Digidexo.com

Hvordan virker Alkaline Vann Arbeidet med å forlenge livet?

Hvordan virker Alkaline Vann Arbeidet med å forlenge livet?

Nøytraliser Syrer og Balance Body pH

Mange av de matvarene vi spiser er syredannende. Dette betyr at i løpet av fordøyelsen lage de sure avfall. Disse acid avfall går inn i blodet og lymfesystemet, der de reiser til nyrene og leveren. I deres syre tilstand kan de forårsake forsuring av disse organene. Kronisk systemisk surgjøring har blitt identifisert som årsak til en rekke sykdommer, inkludert kreft. Alkalisk vann nøytraliserer de sure avfallsstoffer, og de er fjernet fra kroppen. I tillegg kan en altfor surt system føre til at kroppen å lekke mineralene fra bein og hjertet i et forsøk på å balansere systemet pH-verdi, noe som kan føre til osteoporose eller hjerteproblemer. PH assosiasjoner surhet eller alkalitet av en løsning. PH-skalaen går fra 0 til 14. Nøytrale løsninger er sagt å ha en pH-verdi på 7. Solutions under 7 anses surt, og løsninger for ovennevnte 7 anses akaline. Ved å balansere pH og alkalyzing systemet, reduserer alkalisk vann skaden surt avfall kan skape i systemet.

Avgifte og Hydrate

Alkalisk vann har mindre molekylære klynger som maksimerer alkalisk vann avgiftning fordeler. På grunn av deres mindre størrelse og form, er de også i stand til å passere gjennom cellene og presse ut giftstoffer, så vel som å øke total hydrering til cellene. Denne økte hydration resultater i større cellular stabilitet og bedre levering av næringsstoffer og mineraler til kroppens celler.

Kraftige antioksidant egenskaper

Prosessen alkalyzing vann skaper hydroksylioner som ifølge ImmuneSystemRemedies.com, skuring kroppen av frie radikaler og nøytraliserer disse. Frie radikaler er svært reaktive atomer som har uparede elektroner. De kan forårsake betydelig skade på cellulært og antas å være den skyldige i en rekke sykdommer, inkludert kreft. Den nøytraliseringen danner en stabil atom og etterlater et oksygenrikt miljø som resulterer i økt energi.