke bein fra en skjelettsystemet hjelpe oss til å utføre handlinger som å gå og holdning. Men som vi alder, våre bein begynner å svekkes, og det kan føre til problemer som osteoporose, degenerativ leddgikt og ryggvirvel problemer som kan være problematisk og smertefull. Men ved å bruke alle de naturlige behandlingsformer som er oppført nedenfor, kan du effektivt reversere bentap.

Bruksanvisning

•  Spis rikelig med valnøtter. Valnøtter inneholder omega-3 fettsyrer som hjelper kroppen din å gjøre flere beinceller. Spise en kopp valnøtter hver dag vil styrke bein integritet og hindre bentap.

Spis minst seks svisker om dagen. Dette plomme er rik på kalium og polyfenoler, som bygger beintetthet og gir deg energi hele dagen.

Konsumere pigweed kosttilskudd. Dette weedy planten inneholder en høy mengde kalsium som trengs for å hjelpe kroppen din i å gjøre nye beinceller og samtidig forbedre blodsirkulasjonen.

Spis hvitløk hver dag. Denne vegetabilsk inneholder en høy mengde av svovel som er nødvendig for å styrke bein og opprettholde bindevev vekst. Legg hvitløk til dine retter.

Gjør yoga hver dag. Utfører yoga Postures kan redusere bentap og øke bentetthet. Har stående positurer som treet positur, kriger og lunges. Se Tube koblingen Du nedenfor.

Tips og advarsler

 • Kontakt lege før inntak av kosttilskudd eller bruke noen form for alternativ behandling.

Hvordan reversere effektene av høyt kolesterol

Hvordan reversere effektene av høyt kolesterol


Når du har høyt kolesterol, betyr det at du har et overskudd av denne voksaktig stoff i blodet. Kolesterol er et naturlig stoff som er laget i leveren, men det er også funnet i visse typer matvarer. Mens noen kolesterol er nødvendig for sunne kroppsfunksjoner, for mye kan føre til problemer som hjerteinfarkt. Heldigvis finnes det måter å redusere virkningene av høyt kolesterol.

Bruksanvisning

Besøk legen for en blodprøve for å finne ut om kolesterolnivået ditt er så høy at det er å ha en negativ effekt på helsen din. Det er forskjellige måter å reversere effektene av høyt kolesterol, avhengig av din faktiske nivået. For eksempel, hvis det er moderat høyt du kan være i stand til å reversere dem gjennom livsstilsendringer. Hvis det er svært høy, må du kanskje mer drastiske tiltak som for eksempel medisiner.

Kutt ned på å spise mettet fett. Selv om kolesterol er bare moderat høyt, kan du klippe den tilbake og reversere effektene ved å kutte ned på matvarer som inneholder mye mettet fett. De vanligste syndebukkene inkluderer helmelk og andre meieriprodukter, visse typer kjøtt og eggeplommer.

Skjær trans fett ut av kostholdet ditt. Dette kan oppnås ved å unngå bearbeidet mat og de tilberedes ved steking i trans-fettholdige oljer.

Spis kolesterolsenkende mat regelmessig. Disse inkluderer laks, tunfisk, mandler, valnøtter og havregryn. The Mayo Clinic sier at noen matvarer, for eksempel enkelte margariner og juice, er beriket med kolesterolsenkende stanoler. Selv om disse matvarene kan reversere høyt kolesterol og dens negative effekter, bør de spises i moderate mengder, slik at du ikke tar i overflødige kalorier.

Tren regelmessig. Ifølge American Heart Association, aerobic trening, gjøres på en jevnlig basis, kan reversere effekten av høyt kolesterol ved å bygge opp din hjertehelse. Rådfør deg med legen din for å finne ut en passende treningsplan som passer din nåværende helsenivå og evner. Selv om det er vanligvis best å gjøre noe som øker pulsen din, kan du fortsatt få fordeler fra noe så enkelt som å gå.

Utvikle et vekttap plan med legen din. I tillegg til å kutte ut fett, sier The American Heart Association du kan reversere effekten av høyt kolesterol ved å redusere de samlede kalorier og miste vekt. Foruten å ha fordeler på egen hånd, kan vekttap også tillate deg å trene oftere og intenst.

Ta medisinen som foreskrevet av legen din. Hvis kolesterolnivået ditt er farlig høy eller endringer i livsstil er ikke nok på egen hånd, kan legen forskrive et legemiddel for å redusere høyt kolesterolnivå og offset dens virkninger. The American Heart Association sier finnes flere typer medisiner som kan senke kolesterolet, så hvis legen din førstevalg forårsaker ubehagelige bivirkninger, spør henne om det kan endres.

Hint

 • Redusere høyt kolesterol er bare én måte å forbedre din generelle kardiovaskulær helse. Hvis du implementerer kosthold og mosjon endringer og kolesterolnivået ditt ikke går ned så lavt som du vil at det skal, ikke gi opp og stole på medisiner alene. Godt kosthold og trening kan ha andre kardiovaskulære fordeler, som for eksempel å styrke hjertet og senker blodtrykket.

Hvordan å reversere bivirkninger av Roaccutane

Hvordan å reversere bivirkninger av Roaccutane


Siden tidlig på 2000-tallet, har en rekke studier knyttet den aktive ingrediensen i akne stoffet Accutane til inflammatorisk tarmsykdom, inkludert en studie publisert i "The American Journal of Gastroenterology" i 2006. Videre støtter denne koblingen mellom Crohns sykdom, ulcerøs kolitt og Accutane er havet av pasientene som ble behandlet med stoffet og tåle de flareups av sine nyervervede forhold. Naturlig og alternativ medisin kan hjelpe de som søker å reversere bivirkninger og vilkår indusert av accutane. Alltid legen din om din helsetilstand og mulige behandlinger.

Bruksanvisning

•  Forbered og drikke spiselig leire daglig. Leiren bør ikke være av en vulkansk kilde eller oppvarmes på annen måte under behandlingen. Det mest kjente eksempel på ikke-vulkansk leire som ikke har vært oppvarmet, ifølge Dr. Aajonus Vondeprlanitz - forfatter av "Vi ønsker å leve: The Primal Diet" - er Terramin leire. Terramin leire er en bentonitt leire utvunnet i California som aldri når over 99 grader F. Klargjør leire ved å blande 1 til 2 ts. av tørket leire med 6 til 8 gram vann i et glass og la den sitte dekket i et mørkt skap i fem dager før du drikker det. Drikke det i små mengder i løpet av dagen.

Konsumere matvarer som allerede er i flytende form og er lettere å fordøye. De to enkleste mat for noen med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt å fordøye er rå egg og friske grønnsaker juice. Juice økologiske grønnsaker, inkludert gulrøtter, selleri, persille og koriander, og oppbevar saften i kjøleskapet i opptil tre dager. Kjøpe økologiske egg fra en gård eller bondens marked.

Lær å håndtere flareups uten å gå til sykehuset. Hold deg hydrert ved å drikke rikelig med vann. Du kan også finne små grønne kokosvann nyttig. Få nok sengeleie under flareups også. Hvis du har blodig diaré, anbefaler Dr. Vonderplanitz forbruker fersk kål juice, som han har funnet for å stoppe blødning i de fleste av hans Crohns pasienter, hovedsakelig på grunn av vitamin K innholdet i kål.

Konsumere matvarer som vil hjelpe regenerere kroppen, spesielt tarmen. To matvarer kjent for å øke mobilnettet reproduksjon er frisk aloe vera gel av blad og frisk ung kokosnøtt vann. Uoppvarmet honning, frisk rå papaya og ananas er også nyttig, spesielt når fortært med fersk kokos kjøtt eller rå egg. Fruktene bidra til å støtte tarmfloraen. Gjæret rå melk kan befolke tarmfloraen.

Tips og advarsler

 • Driver på med en rå diett kan gi de mest effektive middel for å utvinne fra kroniske helseproblemer naturlig.
 • Noen mennesker kan aldri fullt igjen fra legemiddelindusert IBD.

Hvordan reversere effektene av alkohol før 40

Hvordan reversere effektene av alkohol før 40


Heavy langsiktig drikking kan skade leveren og hjernen og skape andre helsemessige problemer. Den skader på kroppen er vanligvis i direkte forhold til antall år en person brukt drikker og mengden av alkohol han konsumert i løpet av disse årene. Hvis du presser 40 og har besluttet nå er riktig tidspunkt for en endring av livsstil, er den gode nyheten at noen av de negative effektene av alkohol kan likevel bli reversert. Men dette er ikke den enkleste oppgaven, men fordelene er verdt innsatsen.

Hvordan reversere effektene av alkohol før 40

slutte å drikke alkohol. Dette er det første du må gjøre. Ifølge en studie utført av Stanford University professorer i 2006, alkoholikere som helt sluttet å drikke var i stand til å gjenvinne deres kognitive ferdigheter og mentale evner. De første resultatene ble oppdaget etter 13 måneder med komplett nøkternhet og fikk bedre med tiden. Avholdenhet fra alkohol vil også være bra for leveren.

To feed kroppen skikkelig. Gjøre frukt og grønnsaker en del av ditt daglige kosthold, spise hvitt kjøtt i stedet for røde og erstatte hvetemel karbohydrater for sine fullkorn alternativer. Har tre hovedmåltider om dagen med mindre snacks i mellom slik at blodsukkernivået vil holde seg stabil. Hold deg unna mettet fett, sukker og tilsatt salt.

Ta stilk enhancers. Stem enhancers er rettsmidler som hjelper kroppen din til å vokse nye friske celler der alkohol forårsaket skade. Du kan gjenoppbygge så mye som 25 prosent av leverceller ved hjelp av stamceller enhancers, som vil betydelig forbedre tilstanden til leveren din.

Tren regelmessig. Gjøre arbeidet en del av din nye sunn livsstil for å hjelpe kroppen din vokse seg sterkere og også bli kvitt giftstoffer som bygges opp i løpet av årene som du ikke behandler det riktig.

Hvordan å reversere Slå opp Diagnose Codes

Hvordan å reversere Slå opp Diagnose Codes


Enten du har nettopp blitt diagnostisert med en medisinsk tilstand, og du er ute etter mer informasjon om diagnose eller du er interessert i å forske på en bestemt diagnose kode, kan du gjøre det enkelt og kostnadsfritt direkte hjem ved hjelp av internett. Bruke diagnose koden du har fått, kan du bruke en omvendt-oppslag nettsted for medisinske diagnosekoder for å finne mer informasjon nesten umiddelbart.

Bruksanvisning

Åpne datamaskinens standard nettleser, for eksempel Internet Explorer eller Mozilla FireFox. Bla til en troverdig, velkjent medisinsk diagnose kode oppslag nettsted (se referanser). Disse medisinske diagnose kode oppslag nettsteder tillate brukere å gå inn i kodene de har blitt diagnostisert med og også bla gjennom katalogen av koder for mer informasjon om en bestemt sykdom, sykdom eller annen diagnose. Du kan bruke disse nettstedene for gratis uten å oppgi personlige data.

Finn medisinsk diagnose koden du trenger for å slå opp. Disse kan vanligvis finnes på utgivelsen lege papirer, sykehus utslipp papirer, eller ved å ringe legen din selv for å finne ut kodene eller deres betydninger. Skriv inn diagnosekode ved hjelp av tastaturet til den medisinske diagnosekode-oppslag nettsted søkelinje hvis nettstedet har en tilgjengelig, og søke i nettstedets katalog av poster og koder. Du kan alternativt bla gjennom nettstedet katalog av koder ved nummer for enkelt å begrense ned koden (e) du er ute etter mer informasjon om.

Les resultatene av koden du har søkt på diagnosen nettsted for å finne mer informasjon om den medisinske tilstanden det gjelder. Diagnosen kode informasjonen vil fortelle deg detaljene i sykdom eller tilstand du har og også mer informasjon om enda mer detaljerte koder for de som har blitt tildelt dem av en lege, spesialist eller sykehus. Du kan bruke disse dataene til å så se opp ytterligere informasjon om den medisinske tilstanden for din egen forskning og kunnskap.

Hvordan bli kvitt fettlever

Dårlig kosthold og fedme bidrar til fatty leversykdom. Lær hvordan du kan reversere denne tilstanden og stoppe leverskader.

Hvordan bli kvitt fettlever

miste kroppsfett. Fedme og abdominal vekt kan føre til akkumulering av fett i leveren. Gå på en diett og vilje til å opprettholde en sunn kroppsvekt å reversere fettlever. Spis mindre fett og redusere kaloriinntaket.

Trening for å redusere fettlever. Brenner fett og kalorier og engasjerende i mage toning øvelser kan redusere eller bli kvitt en fettlever. Øvelse for 30 minutter om dagen, og inkluderer bevegelser for å redusere magefett slik som sit-ups.

Endre matvaner. En høy fett diett øker også sjansene for fettlever. Fjern fet mat fra kostholdet ditt og velge lav-fett eller ikke-fetterstatninger.

Unngå alkohol. For mye alkohol skader leveren og utløser fettlever. Slutte å konsumere alkoholholdige drikker å reversere fettlever og unngå leverskade.

Hvordan omvendt sagging brystene

Sagging brystene er noe alle kvinner opplever på et eller annet tidspunkt i livet. På grunn av aldring, graviditet og amming, brystene vil, over tid, henge lavere på brystet til forferdelse for mange kvinner. Det er flere alternativer å vurdere når du bestemmer hvordan å reversere sagging brystene. Her er en titt på disse alternativene spenner danne minst til de mest invasive prosedyrer.

Hvordan omvendt sagging brystene

Bygg brystmuskelen. Akkurat som menn har Pecs, så gjør kvinner. Og akkurat som menneskene bygger opp sin brystmuskelen, kvinner kan også. Selv om du ikke kan gjenoppbygge fettvev som er brystvev, bygge opp muskel bind at vevet vil gjøre brystene ser fyldigere, rundere og ha dem sitter høyere. Øvelser som trener brystmusklene inkluderer benkpress, dumbbell fluer eller push-ups.

•  Prøv akupunktur. Med minimum bivirkninger og minimal smerte, er akupunktur en trygg og naturlig måte å takle sagging brystene. Det antas at bruk av akupunktur vil øke fylde av brystene dine, legge til mer cleavage og løft hengende bryster danne sin hvilested, og gjøre det naturlig.

Få et brystløft. Hvis du er ute etter et kirurgisk alternativ, kan en brystløft gi deg det resultatet du er ute etter. Mens en heis ikke kan gi deg den fylde av brystene dine tilbake, vil den flytte brystene tilbake til sin opprinnelige posisjon. Dine bryster vil ikke lenger henge lavt på brystet, selv om de fremdeles kan opprettholde flathet som har oppstått på grunn av aldring, graviditet eller amming.

Få en brystforstørrelse. Å få brystimplantater vil gi deg den fylde du kan være på jakt etter, samt å reversere sagging på brystene. Mens brystimplantater er svært inngripende i forhold til de andre alternativene, vil de plumpe brystet opp og plassere dem høyere også. Brystforstørrelse er det alternativet som er mest sannsynlig å ha brystene dine ser ut som de gjorde før sagging begynte.

Fettlever Symptomer og Cures

Fedme og usunne matvaner øker sjansene for å utvikle en rekke medisinske tilstander som fatty leversykdom. Denne tilstand forekommer når fettet akkumuleres i leveren. Hvis venstre ubehandlet, kan overflødig fett i leveren redusere leverfunksjonen og føre til permanent lever arrdannelse. Heldigvis finnes det måter å kurere fettlever og forebygge fremtidige problemer.

Symptomer på Fatty Liver

Fordi symptomene er uvanlig med fatty leversykdom, noen lider er uvitende om deres tilstand. En rutinemessig blodprøve kan antyde høy leverenzymer, som er et tegn på fettlever. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden forverres, og du kan ha smerter i øvre høyre side av magen eller erfaring tretthet.

Reduser Vekt

Å kurere eller reversere fatty leversykdom, redusere kroppsvekten din er avgjørende. Opprettholde en sunn vekt minsker risikoen for en mange sykdommer som hjertesykdom og diabetes. Hva mer, senker en sunn vekt blod triglyserider (fett), og blir kvitt fett opphopning i leveren.

Begynne å trene

Å miste vekt og brenne fett, starter en øvelse rutine og bruke minst 30 minutter til aktivitet tre til fem ganger i uken. Fysisk aktivitet kan omfatte idrett, ved hjelp av en treningsøkt video eller besøke treningsstudioet. Å ha en større del av magen øker risikoen for fettlever. Du kan slanke magen ved å inkludere kjerneøvelser i treningen - crunches, pilates eller bruk gym utstyr som er utformet for å tone magemusklene.

Healthy Eating

Eliminere fet mat fra kostholdet ditt og erstatte disse måltidene med lav-fett måltider og snacks - yoghurt, bakt chips, frukt, grønnsaker og magert kjøtt. Fet mat inkluderer stekt mat og rask mat. Du trenger ikke å gi opp din favoritt elementer eller snacks. Men du trenger å øve moderasjon og lære porsjonskontroll. Med regelmessig mosjon og et lavere kaloriinntak, kan du reversere fettlever og nyte en og annen godbit.

Unngå alkohol

Selv om det er trygt å konsumere en alkoholholdig drikke daglig, mennesker som lever med fettlever burde fullstendig eliminere alkohol fra kostholdet sitt - i hvert fall inntil tilstanden reverserer. Overforbruk av alkohol er en primær årsak til leverskade og drikke alkohol mens du kjemper mot fettlever kan stress leveren og langsom bedring.

Hvordan Reverse fatty leversykdom

Hvordan Reverse fatty leversykdom


Fettlever er en potensielt alvorlig tilstand der fettlagre akkumuleres i leveren. Mange lider ikke opplever symptomer; og leger ofte oppdage tilstanden etter en rutinemessig blodprøve. Hvis venstre ubehandlet, kan fettlever forårsake permanent lever arrdannelse. Men heldigvis finnes det måter å reversere fatty leversykdom, og lider er vanligvis i stand til å leve et sunt liv.

Hvordan Reverse fatty leversykdom

•  Opprettholde en sunn vekt. Hvis du er overvektig, bør du vurdere å miste vekt for å reversere fettlever. Begrens inntaket av høye fet mat til mindre enn 50 gram om dagen, og spiser mindre enn 150 gram karbohydrater per dag. Drikk vann i stedet for brus, og redusere det daglige sukkerinntak.

Øvelse i minst 30 minutter, 3 dager per uke. Trening kan hjelpe din vekttap innsats. I tillegg regelmessige treningsøkter bidra til din generelle helse.

Reduser kolesterol. Vær oppmerksom på mat etiketter og velge lav-kolesterol matvarer som fjærkre, fisk og meieriprodukter. Dette kan bidra til å reversere fatty leversykdom.

Eliminer alkohol fra kostholdet ditt. Inntil dine leverenzymnivåene normaliseres, unngå alkoholholdige drikkevarer.

Snakk med legen din om dine medisiner. Visse medisiner kan forårsake leverskader, og dette kan bremse din utvinning tid. Å reversere fatty leversykdom, spør legen din om trygge alternative legemidler, og begrense inntaket av over skranke medisiner som ibuprofen.

Hvordan Reverse Fatty Liver

Fettlever, også kalt fettleversykdom (FLD), er akkumulering av store mengder fett (overveiende triglycerider) inne i levercellene. Dette er ofte forårsaket av alkoholisme, fedme, giftstoffer og visse medisiner. Personer med fatty leversykdom vanligvis viser ingen symptomer. Det kan diagnostiseres ved å utføre en fin-nål leverbiopsi. Ved å ansette alle rettsmidler nedenfor, kan du effektivt reversere fatty leversykdom.

Hvordan Reverse Fatty Liver

•  Opprettholde en sunn kroppsvekt. Den vanligste årsak til fettlever er fedme. Å spise sunt og å miste vekt kan reversere en fettlever. Unngå kjøtt, sukkerholdige matvarer høy i mettet fett, og stekt og hermetisert mat. Legg til flere grønne grønnsaker i kostholdet ditt og drikke juice i stedet for kullsyreholdige brus.

Unngå skadelige kjemikalier. Disse omfatter alle alkoholholdige drikker, sigarettrøyking og illegale rusmidler. Disse giftstoffene skade leveren, og hindrer den fra å absorbere viktige næringsstoffer fra maten du spiser. Malabsorpsjon kan fremskynde leverskade, hindre reversering av fatty leversykdom.

Ta et supplement som kan styrke leveren din. Kosttilskudd som melk tistel urt kapsler kan hjelpe fremskynde frekvensen av leveren celle gjenfødelse og bryte ned fettet som forårsaker fatty leversykdom. Den anbefalte dosering for melk tistel urt i kapselform er en 380 milligram kapsel tas en gang om dagen.

Legg ingefær til kosthold hver dag. Ingefær inneholder et potent stoff som heter 6-gingerol som kan reversere fettlever ved å hindre fett fra å bygge opp i leveren. Det forbedrer også fordøyelsen. Legg ingefær til måltider hver dag.

Gjør høy effekt øvelser i minst en time daglig. Får nok mosjon kan redusere kroppens fett og reversere fatty leversykdom ved å forhindre oppbygging av fett i leveren din. Eksempler på high impact øvelser inkluderer aerobic, hoppe tau og kjører.

Hint

 • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på noen form for selv behandlinger og før du starter et treningsprogram.

Hva gjør du for Fatty Liver

Å være overvektig og ha usunne matvaner øker risikoen for å utvikle visse plager som hjertesykdom, høyt blodtrykk og diabetes. I tillegg til disse, bære ekstra vekt setter deg også i fare for å utvikle en tilstand som kalles fettlever - opphopning av fett i leveren. Hvis venstre ubehandlet, kan fatty leversykdom føre til irreversible leverskader. Men heldigvis, det er taktikk for å angre skade og hindre alvorlige komplikasjoner.

Lavere kroppsfett

Siden overvekt bidrar til fatty leversykdom, å miste overskytende pounds er en praktisk løsning. Arbeide for å redusere kroppsfett og opprettholde en sunn vekt. Du kan oppnå dette ved å vedta en vanlig trening rutine og finne måter å inkludere fysisk aktivitet i din daglige rutine. Ideelt sett er det best å trene i minst 30 minutter om dagen. Hvis ikke klarer å passe mosjon i din daglige timeplan, bestrebe seg på å utøve 3 til 5 dager i uken. Øvelser for å hjelpe deg å kaste ekstra vekt og reversere fettlever inkluderer høy effekt aerobic, løping, sykling eller spille utendørs idrett.

Endre matvaner

I forbindelse med fysisk aktivitet, kan endre dine spisevaner hjelpe deg å miste vekt og bli kvitt fatty leversykdom. Snarere enn å spise tre store måltider om dagen, redusere maten porsjoner og spise 4 til 6 små måltider gjennom dagen. Denne metoden bidrar til å øke stoffskiftet, hvor du er i stand til å brenne ekstra fett og kalorier. Også redusere det daglige kalorier med 500 trygt miste 1 til 2 pounds en uke. Andre teknikker for å hjelpe reversere fettlever inkluderer redusere karbohydratinntaket (spiser mellom 130 og 150 gram om dagen), redusere inntaket av raffinert sukker og velge mat med lite fett.

Ikke stress Liver

Mens håndtere fatty leversykdom, drikke alkohol og ta medisiner kan forårsake ytterligere skader på leveren og bremse utvinningen. Slutte å drikke alkohol helt, og ikke gjenoppta vanlig forbruk til dine leverenzymnivå tilbake til det normale og tilstanden reverserer. I tillegg kan enkelte OTC og reseptbelagte medisiner understreke leveren og forårsake leverskader. Diskuter dine medisiner med legen din, og eventuelt spørre om trygge alternativer.

Fatty Liver Disease Cure

Ifølge American Liver Foundation, opphopning av fett i levercellene fører til fatty leversykdom. Hvis tilstanden forblir ubehandlet, store komplikasjoner som lever arrdannelse og leversvikt kan utvikle seg. Fatty leversykdom er lett reversibel. På grunn av at leveren har evne til å reparere seg selv, kan kurere fettlever og unngå skader på leveren.

Overvåk fettinntaket

En høy-fett diett skader din helse og øker sjansene for å utvikle en rekke medisinske tilstander som hjertesykdom og diabetes. Sammen med disse komplikasjonene, habitually spise fet mat setter deg i fare for å utvikle fatty leversykdom. Du kan reversere fettlever og forebygge denne tilstanden ved å velge lav-fett eller ikke-fett matvarer.

Se din kroppsvekt

Regelmessig inntak av fet mat spiller en rolle i fedme. Både øke risikoen for fettlever. Men sammen med å endre matvaner, å miste overskytende pounds og opprettholde en sunn vekt reduserer fett opphopning i leveren og botemidler fatty leversykdom. Senke kroppen fett innebærer vedta sunnere matvaner, som for eksempel å redusere kalorier og spise mindre sukker.

Øke aktiviteten

Brenne fett og kalorier gjennom trening kan også redusere fett i levercellene. Begynne å trene regelmessig (minst tre ganger i uken). Du vil reversere fettlever og forbedre helsen. Øvelser kan inkludere aerobic aktivitet, turgåing, svømming, dans eller sykling.

Slutte å drikke alkohol

Overindulging i alkohol skader leveren, og denne atferden kan føre til skrumplever. Alkoholmisbruk øker risikoen for leverbetennelse; hvis du arbeider med fatty leversykdom, kan alkoholforbruk føre til alvorlige komplikasjoner og varige leverskader. Avstå fra å drikke alkohol.

Ta medisiner som anvist

Misbruk og overforbruk av reseptbelagte og over-the-counter medisiner er giftig for leveren. Når leveren slutter å fungere som den skal, ikke kroppen ikke forbrenne fett raskt. Dette fører til vektøkning og fettleversykdom. Ta medisiner som anvist på pakningen, og aldri overstige den anbefalte doseringen.

Fatty Liver alternative behandlinger

Fatty leversykdom er en vanlig tilstand som kan føre til mer alvorlige komplikasjoner slik som leveren arrdannelse eller leversvikt, ifølge Mayo Clinic. Nyere forskning viser at kosthold, mosjon, vitaminer og urter kan være mektige allierte i behandling av fettlever forhold. Ved hjelp av disse metodene, kan du være i stand til å gjenopprette leveren til en sunn, normal tilstand.

Funksjon

Fatty leversykdom oppstår når leveren er overbelastet og kan ikke lenger bryte ned fett, som deretter blir lagret i leveren. Selv om alkohol er en hovedavdeling gjerningsmannen i fatty leversykdom, det kan også dukke opp hos personer med liten eller ingen historie av alkohol, særlig blant overvektige. Alternative behandlingsformer for fatty leversykdom forsøk på å stimulere leveren fungerer, fjerne fettavleiringer og beskytte leveren vev fra ytterligere forverring og skader.

Kosthold og excerise

Redusere kaloriinntaket avlaster stress på leveren, og får moderat mosjon øker stoffskiftet, noe som hjelper kroppen prosessen uønsket fett og eliminere dem. En studie publisert i Journal of Hepatology juli 1997 fant at overvektige voksne med fettlever så betydelig forbedring i leveren vev helse etter tre måneder med en diett og en diett av daglig gange eller jogging.

Milk Thistle

Milk Thistle er en potent urtemedisin som kan beskytte leveren fra akutt toksisk skade, og nyere forskning viser at det kan være i stand til å reversere fatty leveren forhold også. En studie publisert i Digestive Diseases and Sciences i september 2007 viste at silybin, melk tistel aktive sammensatte, reduserte ultralyd målinger av fettlever forhold når bundet til vitamin E. Andre positive endringer i leveren helse ble observert, for eksempel lavere leverenzymer og insulin nivåer i blodet.

Vitamin Therapy

Leveren behandler toksiner og produserer nyttige stoffer slik som vitaminer. Når leverfunksjon er lav på grunn av fettlever forhold kan supplere kostholdet med vitaminer gi leveren boost den trenger for å begynne å helbrede seg selv. En studie publisert i den tyrkiske Journal of Gastroenterology i september 2005 fant tilskudd med vitamin E og C for å være svært gunstig for pasienter som lider av fatty leversykdom, og resultatene var sammenlignbare med ursodeoksykolsyre - et medikament som brukes til å behandle skrumplever.

Prognose

Diett, trening, vitaminer og urter har kraftige virkninger på leveren og har vist seg å redusere og til og med muligens reversere fettlever betingelser. Ved å innlemme alle disse strategiene i en overordnet plan for å bekjempe fatty leversykdom, og kombinert med å unngå alkohol, er potensialet for å behandle denne tilstanden gjennom alternative metoder lovende.

Slik unngår du at en Fatty Liver

Fettlever (også kjent som fatty leversykdom, steatorrhoeic hepatosis eller steatosis hepatitt), er en potensielt alvorlig tilstand forårsaket av fettlagrene i leveren. Tilstanden gir noen symptomer, og de fleste som har det er klar over problemet. Leger vanligvis oppdage leverproblemer etter en rutinemessig blodprøve viser forhøyede leverenzymer. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til varige leverskader.

Bruksanvisning

•  Reduser abdominal vekt. Fettlever er vanlig blant overvektige personer, men du trenger ikke å være alvorlig overvektig for å utvikle denne tilstanden. Fettlever er også vanlig blant de med ekstra abdominal vekt. En vanlig cardio og mage trening rutine kan bidra til å redusere abdominal vekt og reversere fettlever.

Spis et sunt kosthold. Forbruker store mengder fet mat bidrar til fettlever. Etter at en diagnose, leger anbefaler ofte en lav-fett diett og mosjon. Dette senker blod triglyserider (fett) og reduserer leveren fett.

Drikk mindre alkohol. Alkoholikere har en høyere risiko for å utvikle fettlever. Selv om leveren er utformet for å bryte ned og fjerne alkoholen fra kroppen, kan den ikke kan håndtere store mengder alkohol. Som et resultat av mer fett og karbohydrater forblir inne i leveren.

Ta en antioksidant, slik som vitamin C eller vitamin E. Antioksidanter flush toksiner og fett ut av leveren og hindre fettlever.

Se opp for medisiner som forårsaker leverskader. Visse medisiner lagre giftstoffer i leveren, holde den fra å fungere ordentlig. Snakk med legen din og finne ut om noen reseptbelagte medisiner du tar kan øke risikoen for å utvikle fettlever.

Hvordan ta Rødkløver å reversere en tubal ligation

Hvis du har hatt en tubal ligation for å hindre graviditet, kan det komme en tid når du ønsker å reversere prosessen og får et barn til. Før du går den kirurgiske rute å reversere sterilisering, kan du prøve naturlige alternativer først. Selv om inngrepet ble gjort for mange år siden, er det fortsatt mulig å bli gravid etter å ha dine tuber bundet, og noen kvinner har rapportert suksess etter bruk av rødkløver. Selv om ikke en sikker vinner, det er verdt et forsøk, og mye billigere enn kirurgi eller in vitro-fertilisering.

Hvordan ta Rødkløver å reversere en tubal ligation

Det er mulig å bli gravid etter en tubal ligation

Aid kroppens naturlige helbredelsesprosessen. Enten rørene har blitt klippet, bundet, bundet, brent eller skåret, kroppen er alltid prøver å helbrede seg selv og kan noen ganger utvikle en traktat som vil tillate sperm og egg til å komme sammen. Målet ditt bør være å redusere arrdannelse og betennelse, samtidig som det øker blodsirkulasjonen til å reparere og åpne egglederne.

Alkalize og øke fruktbarheten. Rødkløver inneholder næringsstoffer som er verdifull for din fruktbarhet som for eksempel vitamin C, kalsium, niacin, magnesium, krom, og tiamin. Det er også sies å være en rik kilde til isoflavins. Disse er vannløselige kjemikalier som, når det tas internt, fungerer som østrogen. Siden rødkløver hjelper alkaliniserende hele kroppen, hjelper det i å skape en sperm-vennlig miljø. I boken, kloke kvinne Herbal for fertil år, kaller forfatteren Susan S. Weed rød kløver blomster "den mest nyttig urt for å etablere fruktbarhet."

redusere så mye stress i livet ditt som mulig. Stress har vist seg å føre til at egglederne til krampe, og skaper enda mer av en blokkering enn du allerede arbeider med. Siden rødkløver har en høy kalsium og magnesium innhold, kan det hjelpe med å redusere stress ved å fremme avslapning.

Forbedre sirkulasjon med dype vev massasje. Dette bidrar også til å bryte opp eventuelle egglederen blokkeringer. Det er en trygg prosess siden du kan gjøre massasje selv, å plassere så mye eller så lite press på kroppen din som du føler deg komfortabel med. Deep tissue massasje kan forbedre sirkulasjonen til egglederne og eggstokkene, slik at de gode egenskapene av rødkløver å hjelpe din fruktbarhet innsats.

Ta rødkløver som en kapsel eller en te. For te, bratte 1-2 teskjeer av de tørkede blomster i åtte gram av varmt vann i en halv time, og drikke 2 eller 3 kopper daglig. Ta 40-150 milligram per dag når den er i kapselform.

Bruk din egen dømmekraft i hvor lenge du skal ta rødkløver. Det er ingen rask og vanskelig regel her. Du kan bestemme deg for å prøve rødkløver for et par måneder eller et år før du prøver alternative metoder og konsultere en fruktbarhet spesialist.

Hint

 • Det finnes ingen fullstendig "reversering" av tubeligatur uten kirurgi. Rødkløver er bare et middel for å fremme fruktbarhet.
 • En link til en fruktbarhet forum etter tubal ligation er gitt nedenfor. Forumet gir mye informasjon og et sted å samhandle med andre kvinner som prøver å bli gravid etter å ha sine tuber bundet.
 • Etter en tubal ligation, kan du ikke være i stand til å unnfange naturlig.
 • Kontakt legen din dersom du blir gravid for å utelukke graviditet utenfor livmoren da dette er vanlig hos kvinner som har hatt en tubal ligation.

Hvordan spise for å reversere hjertesykdom

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er hjertesykdom nummer 1 dødsårsaken i USA (sto for mer enn 40 prosent av alle dødsfall) og på verdensbasis. Hjertesykdom omfatter koronarsykdom, hjerterytmeproblemer (arytmi), og medfødt hjertefeil. Enten din hjertesykdom er mild eller alvorlig, spise riktig er en viktig del av å forebygge, behandle og eventuelt reversere hjertesykdom. Opprettholde et hjerte-sunt kosthold reduserer skadelige lipider som LDL (low-density lipoprotein) og triglyserider, øker sunn HDL (high-density lipoprotein) kolesterol, og holder blodtrykket og vekten på et akseptabelt nivå.

Hvordan spise for å reversere hjertesykdom

Hvordan spise for å reversere hjertesykdom

•  Ta med en rekke grønnsaker, frukt og belgfrukter i kostholdet ditt. All frukt, grønnsaker og belgfrukter gjør hjertet godt fordi de er gode kilder til fiber. Dypt farget grønnsaker (som spinat og gulrøtter) og frukt (som fersken og bær) forebygge og reversere hjertesykdom bedre enn andre matvarer. Color betyr et større innhold av fytokjemikalier, sier American Dietetic Association, som er viktige fordi de nøytralisere eller reversere skader forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler bidrar til hjertesykdom og mange andre sykdommer.

•  Gå med hele korn, inkludert hel hvete, havre, rug, bygg, brun ris, bokhvete, bulghur, hirse og quinoa. Hele korn bidrar til lavt blodtrykk og et sunt hjerte fordi de er rikt på fiber, vitaminer og mineraler, slik som tiamin, riboflavin, niacin, vitamin E, magnesium, fosfor, selen, sink og jern. The American Heart Association sier at minst halvparten av det daglige porsjoner bør komme fra hele korn.

Spis minst 8 gram fet fisk (som laks, makrell eller sardiner) per uke. Disse typer fisk inneholder omega-3 fettsyrer eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA), som reduserer risikoen for å dø av koronarsykdom.

Få minst 5 prosent av daglige kalorier fra omega-6 fettsyrer. Disse finnes i nøtter, frø og vegetabilske oljer som solsikkeolje, safflower, mais og soyabønneolje. Ifølge en rådgivende publisert av American Heart Association, observasjonsstudier funnet ut at folk som spiste mat med flest omega-6 fettsyrer ofte hadde minst hjertesykdom og at pasienter med hjertesykdom hadde lavere nivåer av omega-6 i blodet.

Limit fett, kolesterol, sukker og salt. Dine daglige kaloriene bør omfatte mer enn 7 prosent av mettet fett (som finnes hovedsakelig i animalske produkter). Trans fett (finnes i hydrogenert fett, kommersielt bakt produkter, og mange rask mat) bør utgjør mindre enn 1 prosent av dine daglige kalorier. Spis ikke mer enn 300 mg kolesterol (fra egg, meieriprodukter, kjøtt, fjærkre, fisk og skalldyr) per dag. Bruker lite eller ingen salt i matlagingen. Salt øker blodtrykket og øker risikoen for hjertesykdom. Redusere eller eliminere tilsatt sukker (mais-siruper, sakkarose, glukose, fruktose, maltrose, dekstrose og honning).

Hint

 • Grill, bake eller broil dine måltider i stedet for steking.
 • Gravide eller ammende kvinner bør unngå å spise fisk som er høy i kvikksølvinnhold (hai, sverdfisk, makrell, og fliser fisk) for å unngå kvikksølvforurensning.