Digidexo.com

Hvordan ta urter for å forbedre synet

En vanlig sykdom som rammer folk flest som de alder er forverret syn. Nesten alle over 40 har opplevd noen synstap. Belastning på delikat øyet muskler eller en utilbørlig blodstrømmen til netthinnen kan føre til visjon å svekkes. Urte kosttilskudd kan forbedre retinal forverring og kan bidra til å hindre visse typer skader.

Hvordan ta urter for å forbedre synet

•  Prøv å ta et tilskudd av blåbær, som er en blå-svart bær som inneholder anthocyanosides, da disse antioksidant forbindelser beskytte netthinnen. Blåbær hjelper også forbedre dårlig nattsyn dersom verdifallet skyldes en mangel på visse fargepigmenter våre øyne trenger. Det er viktig å huske på at blåbær fungerer som et forebyggende snarere enn en kurativ.

•  Bruk ginkgo biloba for å forbedre retinalt forringelse samt andre lidelser, slik som hukommelsestap, tinnitus og dårlig sirkulasjon. Det behandler aktuelle problemer med retinal forringelse og fungerer som et forebyggende ved å øke strømmen av blod og næringsstoffer til netthinnen.

Ta Pasjonsblomst tilskudd hvis du lider av hyppig belastning på øynene. Dette er en beroligende urt som bidrar til å slappe av øynene 'små blodkar. Folk også ta urt som en behandling for søvnløshet og nervøsitet.

Bruk goldenseal (hydrastis canadenis) for å behandle Sties og øyekatarr. Goldenseal er en sterk urt som bidrar til å redusere betennelse.

Prøv Aspalathus (rooibos), som er en kraftig urt fra Sør-Afrika. Den inneholder antioksidanter som ligner på blåbær og kan fremme øye helse samt bedre immunforsvar.

Ta mahonia drue ekstrakt for å beskytte øynene mot UV-stråler og solskader. Denne urten kan også styrke kapillærene i netthinnen. Mahonia kan bremse den naturlige aldring av øynene og å opprettholde øye helse.

Hint

  • Resultatene varierer fra person til person når du tar urte kosttilskudd for helserelaterte formål. Det er viktig å konsultere en kvalifisert medisinsk faglig før du stoler på et supplement for å forbedre synet.
  • Besøk Bulk Herb Store for å finne andre bruksområder for urter og kjøpe kosttilskudd i bulk form (se Ressurser nedenfor).
  • Ikke stol på kosttilskudd alene for alvorlige eller avanserte syn problemer. De er vanligvis bare nyttig med mild til moderat øyesykdommer som oppstår som et resultat av aldring.