Digidexo.com

Hvordan bruke urter for å rense leveren

Hvordan bruke urter for å rense leveren


Den menneskelige Leveren er den største delen av annet enn huden vår kropp. Leveren organ utfører mer enn 500 forskjellige funksjoner som er nødvendige for å opprettholde livet. Leverfunksjonen hjelper kroppen å fordøye fett, lagring næringsstoffer, filtrering gifter og avfallsstoffer fra blodet, nivåregulering av mange kjemikalier som finnes i blodet. Men hvis leveren er skadet gjentatte ganger over en lang tidsperiode, kan dette skade ikke kan repareres. Derfor er det svært viktig å opprettholde leveren helse.

Bruksanvisning

•  Den menneskelige leveren kan virkelig ta juling. Alkohol, narkotika, luftforurensning, medisin, et dårlig kosthold er noen av de tingene som kan hindre leveren sunne. Det er flere naturlige produkter som kan hjelpe i den rensende, reparere en støtte fra leveren.

Behandling av hepatitt. Det er en epidemi av Hepatitt A, B, og C. De farmasøytiske selskapene har gjort testing på terapeutisk styrke melk tistel å bestemme melke tistler fordeler i rensing giftstoffer og styrke leveren.

Løvetann rot: Løvetann rot øker galle flyte fra leveren. Det kan tas i form av en kapsel, et skjær, eller dyrke din egen og drikke det som en daglig te for økt leveren helse.

Grønn te: Grønn te beskytter og renser den menneskelige leveren fra giftstoff skader, spesielt om alkoholforbruk. I hjelper også med tumorer i leveren.

Milk tistel frø styrker leverceller og stimulerer galleproduksjon.

Gurkemeie root: Gurkemeie hjelp med betennelse i leveren. Det fungerer som en anti-inflammatorisk urt som løfter enzymer som hjelper avgifte og rense leveren giftstoffer.

Tips og advarsler

  • Alltid snakke med legen din før du gjør en lever rens