Digidexo.com

Tiltak for å følge Eat Clean Diet

En populær ordtak hevder at du er hva du spiser. Eat Clean kosthold er basert på dette prinsippet. Den består av komplekse karbohydrater, magre proteiner og sunt fett. Dietten hjelper deg å avverge sult ved avstands måltider tettere sammen. Den består av hele, naturlig mat og er utformet for å holde deg energi. Ifølge arrangører av kostholdet, kan du spise et bredt utvalg av sunn mat uten å føle fratatt eller trøtt. Og best av alt, det er ikke nødvendig for deg å telle kalorier.

Ting å spise

Å spise rene midler eliminere ordet "diett" fra vokabularet ditt. Å spise rent er en måte å leve på. Ifølge arrangører av kostholdet, kan du spise et bredt utvalg av sunn mat uten å føle fratatt eller trøtt. Og best av alt, det er ikke nødvendig for deg å telle kalorier.

Velg mat som er så nær naturen som mulig. Lag dine egne sauser fra alle naturlige ingredienser. Tilbered måltider på samme måte. Spis rikelig med sunt fett som rå nøtter, olivenolje og avokado. Velg magre proteiner, inkludert fisk, kylling og kalkun enn høyere fett, rødt kjøtt alternativer. Unngå mat som inneholder mye sukker, raffinert korn og mettet og trans fett. Alkohol er også tabu.

Hvordan spise

Ikke hopp over måltider, spesielt frokost. Spis seks små måltider om dagen i stedet for tre store. Spise seks små måltider gjør at du kan spise på tettere intervaller, som vil holde stoffskiftet fungerer hele dagen. Kombiner proteiner og karbohydrater til hvert måltid. Ideelt sett bør hvert måltid bestå av omtrent 300 til 400 kalorier.

Plan for suksess

Still deg opp for suksess ved å planlegge måltidene på forhånd. Forbered lunsjer og snacks for arbeid. Velg matvarer som vil bli frisk hvis nedkjøling er ikke tilgjengelig. Eller du kan bruke kalde omslag og en isolert lunsj bag for å holde maten frisk.

Fusk er tillatt. Unn deg et måltid som inneholder noen av de forbudte matvarer en gang i uken. Forbudte matvarer er de som du ikke spiser på daglig basis på Eat Clean Diet. Enhver diett som forbyr favoritter for alltid er dømt til å mislykkes. Bruk din jukse måltid som belønning for å holde seg til dietten hele uken. Tjen belønning ved å planlegge din jukse måltid på slutten av uken.

Get Moving

Eat Clean kosthold fremmer regelmessig mosjon. Bruk vekttrening tre ganger i uken i 30 minutter hver økt for å få tonet som du slanke seg. Bruke føttene til å komme i form og forbrenne kalorier. Park i siste bilparkering på butikker og arbeid. Ta trappen når det er mulig. Ta en avslappende spasertur rundt i nabolaget etter kveldsmåltid. Tilbringe litt kvalitetstid med familiemedlemmer ved å inkludere dem i kveld spaserturer.