Digidexo.com

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme


Tilbake fett er skjemmende, men kan reduseres ved hjelp av regelmessig trening og et riktig kosthold. Reduksjon av fett i ryggen alene, også kjent som spot reduksjon, er ikke mulig. Kroppen reduserer fett i lag, så for å miste fett fra baksiden, må du senke hele kroppen fett. Sult dietter for å miste fett bare slå tilbake som resulterer i mer vektøkning.

Hvordan bli kvitt rygg fett hjemme

•  Gå ned i vekt gradvis i stedet for raskt å redusere sjansen for å få vekten tilbake. Senk kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier for å begynne å miste opp til to kilo. per uke. Ifølge Natural Library of Medicine, å miste mer enn dette per uke er usunn.

Unngå usunn, bearbeidet mat som vil gjøre deg få eller holde på vekt i stedet for å bli kvitt det. Hold deg unna sukker, stekt mat, mettet fett og enkle karbohydrater. Velg komplekse karbohydrater, som hel-hvete pasta og hel-korn brød som tar lang tid å fordøye og gjør at du føler deg full for en lengre periode. Spis magre proteiner, som kylling og fisk og forbruker umettet fett som olivenolje og avocado.

Bygg opp ditt kardiovaskulær trening rutine til 45 minutter per dag, tre dager i uken. Kjør eller gå på plass, sitte på en stasjonær sykkel eller bruk elliptisk maskin eller Steppmaskin hvis du har en hjemme. Bruk trening DVDer eller bare gå opp og ned trappene. Utfør øvelsen som vil bringe pulsen opp. Cardio øker stoffskiftet og forbrenner kalorier og fett fra hele kroppen, inkludert ryggen.

Utfør sammensatte øvelser som push-ups, utfall, knebøy, døde-heiser og benk dips å støtte hjerte-innsats i å brenne fett. Sammensatte øvelser trener flere muskler samtidig. For muskler til å opprettholde, trenger den mye energi, noe som resulterer i en rask metabolisme hele dagen lang. Trene alle musklene i kroppen, tre dager i uken.

Tone og stramme ryggen med ryggøvelser. Rygg øvelser ikke brenne fett, men vil hjelpe tonet muskler å vise gjennom når du kroppsfett er redusert. Utfør dumbbell rader, liggende dumbbell rader og push ups. Inkluder øvelser, for eksempel planken og crunches, å tone magemusklene. For å ha sterke ryggmuskler, trenger du sterke magemuskler.

Slite body shaping undertøy og klær til å umiddelbart bli kvitt rygg fett og å forme overkroppen. Kroppen shapers er tilgjengelig for både menn og kvinner.