Digidexo.com

Alternative behandlinger for Peyronies sykdom

Peyronies sykdom er en mannlig seksuell lidelse som påvirker penis. Et arr vev former under huden langs penis skaftet. Den arrvev kalles en plakett og kan føre til penis for å bøye smertelig. Dette kan føre til erektil dysfunksjon eller impotens. Det er ingen spesielle årsaker til denne tilstanden og ingen spesifikk behandling. Alternative behandlinger har til tider vært effektive, men er fortsatt en prøving og feiling løsning.

Enzymer

Kombinasjoner av enzymer blir brukt til behandling av Peyronies sykdom inkludert papain, rutin og Nattokinase. Imidlertid påvirker og suksess er begrenset. Disse enzymene er flasker og tilgjengelig på enkelte apotek og mest naturlige butikker. Neprinol er tilgjengelig i en flaske med 300 piller, mens Nattokinase kommer i flasker på 100.

Acetyl L-karnitin

Et supplement laget av aminosyrer Acetyl L-karnitin bidrar til å gjenopprette de mannlige kjønnsorganer og har en effekt som ligner på testosteron, som viser forbedring hos pasienter med Peyronies sykdom. Acetyl L-karnitin supplement, også kalt en "hjerne pille", kommer i en dose på 300 mg, og er tilgjengelig på nettet eller i naturlige supplement butikker.

Dimethylsulfoxyd [DMSO]

DMSO er en transdermal produkt som kan gå inn i huden for å påvirke vevet under. DMSO blir benyttet på pasienter med Peyronies sykdom, som dens anti-inflammatoriske egenskaper til å redusere smerte, så vel som redusere arrvev størrelsen ved mykning den. DMSO er vanligvis tilgjengelig som en spray eller krem, og kan kjøpes på nettet eller på et apotek. Men kjøpte spray bør inneholde 60 prosent DMSO, som økt intensitet kan føre til utslett og hudirritasjon.

Heat Therapy

Pasienter med Peyronies sykdom har sett suksess når gitt varme terapi i sykluser over en periode på tre til seks måneder. De opplever en reduksjon i arrvev og økning av penile ereksjoner.

Vitamin E

Vitamin E tas oralt i økte doser på 500 mg om dagen har hjulpet pasienter med Peyronies sykdom. Den kan også brukes lokalt for raskere effekter.

Herbal Medicine

Bruk av gotu kola (Centella asiatica) bidrar til å utvikle normal bindevev og hjelper pasienter med Peyronies sykdom. Bruken av gotu kola bør fortsettes i minst seks uker, og kan være i kombinasjon med andre behandlinger.

Para-aminobenzoate

Et stoff som er en del av B-kompleks molekyl familie, para-aminobenzoate, ser ut til å hjelpe pasienter med Peyronies sykdom når det tas oralt. Kalium paraaminobenzoate bør tas 4 x 3 g / dag i 12 måneder. En klar reduksjon i plakk av arrvev vil bli sett.