Digidexo.com

Hva er strukturen i en øreinfeksjon?

Hva er strukturen i en øreinfeksjon?


Betennelse i øret, eller ørebetennelse, er vanlig blant spedbarn, barn og hyppige svømmere. De omfatter otitis externa, media og internasjonalt, avhengig av plasseringen av betennelse.

Bakgrunn

Ørebetennelser resultatet når bakterier fra nese og hals gjør vei til øregangen og formere seg der. De også skyldes vann og væsker blir fanget i øret, noe som skaper grobunn for bakterier. Noen ganger, skitt og rusk fra miljøet forurense øregangen.

Otitis externa

Også kjent som "svømmer øre," otitis externa innebærer øregangen, tube-lignende passasje der lyden kommer inn. Svømmere er mottakelige for infeksjon, fordi denne svømming fjerner den beskyttende lipid laget fra huden av kanalen. Huden blir soggy når ørevoks feller vann, innbydende bakterier.

Otitis Media

Den generelle betegnelsen "ørebetennelse" refererer til infeksjon i mellomøret, eller mellomørebetennelse, som påvirker det lille området bak trommehinnen. Bakterier fra nese og hals infisere mellomøret, spesielt hos små barn når de er forkjølet. En liten tube koble GASTROENTEROLOG svulmer og blokkerer passasjen, fangst væske og skape en grobunn for bakterier.

Otitis Interna

Infeksjon av den dype indre øret, eller ørebetennelse interna, er kjent som labyrinthitis. Det innebærer labyrinten, et intrikat bony hulrom som inneholder organer av hørsel og likevekt, eller balanse. I dette tilfellet, blir øret hoven og betent på grunn av bakterier eller virus, ofte forårsaket av øvre luftveissykdom, for eksempel influensa eller kald, i henhold til WebMD.

Forebygging / løsning

Avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen, kan øreinfeksjoner klare seg på egenhånd. Men over disk anti-inflammatoriske legemidler samt foreskrevet antibiotika kan hjelpe til med smerte og helbredelse. At-home rettsmidler som vanning eller skylle øret med en naturlig olje kan bidra til å kurere infeksjon eller opprettholde sunne ører.