Digidexo.com

Atkins Low Carb Snack Ideas

Atkins Low Carb Snack Ideas


Atkins dietten anbefaler at du en diett høy på protein og svært få karbohydrater for å indusere kroppen til å brenne fett. Senere faser av dietten tillater mer carb forbruk, men vil du fortsatt ønsker å begrense karbohydratinntaket i alle ledd, spesielt når snacking, slik at du ikke bruker opp din daglige carb tildeling før du kommer til måltider. Sjekk del størrelser for din Atkins fase for å sikre dine snacks ta opp bare en liten prosentandel av det daglige carb tildeling.

Phase One Snacks

Fase en lar deg 12 til 15 gram netto karbohydrater per dag fra vegetabilske kilder, og kostholdet teller netto karbohydrater som karbohydrater som ikke er direkte kilder til kostfiber. Kjøtt og ost er carb-fri, men du ønsker ikke å overdrive dem mellom måltidene, og balansere dem med grønnsaker er viktig for helsen. For en high-powered protein og veggie snack, prøv smuldrer tre skiver kokt bacon og blande det med en unse av smuldret fetaost og en spiseskje hakket gressløk. Vask og tørk 1/2 kopp spinat, deretter vikle skjeer av bacon blandingen i spinat blader og spise dem som du ville asiatisk stil salat wraps. Dette snack har 1,5 gram netto karbohydrater; du kan redusere denne til 0,3 ved å erstatte en hakkede, hardkokt egg for feta.

For en lavere protein, lettere snack med mye smak, kjører 1/4 kopp jicama gjennom en food prosessor, sammen med 1/2 ss. skiver ingefær og 1/2 ss. koriander. Hell av overflødig væske og spre de resterende lim på 1/2 kopp oppskåret agurk. Carb telling vil være 2.15 for det totale beløpet, eller mindre hvis du erstatning spinatblader for agurk.

Fase to Snacks

Fase to lar deg opptil fem mer netto karbohydrater hver uke, så bruk disse til din fordel mens snacking. For en matbit på bremser suget etter søtsaker, hogge tre pecan halvdeler opp i fine biter og bland dem inn med 1/4 kopp hakkede friske jordbær. Dryss blandingen med usøtet kanel og for en 4,1-carb godbit.

For en mer mettende matbit, slipe 12 mandler til et lim med en food prosessor, og legger en bit av olje og noen korn havsalt (ikke-iodized) for smaken. Spre lim på en selleri stilk for en matbit med ca 3 gram netto karbohydrater.

Ikke glem å legge protein til snacks i carb-fri former, så vel. Cheddar ost firkanter toppet med crumbled bacon fyller og sukkerfri, eller du kan erstatte to gram mozzarella ost for knapt mer enn en enkelt carb.

Fase tre Snacks

Fase tre åpner opp en helt ny verden av snacking med tillegg av belgfrukter og spesifikke hele korn i kostholdet ditt. Du kan lage din egen hummus dip snack skuffen ved å behandle kikerter (også kjent som kikerter), hvitløk, olivenolje og sitronsaft i en blender, og deretter spre hummus på skiver grønnsaker eller bruke den som en dukkert. Carb komponentene varierer i henhold til de grønnsakene du velger, men begrens deg til bare en spiseskje eller to av hummus, som hver spiseskje har like under 3 gram karbohydrater.

Yams er også akseptabelt i fase tre, så gjør deg selv noen ovnsbakte yam frites ved frityrsteking eller baking tynne fingre av yam i din favoritt olje og krydder. Et halvt kokt yam har ca 9,6 gram karbohydrater, så se på deler nøye.

Nå som du har noen korn tilgjengelig, dra nytte av dem i ditt snacking. En fjerdedel kopp kokt brun ris er 10,3 netto karbohydrater, men hvis du røre-steke den med egg, 1/4 kopp bambusskudd, 1/4 kopp kål og 1/4 kopp zucchini, så spiser bare halvparten av den delen på en gang, vil du ha en solid matbit med protein, grønnsaker og korn med drøyt 7 gram karbohydrater.