Digidexo.com

Informasjon Om Neupro Patch for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motor-system lidelse som påvirker nervesystemet. Det er en kronisk tilstand som fører til tap av hjerneceller som er ansvarlig for muskelbevegelser. Symptomer på denne tilstanden omfatter skjelving i hendene, armer, ben og ansikt; stivhet i ben og armer; en mangel på balanse og koordinasjon; vanskeligheter med å gå og snakke; depresjon; og problemer med å spise. Ifølge National Parkinson Foundation, rundt 1,5 millioner mennesker har Parkinsons sykdom, med ca 60 000 nye tilfeller blir diagnostisert hvert år.

Definisjon

En av behandlingene for den tidlige fasen av Parkinsons sykdom er Neupro plaster, eller rotigotin transdermalt system. Dette var den første oppdateringen som ble godkjent av Food and Drug Administration for behandling av Parkinsons sykdom, i mai 2007 Den ble produsert av Schwartz Bioscience, et selskap i Research Triangle Park i North Carolina. Plasteret sender stoffet gjennom huden rotigotin og aktiverer dopaminreseptorer i kroppen. Det må byttes hver 24. time.

Bivirkninger

Den Neupro patch kommer ikke uten bieffekter for pasientene som bruker den. De er sannsynlig å oppleve svimmelhet, kvalme, søvnløshet, oppkast og tretthet mens du tar medisinen. Med dopamin medisiner, disse symptomene er ganske vanlig, men noen mennesker bruker plasteret kan oppleve andre symptomer som er grunn til bekymring. De som opplever en reduksjon i blodtrykk, søvnighet og hallusinasjoner bør konsultere sin lege om å fortsette å ta denne medisinen. Den Neupro plaster inneholder natriummetabisulfitt, noe som betyr at det kan føre til allergiske reaksjoner for de som har astma.

Betydning

Lappen ble utviklet fordi noen av de stoffer som ble brukt for Parkinsons sykdom, slik som levodopa, ble angivelig forårsaker pasienter til å fortsette å ha motoriske problemer. Ifølge Bruce Sylvester artikkel "Nye stoffet klar for Parkinsons sykdom", en studie med 341 pasienter viste at pasienter som fikk doser av rotigotin opplevd færre problemer med sine motoriske ferdigheter enn gjorde de på Levodopa.

Behandlinger

Den vanligste behandlingen for Parkison sykdom har vært Levodopa kombinert med karbidopa. Levadopa er et stoff som er brukt av hjerneceller å gjøre dopamin. Dette stoffet er nødvendig fordi dopamin ikke kan passere gjennom blodkar som utgjør en barriere mellom blod og hjerne. Karbidopa har vært brukt i forbindelse med Levodopa fordi det kan forsinke prosessen med å snu den andre legemidler i dopamin og kan redusere noen av bivirkningene forbundet med Levodopa.

Historie

UCB, en belgisk selskap, og Schwarz Pharma, et selskap i Tyskland, er ansvarlig for utviklingen av Neupro Patch. Selskapet først søkt om godkjenning fra FDA og europeiske legemiddel Association i 2004, men ble slått ned av FDA før det på nytt i 2005, og gjennomført 15 kliniske studier med 1500 pasienter i 2003 Stoffet var ikke kommersielt tilgjengelig for amerikanske pasienter til mai 2007, men det var tilgjengelig i 14 europeiske land mars 2006.

Tilbakekalling av 2008

I mars 2008, UCB og Schwarz Pharma mintes flekker i USA og deler av Europa fordi de ikke var sikker på at lappen jobbet riktig og slippe narkotika inn i huden, ifølge en artikkel på Bloomberg.com. De ble funnet å ha krystallformasjoner på lappene, sa Todd Neale i sin artikkel "Rotigotin (Neupro) Patch for Parkinsons Tilbaketrukket fra Market" på MedPage dag. Dette betydde at i april 2008, lappene var utsolgt i amerikanske apotek. Dette betydde at pasienter som trengs for å bli gradvis tatt av stoffet fordi de som har blitt tatt av Parkinsons sykdom terapi for fort har opplevd komplikasjoner som ligner malignt syndrom eller akinetiske kriser. Noen flekker kan fortsatt brukes. De med store snøfnugg mønstre bør ikke brukes og bør returneres. For instruksjoner om hvordan du returnerer dem, ringe (800) 477-7877 og velger alternativ ni.