Digidexo.com

Hvorfor drikke varmt vann om morgenen?

Hvorfor drikke varmt vann om morgenen?


Komme ut av sengen og drikke et glass varmt vann vil snart være en velkommen vane. Denne enkle praksisen vil hjelpe deg å starte dagen følelsen god og med masse energi.

Expert Insight

Edgar Cayce (1877-1945), kalt "far til holistisk medisin" av Journal of American Medical Association, anbefales å drikke varmt vann første om morgenen for å skylle ut kroppen og kvitte det av giftstoffer.

Fordeler

Dr. Raymond Moore og Dorothy Moore, barne spesialister og forfattere, anbefaler at du drikker varmt vann første om morgenen for å skylle ut nyrene dine, forberede kroppen din for mat og avføring.

Vekttap

Ifølge Ann Louise Gittleman, Ph.D., ernæringsfysiolog og forfatter, "å hoppe starte vekttap, drikke saften av en halv sitron i 10 gram av varmt vann hver morgen."

I ayurvedisk medisin, legger du til en ts. honning til varmt vann for vekttap. Honning mobiliserer den ekstra fett i kroppen slik at den kan benyttes til energi.

Dosering

Etter å ha drukket din første glass varmt vann om morgenen, fortsette å drikke vann hele dagen. Drikk en halv vekt din i gram vann spredt ut over dagen.

Tips

Vent 30 minutter før du spiser etter å ha drukket varmt vann, da kroppen din flush.