Digidexo.com

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure


Nyrestein er en vanlig urinveislidelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, dårlige kostvaner er en primær årsak til nyrestein formasjon. Mer enn 240.000 amerikanere lider av nyrestein på grunn av inntak av høy-kalsium diett. Feil livsstil kombinert med uregelmessige matvaner, spise fastfood, forbruk av magert kjøtt, en hektisk livsstil og mangel på daglig mosjon forårsake nyrestein. Symptomene inkluderer magesmerter, feber, kvalme og oppkast.

Kost Therapy

Mer enn 85 prosent av nyrestein lider passere sine nyrestein gjennom urinering i løpet av de første 72 timene. Du må gå til legen din dersom symptomene dine vedvarer og øke. Nyrestein kan kureres med medisiner og kirurgi, men et hjem rette er å endre kostholdet. Start med å analysere hva du spiser. Lag en diett plan og hold deg til den. Spis fiberrike grønne grønnsaker som bønner, selleri og alle bladgrønnsaker aksepterer spinat. Selleri har den ernæringsmessige styrke til å bryte kalsium forbindelser, og dermed hindre dannelsen av nyrestein i nyrer eller galleblæren. Reduser forbruket av spinat, blomkål og brokkoli. Spis minst tre til fem porsjoner med grønne bladgrønnsaker i sin rå tilstand hver dag. En annen grønnsak som bør danne en viktig del av den nye kosten er reddik blader. Du må suge reddik bladene i vann og spise dem to ganger om dagen. Du trenger å spise rot grønnsak som poteter og yams på jevnlig basis. Disse grønnsakene kan også bli fortært i risretter og salater.

Antioksidanter

Konsumere friske tomater og gulrøtter hver dag. Den tidligere er antioksidanter, som hindrer oppsamling av urinsyre og kalsium i et område i nyrene. I tillegg er magnesium-rike næringsmidler gir viktige proteiner og vitaminer for å bygge indre motstand. Dette vegetabilsk kosthold bidrar også til å jevne blodstrøm i fordøyelses og urinveiene.

Matolje

Endre matlaging medium. Bytte til en ren og lett vegetabilsk olje eller olivenolje. Drikking frisk sitronsaft, 2 oz. blandet i 2 oz. av virgin olivenolje, reduserer symptomer på nyrestein. Konsumere blandingen daglig med et glass vann.