Digidexo.com

Hvordan lage en Aloe Vera Gel Behandling for hemorroider

Denne naturlige Aloe Vera Gel behandling behandler hemorroider naturlig. Hemmorhoids er sjelden alvorlige nok til at fjerning er nødvendig, men de er en hassle å håndtere, spesielt ubehag som de forårsaker. Aloe vera bidrar ikke bare til å lindre ubehag og kløe, det bidrar også til å redusere betennelse som forårsaker hemorroider. De essensielle oljer også arbeide for å redusere betennelse og hjelpe behandle dine hemmorhoids.

Bruksanvisning

Velg den essensielle oljen du ønsker å bruke. Det er noen essensielle oljer som kan anvendes i denne behandlingen. De tre essensielle oljer som vil fungere best for å behandle hemorroider, inkluderer lavendel eterisk olje, røkelse essensielle oljen og sypress eterisk olje.

Før du bruker aloe vera gel, oppbevare den i kjøleskapet over natten, eller lagre den i fryseren i ca 10-15 minutter. Kulden vil hjelpe hemorroider betennelse.

Plasser aloe vera gel direkte på en bomullsdott eller bomullsdott (jeg foreslår at du bruker en bomullsdott) deretter forsiktig spre den med fingertuppen. Slippe den essensielle oljen du valgte over aloe vera gel, deretter forsiktig søke behandling direkte til hemorroider.