Digidexo.com

Online Naturmedisin Degrees

Online Naturmedisin Degrees


Det finnes en rekke alternativer for on line naturopathy trening. Graduate, graduate og post-graduate grader er tilgjengelig gjennom on line trening. Sertifikat og videreutdanning timer for medisinske og alternative medisinske utøvere er også tilgjengelig på nettet. Det er ulemper for på linje grader. De mangler prestisje og respekt for vanlig klasserom utdanning ved et bolig universitet eller høyskole. De kan ikke bli akseptert for noen statlige lisenskravene. Til slutt, på linje opplæring tilbyr ofte ingen praksis under veiledning av en lisensiert utøveren. Eventuelle hands-on læring blir ansvaret studenten.

Global College of Natural Medicine

Global College of Natural Medicine tilbyr en doktorgrad i filosofi i holistisk helse. For å begynne denne opplæringen, må søkere ha fullført bachelor of science i holistisk helse grad fra Global College of Natural Medicine eller holde en lavere grad i helsevitenskap feltet, en spesialitet sertifikat og Master of Science-grad i holistisk helse fra Global College of Natural Medicine. All trening er tilgjengelig på nett.

Canyon College

Canyon College tilbyr undergraduate, graduate og post-graduate grader i naturmedisin, samt noen sertifikat programmer. Canyon College har tilbudt langdistanse programmer siden 1988. Canyon College tilbyr også fritids seminarer for studenter og fagfolk. Deres Natural Health Summer Series i 2009, var 15 uker med eksepsjonell utdanning tilbys gratis og på linje.

Everglade universitet

Everglade Universitetet tilbyr en Bachelor of Science i alternativ medisin helt på linje eller på campus. The Bachelor of Science grad i alternativ medisin omfatter kurs i homeopati urter, botanikk og tradisjonell kinesisk medisin. Kursene er rettet til å praktisere helsepersonell som ønsker å legge naturlige helbredende evner til dagens praksis.

Stratford Career Institute

Stratford Career Institute tilbyr en Natural Health konsulent diplom som en del av deres on line / fjernundervisning. Kurs for denne graden omfatter naturmidler, rådgivning ferdigheter, homøopati, alternativ behandling, avspenningsteknikker, diagnostiske teknikker, ernæring, vektkontroll, trening motivasjon, smertelindring og seksuell helse. Denne opplæringen er tilgjengelig i fem moduler for under $ 700.

Alternativ medisin College of Canada

Alternative Medicine College of Canada tilbyr en doktorgrad i naturmedisin og en naturopathic utøveren sertifikat program. The Natural Health Practitioner Program kan utvides med spesialisering innen naturmedisin, homøopati eller bioenergi. Gjennomføring av sertifikatet programmet og spesialisering trening er en forutsetning for sine doktorgradsprogrammer i naturmedisin, homøopati eller orientalsk medisin.

Naturmedisin Education Resource List

Du kan finne en omfattende liste over homeopati og naturmedisin utdanningsprogram på http://www.pitt.edu/~cbw/licen.html. Listen inneholder alternativer for on line, fjernundervisning, korrespondanse og boligprogrammer i USA og rundt om i verden. Alle som er interessert i en utdanning i naturopathy vil finne noe av interesse på denne listen.