Digidexo.com

insektsbitt, røde nupper

Hvis Min 3-åring er Itchy med lite, røde nupper; Kan hun ha fått noe fra en hund?

Hvis Min 3-åring er Itchy med lite, røde nupper; Kan hun ha fått noe fra en hund?


Hunder kan havnen skadedyr og allergener som lett påvirke en tre år gammelt barn. Hvis du har en hund og barnet ditt plutselig blir røde, kløende, kan hunden har plukket opp noe fra en annen hund på hunden parken eller i nabolaget. Hvis du ikke eier en hund, men din 3-åringen har tilbrakt tid med en nylig, kan hun være allergisk mot hundens dander. Hun kan også være å svare på noe helt urelatert til en hund. For å holde på den sikre siden, bør du kontakte din barnelege for å finne og diagnostisere problemet.

Lopper

Loppebitt er liten og rød i utseende, og lopper kan komme fra dyr som katter eller hunder. Hvis hunden din var rundt mange andre hunder nylig, det kan ha plukket opp lopper. Bli kvitt loppene er en multi-trinns prosess. Du må behandle hunden og huset ditt. Sengetøy bør vaskes og tepper bør behandles med en loppe pulver. Hunden trenger loppe behandling og bør fortsette å motta regelmessig behandling hver månedene for å holde lopper unna.

Elveblest

Elveblest er hevet små humper som kan spres til andre deler av kroppen relativt raskt. Dersom barnet ditt har elveblest, kan hun være allergisk mot en hund. Den enkleste måten å sjekke for allergi er å bli testet av en allergolog som vil injisere en liten mengde av dander inn i huden og kontrollere barnets reaksjon. Elveblest kan også være forårsaket av stress eller en allergisk reaksjon på noe annet i huset ditt for eksempel en ny vaskemiddel eller sjampo.

Skabb

Skabb er små insekter som borer seg inn i huden, forårsaker røde nupper og kløe. Selv om hunder får skabb, de er en annen stamme enn menneskelige skabb, så en hund kan ikke gi barnet skabb. Hvis hun har kontrakt skabb, se en lege umiddelbart, da behandlingen krever en resept krem.

Andre insektbitt eller stikk

En langhåret hund kan bringe inn insekter utenfra. Røde nupper kan være et resultat av insektbitt eller stikk eller allergi mot bitt eller stikk. Hvis de humper øke i størrelse og føre til hevelse, se legen umiddelbart.

Hvordan bli kvitt av keratosis pilaris - små hvite nupper på armene

Hvordan bli kvitt av keratosis pilaris - små hvite nupper på armene


Små hvite eller røde nupper på overarmene kan være en tilstand som kalles keratosis pilaris, eller KP. Tilstanden er ufarlig, men det er ofte resistent mot behandling. Det vises vanligvis hos unge mennesker og forsvinner i en alder av 30, ifølge MayoClinic.com. Du kan ta skritt for å lindre ru og tørr hud av denne vedvarende tilstand. Besøk din lege før du prøver å behandle alle hud tilstand på egen hånd.

Bruksanvisning

Se etter en krem som inneholder melkesyre, et stoff som syre bidrar til å fjerne overflødig keratin fra hudens overflate. AmLactin og Lac-Hydrin er to merker du kan prøve. Alternativt gjelder melk eller yoghurt direkte på huden din, eller legge noe melk produktet til badevannet, for melkesyre innhold.

Prøv rensemidler, lotions og kremer som inneholder alpha hydroxy syre (glykolsyre), en kjemisk exfoliant. Alpha hydroxy syre hjelper huden å holde på fuktigheten og kaste død hud.

•  Prøv kremer som inneholder urea. Carmol og Urix er to eksempler. Carmol 10 og Carmol 20 er tilgjengelig over disk. Sterkere Carmol kremer er tilgjengelig på resept.

Skin produkter som inneholder salisylsyre, en exfoliant, er også nyttig.

Eventuelt bruke Retin-A eller et annet merke av aktuelle vitamin-A forberedelse. Disse aktuelle retinoider fremme cellefornyelsen, men kan være potensielt irriterende. For mye kan føre til uttørking og peeling av huden. Disse preparater kan være svært kostbart.

To ganger daglig, rense berørte huden med en naturlig bust kroppsbørste. Bruk en behandling cleanser. Tørk forsiktig, og gjelder behandling lotion eller krem.

Hva er fine røde nupper på huden?

Hva er fine røde nupper på huden?


Små røde nupper som vises på huden kan ha flere årsaker. Plasseringen, utseende og farge vil bidra til en lege stille en diagnose. Utelukker noen vanlige årsaker er også nyttig i å bestemme hva som kan være på roten av de små røde nupper.

Acne

Akne kan føre til små røde nupper i ansiktet, nakke, rygg og bryst. I tillegg til røde nupper, kan små pus fylte sekker og hudormer også være tilstede. Akne begynner vanligvis i ungdomsårene og kan bære inn i voksen alder. Over-the-counter akne kremer med benzoylperoksid hjelp, men sterkere medisinering kan være nødvendig fra en lege.

Rosacea

Hvis en person har en blussende utseende, med dominerende rødhet over kinn, hake, panne og nese, kan rosacea være årsaken. Rosacea er en kronisk og progressiv inflammatorisk hud tilstand, ofte identifisert av en rød sommerfugl-lignende utslett over kinnene og nesen. Flare-ups kommer og går, og antibiotika er noen ganger foreslått for å styre utslett.

Biter, elveblest, allergier og infeksjoner

Bug biter, elveblest, og allergiske reaksjoner på mat eller medisiner kan alle gi små røde nupper på huden. Røde nupper fra insektbitt kan ikke være større enn en pin hodet. Elveblest og allergiske reaksjoner kan resultere i økte og kløende røde nupper og patcher. Follikulitt, en infeksjon i hårsekkene, og cellulitt, en infeksjon i huden ofte rundt et kutt, brenne eller skrape, er andre årsaker, og kan identifiseres ved plassering.

Aldersrelaterte røde nupper

Seboreisk eksem eller flass, er en tilstand som påvirker voksne (hovedsakelig 30 til 60 år), og er forårsaket av en overproduksjon av talgkjertlene. I tillegg til små røde nupper, kan huden ser fet, flassende, og flassende. Hos spedbarn, oppstår en tilsvarende tilstand, og er referert til som holder hetten. Merk små røde prikker i hodebunnen er til stede i begge tilfeller.

Kontakteksem

Irritasjonsmoment kontakt dermatitt er forårsaket av en reaksjon på smykker, parfyme, vaskemidler, såper, eller stoffer. Utslettet utseende kan være rød, hoven og kløende. Healing solbrenthet er også en form for kontakteksem. Allergisk kontakteksem er forårsaket av gift eføy, eik eller Sumac, og det er ledsaget av små røde nupper, blemmer, og kløende hud.

Sweat

En betennelse i svettekjertlene, kalt hidradenitis suppurativa, kan resultere i små røde nupper og prikker på huden, ofte under armene. Unngåelse av antiperspiranter og deodoranter er foreslått, samt et besøk til en lege.

Hvordan bli kvitt Itchy røde nupper på huden

Røde, kløende nupper kan være forårsaket av en rekke irritanter som bug biter, chiggers og til og med stress. Det er viktig å finne årsaken til de røde, kløende nupper for å identifisere og kvitte miljø av eventuelle hud irritanter. Ellers vil de røde, kløende nupper fortsette å gjenoppstår.

Bruksanvisning

•  Vask det berørte området med såpe og vann. Klapp den tørr med et håndkle.

Sett Calamine lotion eller natron lim på en bomullsdott. Lett gni det berørte området med bomullsdott. Dette vil bidra til å lette kløe. Hvis kløe er virkelig ille, bruke en skvett av hydrokortison krem ​​til området.

Hvis det er hevelse eller ekstrem rødhet, ta paracetamol eller annen smertestillende for å lindre symptomene.

Hvis smertene vedvarer, ta en isbit og gni området rundt.

Tips og advarsler

 • Hvis du kan bruke sensitiv såpe for å rengjøre området, gjøre det. Vanlig såpe kan irritere området litt mer.
 • Unngå riper. Hvis kløe forårsaker store problemer, legg press på området med fingertuppen eller en penn cap. Du kan også pensle området med peroxide.

Hvordan bli kvitt Keratosis (røde nupper på huden / Arms)

Lær hvordan du kan bli kvitt, eller i det minste redusere, de stygge humper og rødhet på armene! Dette er en enkel hverdags prosess som kan bidra til å redusere og eliminere keratosis pilaris.

Bruksanvisning

keratosis pilaris er en genetisk tilstand som ikke kan kureres. Denne daglige behandling kan hjelpe i stor grad redusere og til og med bli kvitt de røde nupper midlertidig, så lenge du holde tritt med behandling!

Kjøp Alpha Hydroxy Lotion fra din nærmeste apotek. Dette vil koste ca $ 10-15. Du kan også kjøpe en loofah fra apoteket også.

Hver gang du dusjer, skrubbe armen med en loofa. Start ut med et lett til moderat trykk. Ettersom tiden går, kan du bruke mer press som huden blir vant til det. Vær forsiktig med å gni så hardt som å irrate huden og forårsake mindre blødninger.

Etter hver dusj gjelder Alpha Hydroxy lotion. Du kan også være lurt å gjøre dette en ekstra tid hver dag.

Fortsett å gjøre dette hver dag, selv etter humper forsvinne. Unnlatelse av å gjøre dette vil tillate humper å dukke opp igjen.

Tips og advarsler

 • Sørg for at du er religiøs om du påfører fuktighetskrem. Hvis du ikke gjør det ofte og konsekvent, vil du ikke begynne å se resultater.
 • Resultatene kan ta opptil uker å skje, være tålmodig og holde søknad!
 • Ikke skrubb huden med mye press med loofah å starte. Huden kan være svært øm og dette kan faktisk føre til mer smerte og selv blødning.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

MRSA Cures

MRSA Cures


Meticillinresistente Staphylococcus Aureus, eller MRSA som det er mer kjent, er en alvorlig og potensielt farlig stamme av staph bakterie. MRSA er mulig å behandle, selv om det er motstandsdyktig mot effekten av antibiotika som vanligvis brukes kur staph infeksjoner.

Symptomer

MRSA begynner vanligvis som en hudinfeksjon. En person med MRSA kan legge merke til små røde nupper som ligner insektsbitt på overflaten av huden. Disse små humper vil etter hvert utvikle seg til abscesser eller koker. En abscess er er en opphopning av puss under huden, og det ser rødt og hovent. Infeksjonen kan spre seg dypt inn i vevet, og kan være svært smertefullt. En infisert abscess kan også være et symptom på en ikke-MRSA staph infeksjon, og testing må utføres for å bestemme nøyaktig hvilken type bakterier som forårsaker infeksjonen.

Diagnose

Fremgangsmåten for å diagnostisere MRSA er også et trinn i behandling av infeksjon. En lege vil hull på byllen og drenere puss. Dette bidrar til å rense ut mye av bakteriene, og også gjør det mulig for legen å ta en prøve. Prøven tatt fra såret vil bli analysert, og pasienten vil vanligvis få testresultatene tilbake i en til tre dager. I mellomtiden vil legen rengjøre og bandasje området. Hvis byllen var stort, kan det være nødvendig for legen å pakke såret med gasbind for å bidra til å forhindre en annen blusse opp. I så fall vil legen eller sykepleieren gi instruksjoner for oppfølging omsorg.

Behandling

Noen ganger kan en staph eller MRSA-infeksjon vil ikke kreve antibiotika. Hvis infeksjonen er overfladisk, og hvis den ikke har startet å spre seg til dypere vev, så kan det bli kurert når drenert. Vanligvis om, vil legen foreskriver et antibiotikum for behandling av et normalt staph infeksjon under den første besøk. Hvis testingen viser at infeksjonen ikke MRSA, vil dette antibiotikum som regel være effektive. Hvis, derimot, er positiv test for MRSA, er en sterkere antibiotika nødvendig. De antibiotika som vanligvis brukes til behandling av MRSA er vancomycin og teicoplanin, som blir administrert enten gjennom en intravenøs eller ved injeksjon. Antibiotika, kombinert med drenering og rengjøring av abscess, bør effektivt kurere MRSA-infeksjon.

Advarsel

Hvis en MRSA-infeksjon forblir ubehandlet, er det potensielt dødelig. MRSA begynner som en hud infeksjon, men det kan trenge dypere vev. Hvis infeksjonen går inn i blodstrømmen, kan den infisere organer, ledd og andre områder av kroppen. Se etter tegn på en spredning infeksjon som feber eller røde linjer i huden som fører bort fra abscess. Hvis disse symptomene oppstår, er det nødvendig å søke legehjelp umiddelbart. Også, siden behandling av MRSA omfatter vanligvis sterke medikamenter, slik som de mer kraftige antibiotika og smertestillende midler eventuelt til bruk etter at stikk, er det viktig å ta medisiner nøyaktig som anvist. For eksempel, sørg for å alltid spise før du tar medisinen hvis instruksjonene advare mot å ta det på tom mage. Feil å ta disse eller andre medisiner kan forårsake bivirkninger.

Teorier / Spekulasjoner

De MRSA-bakterier som forårsaker så mange problemer i dag utviklet etter mindre virulente versjoner av staph bygget opp immunitet mot antibiotika. Mange leger og medisinske fagfolk som studerer årsakene til antibiotikaresistente bakterier, for eksempel MRSA, spekulerer i at disse resistente stammer har utviklet på grunn av våre egne medisinske holdninger. For eksempel har tjenestemenn ved Mayo Clinic fant at "MRSA er resultatet av tiår med overdreven og unødvendig bruk av antibiotika."

Bakterier muterer raskt, og mens antibiotika dreper de fleste bakterier i en infeksjon, noen eksemplarer overleve og videreformidle sine resistente gener. Til slutt, stammer av bakterier blir resistente mot antibiotika som vanligvis brukes til å behandle dem. Dette er et stort problem, fordi medisinske forskere ikke kan utvikle nye medisiner raskt nok for å bekjempe mutasjoner i stammer av bakterier. Av disse grunner er det viktig å søke medisiner bare for tilstander som krever det, og som vil ha nytte av den. I det siste, har folk blitt foreskrevet antibiotika for forkjølelse, når slike medisiner er ikke effektive. En endring i holdning til medisin er nødvendig for å bidra til å forhindre nye og farlige stammer av medisin-resistente infeksjoner fra forming. Leger med de Mayo Clinic anbefaler å la mindre infeksjoner, som den kalde, klare på egen hånd uten resepter.

Tegn og symptomer på Infant Kopper

Tegn og symptomer på Infant Kopper


Vannkopper pleide å være en vanlig barnesykdom; Imidlertid, på grunn av tilgjengeligheten av varicella-vaksine, er kopper mindre utbredt. US Centers for Disease Control and Prevention anbefaler vaksine for alle barn. Vaksinen gis i to doser: en mellom 12 og 15 måneder og en når barnet er mellom fire og seks år. Noen mennesker som er vaksinert kan fortsatt få et mildt tilfelle av vannkopper. Selv hos barn som ikke er vaksinert, de fleste tilfeller av vannkopper er milde. Men spedbarn og voksne er mer sannsynlig å ha et alvorlig tilfelle av vannkopper eller utvikle komplikasjoner.

Utslett

Kjennetegnet symptom på vannkopper er et kløende, rødt utslett. Utslettet, som består av små røde nupper som kan se ut som insektsbitt, ofte starter på stammen og ansikt, sprer deretter til lemmer. I noen tilfeller kan det utslett dekke hele kroppen, inkludert munn, anus, kjønnsorganer og ører. En vannkopper utslett har tre stadier. Først humper vises. Neste, humper slå inn blemmer fylt med væske. Til slutt, vabler skorpe over. Fordi utslett utvikler seg over tid, er det mulig for deler av kroppen for å være involvert i alle tre faser av utslett på en gang. Barn som har hudsykdommer som eksem kan utvikle en mer alvorlig utslett enn andre.

Fever

Hvis barnet ditt har vannkopper, kan han også får feber, ofte ca to dager før utslettet er merkbar. Feberen er vanligvis mellom 100 og 102 grader Fahrenheit selv om noen spedbarn kan utvikle en høyere feber.

Pain

I noen tilfeller vil spedbarn og små barn med vannkopper også ha mild hodepine, diffuse smerter og plager og magesmerter. Igjen, disse symptomene er mest vanlig i en til tre dager før utslettet viser seg. I babyer, kan disse symptomene være vanskelig å legge merke til fordi spedbarn ikke kan kommunisere smerte. Imidlertid kan barnet være mer grinete eller irritabel enn vanlig og kanskje ikke så interessert i å spise.

Reaksjoner på Bed Bugs

Reaksjoner på Bed Bugs


Før andre verdenskrig, veggedyr var en vanlig plage i hjem over hele USA. Etter krigen, den utbredte bruken av insektmidler som DDT drept av en betydelig mengde av sengen bug befolkningen. I de senere årene har insektmiddel bruk avvist og bed bugs gjør et comeback. Bed bugs er ofte funnet i madrasser, og kan være vanskelig å få øye på. Hvis du har lagt merke til at du har noen merkelige reaksjoner og tror de kan skyldes noe i sengen din, sammenligne dine symptomer med noen vanlige reaksjoner på bed bugs.

Liten Støt

Bed bugs vanligvis la små røde nupper på stedet av deres biter, vanligvis i rader eller grupper på tre eller flere. Det humper kan være flate eller hovne, og ikke har en rød prikk i midten som loppebitt. Det er uvanlig å motta en enkeltseng bug bite; veggedyr la vanligvis tre eller flere bitemerker for hver fôring. Disse merkene kan ta uker å gå bort.

Infeksjon

Bed bug bite merkene er ledsaget av kraftig kløe, og hvis den berørte huden er skrapet det kan bli infisert og krever en muntlig antibiotika. Hvis huden blir alvorlig infisert, kan det etterlate arr gang helbredet.

Kvalme

Noen mennesker kan oppleve kvalme etter insektsbitt.

Allergisk reaksjon

Jo mer Veggedyr biter en person mottar, jo mer allergisk blir de å Veggedyr spytt. Huden av en person som tidligere har blitt bitt av veggdyr er mer sannsynlig å bli betent og kløende på bittstedet. Hvis Veggedyr infestation fortsetter over en lengre periode, kan reaksjonen bli intens, med intenst kløende røde renner.

Ingen reaksjon

Omtrent 50 prosent av mennesker bitt av veggedyr ikke viser noen symptomer, og er ikke engang klar over at de har blitt bitt.

Hvilken del av Human Body Does Anthrax Infect?

Hvilken del av Human Body Does Anthrax Infect?

Kutan Anthrax

Hvis du blir utsatt for kutan miltbrann, har bakterien kom inn huden din, enten gjennom et kutt eller sår. Ifølge Mayo Clinic, er en kutan infeksjon miltbrann den vanligste formen av sykdommen. Denne typen infeksjon er mindre alvorlige, og lette å behandle. Svært sjelden er en kutan infeksjon dødelig.

Kutane symptomer

Effektene av en kutan infeksjon er kløende nupper som ligner insektsbitt (myggstikk, for eksempel). Disse humper vil bli hevet. Omsider bump vil bli et sår med en svart senter. Sår kan bli hoven, samt omkringliggende lymfekjertler.

Gastrointestinal miltbrann

En person som blir infisert med gastrointestinal anthrax gjør det ved å spise kjøtt som er kokt, eller ved å spise kjøtt fra et dyr som er infisert med miltbrann. I mange tilfeller kan symptomene bli sammenlignet med symptomer på matforgiftning.

Gastrointestinale symptomer

Hvis du blir smittet med gastrointestinal miltbrann, vil du oppleve kvalme, og ifølge Mayo Clinic, oppkast ledsaget av blod. Blood utstilt i galle er vanligvis et symptom som oppleves i senere stadium av infeksjonen. Andre symptomer kan være feber, tap av matlyst, blodig diaré, sår hals og hovne hals.

Lunge Anthrax

Lunge anthrax er den mest dødelige av alle tre infeksjoner. Når du utvikler lunge miltbrann, er det på grunn av inhalering av store mengder miltbrannsporer. Ifølge Mayo Clinic, selv med behandling, er lunge anthrax vanligvis dødelig. Første symptomene starter ut som en influensa, men symptomene utvikle seg til alvorlige og potensielt dødelige komplikasjoner.

Lungesymptomer

Den innledende fasen av lunge anthrax begynne med en sår hals, feber, muskelsmerter, og ekstrem trøtthet. Du kan også oppleve ubehag i brystet. Som anthrax infeksjon fremskritt, vil feber bli høyere (over 101 grader Fahrenheit), vil puste bli anstrengt, og vil skje sjokk (når organer begynner å svikte). Meningitt kan også forekomme, der ryggmargen og hjernen bli betent. I alvorlige komplikasjoner, kan det oppstå blødning i hjernen, som er kjent som hemoragisk meningitt.

Årsaker

Miltbrann former naturlig som et resultat av sporer blir skapt fra bakterier innenfor jord. Disse sporene vil holde seg sovende i lange perioder av gangen, til en vert, så som et dyr plukker opp disse sporer. Ifølge Mayo Clinic, miltbrann fleste infeksjoner forekommer som et resultat av animalsk forurensning. I noen tilfeller har bruk av miltbrannsporer blitt overført gjennom bioterrorisme. I 2001 ble 22 mennesker i USA smittet med miltbrann i posten, med fem av disse personene som dør.

Slik Spot Bed Bug Bite Symptomer

Slik Spot Bed Bug Bite Symptomer


Bed bug bite symptomer kan være en utfordring å få øye på av flere grunner. Først, de er ikke radikalt forskjellig fra mange andre typer støt og biter. For det andre kan symptomene på insektsbitt dukke opp dager etter selve biter gjør diagnosen litt vanskeligere.

Bruksanvisning

•  Se etter litt hevet røde nupper.

Bed bug bit symptomene ikke er svært forskjellig fra en allergisk utslett eller et sett av myggstikk. De vanligvis vare lenger enn en mygg bite imidlertid.

Se etter et forutsigbart mønster, kalt frokost, lunsj og middag mønster.

Dette mønsteret er dannet av en veggedyr lineær mate mønster. Den består vanligvis i 2-3 lineære biter. De kan også skje i flere av en klynge, men linjen er et tell tale tegn.

Sjekk i sengen, sporene, og veggen for veggedyr.

Se etter små brune flekker av blod på arkene, små biter av svart avføring, eller de faktiske feilene selv ved hjelp av et forstørrelsesglass. Den beste måten å være sikker på at du har seng bug bite symptomer er å se etter feilene selv.

Unn bitt hjemme.

Med mindre bitt blir smittet det er lett behandles hjemme. Vaske området med såpe og vann. Påfør olje av peppermynte til området og generelt sett kløen vil bli lettet. Hvis det ikke blir infisert se en lege for behandling.

Se nedenfor for flere tips om seng bugs og bed bug bite symptomer.

Tips og advarsler

 • Bruk en madrassbeskytter for å holde bed bugs enten ut av madrassen.
 • Hvis du har mistanke om veggedyr kan du ringe en profesjonell skadedyr exterminator å ha dem Fogged ut.
 • Hvis du tror du kan ha veggedyr, undersøke din siste 9 dager aktivitet. Visste du sove i noen merkelige senger? Gå til et hotell? Du kan ha blitt bitt mens ikke hjemme.
 • Se relaterte artikler ovenfor for mer informasjon.

Tegn og symptomer på welks & Kløe

Tegn og symptomer på welks & Kløe


Ifølge PubMed, renner er hevelser på overflaten av huden, ofte referert til som elveblest eller urticaria. Hevelse under huden, noe som ligner på elveblest, kalles angioødem. Renner fra angioødem er ofte funnet på ansikt, lepper, øyne, hender, føtter og hals. Renner vises som hevet, røde nupper, og de er ofte ledsaget av kløe. Disse humper kan komme i forskjellige former og størrelser, og i mindre saker, kan de vare fra noen minutter til et par dager. Alvorlige elveblest kan være livstruende og krever øyeblikkelig hjelp.

Årsaker

Elveblest er ofte allergiske reaksjoner på en rekke irritanter inkludert insektsbitt, kjæledyr dander, pollen, skalldyr, fisk, nøtter, egg, melk og til og med medisiner. Når kroppen er allergisk mot et bestemt stoff, utgivelser det histaminer og andre kjemikalier, forårsaker de små blodårene utvider seg og væske til å lekke fra dem. Dette fører til at huden til å hovne opp og klø. Stress på kroppen, for eksempel følelsesmessig stress, ekstrem kulde eller varme, medisinske tilstander som autoimmune sykdommer og infeksjoner som mononukleose, kan også utløse bikube.

Symptomer

Elveblest er preget av dannelsen av renner: - rød eller hud-farget hevelse på huden med klart definerte kanter. De kan dukke opp hvor som helst på kroppen i klatter så små som en blyant viskelær. De kan bli større og spre seg, begynte andre renner for å danne større områder av hevet hud. Renner er vanligvis kløende; kløen ofte forsterker med skrape. En lege kan fastslå om du har elveblest ved å se på huden din.

Behandling

Milde tilfeller av elveblest er ikke livstruende, og kan forsvinne på egenhånd. Den medfølgende kløe kan være ubehagelig og skrape kan føre til utslett. Ifølge American Academy of Allergy Asthma og immunologi, kan kløende hud behandles med betennelsesdempende salver og beskyttet med emollients å la huden rehydrere og helbrede. Antihistaminer som diphenydramine kan tas for å kontrollere kløe og for å hindre utslett blir verre. Medline Plus heller ikke foreslår å ta varme bad eller dusjer, som varme kan forverre kløen. Tettsittende klær kan også forverre renner, forårsaker mer kløe.

Komplikasjoner

I visse alvorlige tilfeller kan hives i halsen føre til luftveiene til å bli innsnevret på grunn av svelling. Symptomer inkluderer unormale pustelyder, pustevansker, tungpustethet og besvimelse. Denne tilstanden er livstruende og øyeblikkelig legehjelp er nødvendig. Vanligvis er en nødsituasjon skudd av adrenalin eller steroider nødvendig.

En annen komplikasjon er anafylaksi, hvor hele kroppen reagerer negativt på et allergen. Reaksjonen kan skje svært raskt og kan omfatte pustevansker. Øyeblikkelig legehjelp er avgjørende.

Hvordan vet jeg om du har Bed Bug Bites

Hvordan vet jeg om du har Bed Bug Bites


Bed bugs er nattaktive parasitter som gjemmer seg i sprekker og sømmer av møbler og madrasser. Om natten, dukker de å mate på ofrene. Risikoen for veggedyr er høyest i steder (hoteller og sykehus, for eksempel) hvor det er en høy omsetning i antall folk som sover der. Symptomer på bed bug biter kan ta så lenge som ni dager å vises; Men jo mer en person er bitt, vil de raskere symptomer. Bed bug biter er noen ganger forveksles med mygg eller loppebitt. Men det er noen tegn du kan se etter for å skille bed bug biter fra andre insekter.

Bruksanvisning

Sjekk kroppen din

•  Undersøk kroppen din for hevet renner indikerer nye bed bug biter. Vær spesielt oppmerksom på ditt ansikt, nakke, skuldre, hender og andre områder vanligvis avdekket på kvelden; disse er de områdene bed bugs ofte angripe.

Sjekk kroppen for fremveksten av røde, kløende nupper. Unngå å skrape disse støt for å holde dem fra å bli smittet.

Kontroller mønster av støt og renner. Bed bug biter er ofte i grupper på tre eller fire og ordnet i en rett linje eller klynge.

Sjekk kroppen etter tegn på nye symptomer eller flere biter hver morgen.

Sjekk ditt hjem

Sjekk ditt hjem for tegn på veggedyr. Utfør en inspeksjon på dagtid og en nighttime ettersyn; natta er når feilene er aktive.

Sjekk din madrass og sengetøy for tilstedeværelsen av små blodflekker. Se etter spor av blod igjen fra knuste insekter.

Sjekk dine sengetøy og sømmene av madrassen for bed bug avføring. Se etter en sti av svarte prikker. Også sjekke dine puter, puter og gulvlister for avføring.

Sjekk din sengetøy, puter, puter, møbler og gulvlister for tilstedeværelsen av bed bug exoskeleton. Se etter tynne, lysebrune skjell.

Tips og advarsler

 • Sjekk hotell madrasser for tegn til veggdyr før du ligger nede. I tillegg plasserer bagasjen på toppen av et bord eller bagasjehylle snarere enn gulvet.
 • Inspiser secondhand møbler nøye før bringe den inn i ditt hjem.
 • Bruk lange pyjamas til sengs for å beskytte mot insektsbitt.

Symptomer på Bed Bug Bites

Symptomer på Bed Bug Bites


Insekts symptomer er lik biter fra andre insekter som mygg, som gjør dem vanskelig å identifisere. Ifølge en artikkel på nettstedet Bed Bug Info, det er et visst mønster bed bug biter gjør, og det er noen symptomer for å lete. Dette er viktig som veggedyr kan bli oversett som årsak skyldes tidsintervallet mellom når bittet oppstår og når symptomene vises. I tillegg er mange folk fortalte biter er allergiske utslett eller skabb. Derfor spesielt å vite hva du skal se etter når du skal identifisere bed bug biter vil bidra til å forhindre slike feil.

The Pattern

Bed bug biter ofte ligner små røde nupper, tilsvarende biter fra andre insekter. Men bed bug biter har et visst mønster. De er ofte i en linje av tre eller fire små røde nupper. Selv om det er mulig for bed bug biter å være atskilt og vises bare en om gangen, de tradisjonelt følg denne lineært mønster.

Rød og Itchy

En av de første symptomene på bed bug biter kan være rødhet og kløe på huden. Noen bed bug biter er rød med en mørkere rød flekk i midten. Fellesarealer for bed bug biter er armer, nakke, ansikt og skuldre. Ifølge WebMD, trenger veggedyr ikke spre sykdom gjennom deres biter, men kløe kan være så intens at brudd i huden kan forårsakes, noe som resulterer i huden får lett infisert. Noen mennesker også lider av allergiske reaksjoner fra bed bug biter.

Støt og hevelse

Støt eller renner er typiske symptom på insektsbitt. Disse støt eller renner kan være liten, flat eller hevet på huden. Hevelse vanligvis oppstår fra kløe av biter. Symptomer på bed bug biter ofte ser ut til å vare lenger enn de fra mygg.

Vanlige Hus Bugs som biter

Vanlige Hus Bugs som biter


Uansett hvor rent du holde huset ditt, vil du fortsatt ha en og annen bug eller to inne. De fleste bugs er bare irritasjonsmomenter, mens andre --- for eksempel støvmidd eller Sølvkre --- kan forårsake allergi hos mennesker eller skade på ditt hjem. Andre vanlige husholdning bugs gjøre sin tilstedeværelse kjent ved å bite mennesker.

Veggedyr

Veggdyr er omtrent på størrelse med et eple frø og har en rødbrun farge. Deres biter ofte ligner andre insektsbitt, så undersøke bitemerker nøye. Hvis du oppdager kløende røde merker med mørkere røde flekker i midten og bitemerker oppstå i en linje eller cluster, en Veggedyr var årsaken. Noen mennesker viser ingen reaksjon på biter, mens andre opplever ekstrem kløe, blemmer eller elveblest. Du kan utilsiktet bringe veggedyr inn i hjemmet ditt når du kjøper brukte møbler eller bo i en infisert hotellet, dorm eller sykehus. Mangel på renslighet ikke tiltrekke veggdyr.

Lopper

Kjæledyret kan bringe lopper inn i ditt hjem. Disse parasittene feed av både dyr og mennesker, forårsaker små, røde prikker som klør. Mens en fullvoksen loppe ganske mye liv på sin vert --- vanligvis din katt eller hund --- og legger sine egg i dyrets pels, vil eggene slippe inn i tepper, møbler puter og sengetøy. Eggene klekkes til larver som lever i teppet fiber, under møbler og langs vegger. Å forvandle seg til voksne, larvene inn kokonger som er resistente mot insektmidler, noe som gjør lopper infestations vanskelig å behandle. For å bli kvitt ditt hjem av lopper, du ikke bare må behandle hjemmet, men også kjæledyr og muligens din hage.

Fluer

Mens den typiske flue bare irriterer deg uten å bite, vil klegg og deerflies bite deg. Hvis du bor i landet i nærheten av husdyr eller i nærheten av vann, kan du ha klegg eller deerflies komme i ditt hjem. Deres larver vokse i skitt rundt innsjøer, elver og dammer, og de liker å fråtse i store dyr som kyr og hester. Den også bite mennesker. Klegg vokse til å bli større og mørkere i fargen enn de deerflies, men begge har store, fremtredende øyne. Når de bite deg, etterlater de seg rød, hevet støt. Kjottet rundt bittet noen ganger sveller, så vel.

Mygg

Mygg ikke bare invadere ditt hjem og bite deg, kan de også overføre sykdommer som malaria, gulfeber og West Nile-viruset. Etter å suge blod, la de små røde nupper på deg som klør. Mygglarver trives i stillestående vann som innsjøer, elver og til og med blokkerte takrenner og små pytter. Selv om myggen foretrekker varme, tropisk klima til kjølige, tørre klima, kan de sverme rundt vannmasser.

Facial Betennelse og behandlinger

Hvis du våkner opp en morgen for å finne en betent utslett rundt munnen, nese, øyne og kinn, har du sannsynligvis har moderat til alvorlig akne, et tilfelle av rosacea eller en allergisk reaksjon. Hvis du etter to dager at-home behandling ikke gir resultater, bør du kontakte lege. Men før du panikk, vurdere noen av disse mulighetene og behandlinger.

Allergiske Reaksjoner og Bug Bites

Ansikts hud er svært følsom, så reaksjoner på insektsbitt eller kjemiske irritanter i skjønnhetsprodukter er mer alvorlige enn de er andre steder. En bug bite på benet kan gi en fargeløs, kløende bump, mens et bitt i ansiktet ditt blir rød, produsere små pus-fylt klumper, eller til og med en betent utslett. Din utbruddet kan bli enda verre hvis forårsaket av en ny hudpleie-produkt som ikke er enig med deg. Det første skritt i behandling av dine symptomer er å slutte å bruke produktet som utløste angrepet. Skriv ned ingrediensene slik at du er nøye med å unngå dem. Unn biter og en allergisk reaksjon med Benadryl. En relativt trygg, over - the-counter antihistamin, Benadryl blokkerer påvirker av histamin, kjemisk utgitt under en allergisk reaksjon, og etter et insektbitt. En aktuell krem, som Calamine lotion, vil gi midlertidig lindring av irritasjon, kløe og hevelse.

Rosacea

Rosacea er en ganske vanlig lidelse av blodkar i ansiktet. Symptomer inkluderer rødhet og rødme. Mange rosacea pasienter også utvikle papler, pustler, hevelse og betennelse. Ekstreme værforhold, angst, stress, eller visse matvarer eller drikker kan ha forårsaket utbruddet ditt. Du kan også ha hatt en reaksjon på en hud-omsorg produkt. Rosacea er en progressiv lidelse; og du kan utvikle symptomer raskt mens en annen persons symptomer øker sakte. Det første trinnet i behandlingen er å eliminere kjente triggere. Påføring sunblock med solfaktor 15 eller høyere vil bidra til å beskytte ansiktet mot solens skadelige stråler. Dr. Geoffrey nase, Ph.D, en rosacea forskning spesialist, foreslår en multi-lagdelt tilnærming til behandling inkludert laser terapi, aktuell anti-inflammatoriske medisiner og muntlig medisiner.

Perioral dermatitt

The American Academy of Dermatology (AAD) definerer perioral dermatitt som en vanlig hud problem som for det meste rammer unge kvinner. Perioral dermatitt er rødhet i huden rundt munnen. Utbrudd vil omfatte små røde nupper, noen ganger pus-fylt; litt hud peeling, hevelse og betennelse. Utslettet kan utvide til områder rundt nesen, øyne og kinn og kan være ledsaget av svie og kløe. Perioral dermatitt kan vare i mange år hvis ikke vellykket behandlet. Når behandlet, er det liten sjanse for tilbakefall. I henhold til AAD, er perioral dermatitt behandlet med et oralt antibiotikum. Hvis saken er mildt, eller hvis du er gravid, kan legen forskrive en aktuell antibiotika krem. En aktuell kortikosteroid salve kan brukes til å bidra til å forbedre utseendet ditt mens du venter på antibiotika for å tre i kraft.

Etter Bite Hjem Utbedring

Etter Bite Hjem Utbedring


Insektsbitt vanligvis vises som røde, hovne nupper som er irriterende og irriterende. De fleste insektbitt er ufarlig irritasjon og ikke en alvorlig tilstand som er farlig for helsen din. De vanligste insektbitt er fra mygg og fluer. Insekt spesialist Dr. May R. Berenbaum sier biter fra deerflies, blackflies og klegg kan føre til alvorlig irritasjon, men at alle insektbitt irritasjon utvikler seg fra fremmede proteiner som injiseres inn i huden ved hjelp av insekter med hver bit. Det er flere hjem rettsmidler som du kan prøve å behandle bite irritasjon.

Vann

Vask alle insektbitt, inkludert mindre biter, med såpe og vann for å kvitte huden av bakterier og allergifremkallende stoffer. Vask av synet av bittet vil fremme helbredelse og hindre bitt fra forverring. Berolige kløe og hevelse symptomer etter et insektbitt ved å skylle synet av bittet i kaldt vann. Dr. Constance Nichols anbefaler å bruke is til insektbitt for å redusere kløe og hevelse symptomer. Bruk av isen etter et insektbitt vil redusere trangen til å klø bittet og vil redusere betennelse. Prøv å lage en is komprimere ved å pakke isen i et lite håndkle til å bruke av og på hele dagen.

Kjøkken Krydder

Dr. Arthur Jacknowitz foreslår å bruke kjøtt mørsalt med papain å berolige smerter etter et insektbitt. Lag en pasta ved å blande kjøtt mørsalt og vann, og bruke den til bitt umiddelbart. Dr. Claude Frazier anbefaler å blande en pasta av bordsalt og vann for å behandle biter. Du kan også behandle insektbitt ubehag ved oppløsning av natron i en kopp varmt vann, dyppe en vaskeklut eller et håndkle i løsningen, og plassere den på bittet i minst 20 minutter.

Havregryn og Krem Solutions

Nichols anbefaler å ta en havremel bad for å lindre og lindre insektbitt, spesielt hvis du har mange biter. Lag en havremel bath ved å helle pulverisert havregryn preparat til lunkent badevann, og suge i 15 til 20 minutter. Havremel bad kan redusere trangen til å klø biter og lindre irritert hud etter et insektbitt. Dr. Saralyn R. Williams antyder dabbing insektbitt med Calamine lotion for å redusere trangen til å klø og lindre irritasjon. Du kan også DAB hydrokortison krem ​​på insektstikk for å redusere rødhet og hevelse.

Hindre smitte

Boyer advarer mot å skrape et insektbitt, noe som kan føre til sekundære infeksjoner fra bakterier i henhold neglene. Trim neglene for å sikre at du ikke klarer å klø biter og forsøke å holde seg opptatt for å avlede oppmerksomheten fra skrape biter.

Bed Bug Tegn og symptomer

Bed Bug Tegn og symptomer


Bed bugs kan leve i flere måneder uten mat. Som kan tillate dem å leve i tomme bygninger. Selv om de kalles "bed bugs", de kan faktisk bli funnet i nesten alle område av et hjem. Bed bugs kan leve i små sprekker i møbler, hjørner av skuffer, kanten av tepper, foldene av gardiner eller en rekke steder, eksisterende nesten ubemerket. Erkjennelsen av tegn og symptomer på bed bug infestation er avgjørende for å stoppe et angrep.

Kjennetegn

Selv om de kan være vanskelig å se, visuelt småblødninger en seng bug er en av de mest åpenbare tegn på et angrep. For å anerkjenne at tegn, krever skjønt kunnskap om veggedyr. Bed bugs ligne små kakerlakker eller flått. Bed bugs har flate, ovale organer. Bed bugs er ikke-flygende insekter. Voksen veggedyr varierer i størrelse fra en litt mindre enn 1/4 tommers (25mm) til litt over. Juvenile veggedyr kan være så liten som 6/100 av en tomme (1,5 mm).

Tegn på Infestation

Ved mistanke om en seng bug infestation, kan en inspeksjon utføres. Noen ganger selve veggedyr kan ikke bli funnet, men bevis for angrep vil bli avslørt. Sjekk sprekker og hull på eller i nærheten av senger og andre skjulte områder, som bak tapet, på baksiden av bilderammer eller i klær. Merkelig mørke flekker kan indikere avføring. Tiny egg tilfeller kan bli funnet. I tillegg veggedyr kaste deres hud til tider, forlater Shedding bak.

Humper

Små røde nupper på huden er ofte tegn på insektsbitt. Bed bugs er for det meste nattdyr, så disse humper vil vanligvis skje mens offeret sover. Biter kan heves eller flat. Bed bug biter vil være små. En ganske unik indikasjon på insektsbitt er eksistensen av flere små humper arrangert på rad. Det indikerer flere steder der blod ble drenert ved sengen bug for fôring.

Andre tegn på Bites

Mange ganger bed bug biter gå ubemerket fordi de faktiske biter ikke blir sett. Rødhet og hevelse er vanlige tegn på biter. Kløe er også kjent for å være et symptom på insektsbitt. Hvis ripete, kan infeksjon i det berørte området forekomme. Vanligvis biter vil være begrenset til områder av kroppen som ble eksponert under søvn. Mange bed bug infestations forbli uoppdaget fordi de biter er forvirret for mygg eller loppebitt.

Hvordan diagnostisere en rød, kløende hudutslett

Hvis du lider av en rød, kløende hudutslett, må du finne ut om det er forårsaket av et virus, infeksjon i huden eller en allergisk reaksjon på noen patogen før du bestemmer deg for hvordan du skal behandle tilstanden. Sørg for å varsle legen din dersom symptomene dine ikke bedres innen fem dager, eller hvis du utvikler andre symptomer sammen med dermatologiske seg. Mens utslett kan føre til forbigående ubehag, kan noen utslett være tegn på en mer alvorlig sykdom som vil kreve medisinsk intervensjon.

Elveblest

Elveblest er kløende røde nupper som dannes i mønstre, vare en kort periode av tid og er vanligvis plassert i et bestemt område av kroppen, i stedet for alle over huden. Elveblest kan være forårsaket av en rekke irritanter eller betingelser, inkludert klær, vaskemiddel, såpe, insektsbitt, eller som en manifestasjon av nervøsitet. De kan være svært liten - omtrent på størrelse med en blyant viskelær - eller veldig store, og de kan kombinere med andre elveblest å danne kløende eller skjellende plakk på huden. Vanligvis, elveblest bare vare en dag eller to, og deretter forsvinner ubehandlet. De blir antatt å være forårsaket av et overskudd av frigjøring av histamin i blodet. Over-the-counter kremer er vanligvis tilstrekkelig til å behandle ubehag av akutte elveblest.

Infeksjon

Hudinfeksjoner eller andre infeksjoner i kroppen, kan føre til rød, kløe eller hovne områder på huden. Et eksempel på en hud-infeksjon er ringorm, som er forårsaket av et sopp og etterlater smultring-formet kløende flekker med en gulaktig, usammenhengende senter på huden. Fotsopp er en annen type hud infeksjon forårsaket av en sopp. Det fører til skalering, kløe og røde eller hvite flekker mellom tærne. Infeksjoner i huden er vanligvis behandles med antibiotika eller anti-sopp krem ​​foreskrevet av en hudlege eller kjøpes over-the-counter på et apotek. I motsetning til viral hudsykdommer, de er vanligvis plassert i ett eller to områder på kroppen, i stedet for hele.

Eksem

Eksem er preget av store, kløende og flassende områder av plakk eller tørr hud som kan bli smittet og skjemmende når riper. Det er antatt å være forårsaket av en følsomhet for miljøforurensninger, slik som kjemikalier eller enzymer i næringsmidler og rengjøringsprodukter. Mens det er ingen kur for eksem, kan det behandles med aktuell steroid kremer som bidrar til å lindre ubehaget og helbrede huden. Holde huden fuktig vil også bidra til å hemme utbrudd av eksem.

Vannkopper

Vannkopper er små, røde, kløende hevet flekker over hele kroppen og er forårsaket av svært smittsom varicella-roster virus. Hver flekk inneholder vanligvis en liten prikk av puss, kjent som en "duggdråpe", og kan skalere over med en tørr, gul lapp etter noen dager på infeksjon. Mens uvanlig i USA, på grunn av obligatoriske vaksinasjoner for barn i skolealder, har vannkopper nylig blitt mer utbredt og kan enkelt spres fra person til person. Det er mulig for en vaksinert person å ha et utbrudd av vannkopper eller helvetesild, en annen hud tilstand forårsaket av varicella virus som oppstår hos personer som allerede har hatt vannkopper.

Helvetesild

Helvetesild oppstår hos personer som allerede har hatt en episode av vannkopper i sin levetid. Den er forårsaket av varicella-virus roster, og er karakterisert ved en lysfølsomhet, hodepine og tingly, kløende utslett som utvikles i dermatom - et område av huden som er koblet til sensoriske fibre fra ryggsøylen. Etter en periode av dager, utvikler utslett inn i store, smertefulle plaketter som oser pus, skalere over og danne en skorpe før de til slutt gro i løpet av noen uker. Tilstanden kan føre til alvorlig eller mild arrdannelse i huden, og kan gå tilbake på et senere tidspunkt.

Skabb

En skabb utslett er forårsaket av en midd som Burrows under huden. Det er preget av røde nupper, vanligvis rundt håndleddet, linning området eller i mellom fingrene eller tær. Utslettet er lokalisert, varer opptil en måned, og vil svare på reseptbelagte medisiner for å drepe midd.

Poison Ivy

Poison Ivy er en vanlig utslett som oppstår når en person som er følsomme for giften eik, eføy eller Sumac kommer i kontakt med de uakseptable plante harpiks. Det er preget av røde, ekstremt kløende blemmer som oppstår i områder utsatt for plantene, og er behandlet med over-the-counter eller reseptbelagte aktuell steroid kremer.

Pityriasis rosea

Denne uvanlige utseende, kløende utslett oppstår på stammen og starter med en enkel oval eller rund lesjon, som sprer seg langs huden linjer i begge retninger, og kan ende opp i ansiktet, armene, halsen og hendene. Det kan vare i opptil åtte uker. Det er ingen kjent årsak for pityriasis rosea, men det er tenkt å bli innledet av en akutt infeksjon som kan gi symptomer på hodepine, feber og sår hals.

Hva gjør Skabb sår ut?

Skabb er en hudsykdom forårsaket av mikroskopiske parasitter. Parasittene hule under huden og legger egg. Parasittene 'egg og deres avføring føre til at huden til å ha en allergisk reaksjon, og symptomene på skabb resultat.

Sår

Sår vises som et resultat av skabb. De kommer i form av røde nupper, hevelse, blemmer, skorper og linjer med sår. Sårene er direkte forårsaket av midd gravde i tunnelene og skrape som et resultat av disse tunnelene.

Red Støt

De første tegn på skabb er røde nupper som ligner kviser eller insektsbitt. Humper forårsake intens kløe.

Utslett og hevelse

Kløen blir så intens det berørte området blir hoven og rød med utslett. Den enkelte vil finne det nesten umulig å kjempe mot trangen til å klø.

Blemmer

Det er vanlig at skabb sår til blemme. Intens kløe og skrape fører til blemmer, som til slutt kan produsere pus eller skorpe over.

Linjer og Patches

Den røde støt, utslett og sår kan klynge sammen for å danne en oppdatering av blemmer, eller de ofte i kø for å se ut som buede spor.

Behandling av sår

Sårene igjen fra skabb vil til slutt gå bort, men bading i tea tree olje og bruke Calamine lotion til utslett, blemmer og infiserte områder vil hjelpe lindre ubehag. Å behandle skabb parasitter, er en reseptbelagte medisiner som kreves fra legen din.