Digidexo.com

Slik unngår du diabetes insipidus Med en lav-natrium diett

Diabetes insipidus oppstår når kroppen opplever en nedgang i hormon antidiuretisk (AHD). Dette øker en persons urinmengde og endrer farge, blir mindre konsentrert og mer blek i fargen. Hvis denne tilstanden er ubehandlet, kan en person oppleve alvorlig dehydrering og hjerte-problemer. Men hvis du har en familiehistorie med diabetes insipidus, kan en lav-natrium diett oppveie risikoen. Men, før du skjærer natrium forbruk, her er noen tips for å komme i gang.

Bruksanvisning

•  Før du foretar justeringer i natrium forbruk, er det viktig å snakke med legen din. Han eller hun kan avgjøre om en diett lav i natrium er best for deg.

Finn ut hvor mye natrium å konsumere. Ifølge Cristine Trahms av University of Washington (se Ressurser), de fleste i USA forbruker ca 5000 mg natrium per dag, noe som er altfor mye. Men de som er interessert i å forebygge diabetes insipidus med en lav-natrium diett, bør snakke med legen sin om å begrense natrium til 500 mg per dag.

Forstå hvordan å identifisere høy-natrium matvarer. For eksempel, mange smaksforsterkere og matlaging krydder er høy i natrium. I tillegg, ifølge Mayo Clinic, bearbeidet mat er beryktet for å inneholde høye nivåer av natrium, inkludert lunsj kjøtt, frosne måltider og hermetiske grønnsaker. Unngå disse matvarene kan hjelpe deg å kontrollere natrium og forebygge diabetes insipidus.

Sjekk ut menyen før servering. Siden restaurant deler er svært store, de er ofte høyere i natrium enn hjemme-tilberedte måltider. Før du går ut for å spise, sjekk ut nettstedet restaurant for elementer som er lav i natrium. Hvis de ikke har sin meny på nettet, ta kontakt med restaurantsjef og be om ernæring fakta. Mange av disse etablissementene er å gjøre denne informasjonen lettere tilgjengelig for kundene.

Tips og advarsler

  • Forstå symptomene på diabetes insipidus. De som rammes av denne tilstanden kan ha symptomer inkludert: våkner ofte om natten for å late vannet, ufrivillig vannlating, sterk tørste, blek eller vann utseende til urin. Hvis du har disse symptomene, snakk med legen din umiddelbart.
  • Ikke glem å lese mat etiketter. Dessverre har ingredienser ikke åpenlyst avslører de er årsaken til diabetes; Men her er noen vanlige natrium-pakket ingredienser: mononatriumglutamat (MSG), dinatriumfosfat, bakepulver og natron.