Digidexo.com

Hvordan forbedre sirkulasjon med Thai Massasje

Hvordan forbedre sirkulasjon med Thai Massasje


Den tradisjonelle terapeutiske teknikk kjent som Thai massasje fokuserer på å forbedre blodsirkulasjonen og oppheve energi til å lindre usunn felles og muskelspenninger. De fysiske bevegelser og strekninger som er benyttet gjennom Thai massasje kan læres individuelt eller som et par. Forbedre blodsirkulasjonen med Thai Massasje.

Bruksanvisning

•  Vit at grunnlaget for Thai massasje er omgitt av viktigheten av blod til kroppen vår. Hvis blodet ikke flyter skikkelig gjennom kroppen din, kan du ikke håndtere bakterielle og virale infeksjoner. Alvorlige komplikasjoner kan utvikle seg, og giftstoffer vil bygge opp i musklene, som fører til muskelsmerter og andre negative effekter. Det er blitt funnet at årsaken bak nummen, rastløse muskler, svimmelhet, feil holdning kan ofte spores utilstrekkelig blodtilførsel til visse områder av kroppen.

Fremme blodsirkulasjonen og stimulering av indre organer som blokkerer energibaner, et viktig begrep i ​​thaimassasje. The Strokes, bevegelser og posisjoner benyttes i thaimassasje tillate deltakerne å føle blodet sirkulerer i hele kroppen, noe som gjør dem føler seg varm og sunn. Disse bevegelsene også øke fleksibiliteten.

Vet at deler av Thai massasje ligne aspekter av yoga. For eksempel begynner en Thai massasje økten med en meditasjon fase, akkurat som yoga gjør. Den thailandske massør vil ofte gjelde hardt press til mottakeren mens du beveger kroppen i ulike posisjoner for å få tilgang til trykkpunkter og gjenopprette energi ved å fokusere på ulike slag og strekninger.

Gjør en avtale for en Thai massasje en gang du er kjent med praksisen. Noen tradisjonelle dag-spa tilbyr tjenesten, og det er også noen spesialister som kun tilbyr denne type massasje.

Merk forskjellen i kroppen din etter din første massasje økten. Forhåpentligvis vil du føle deg oppfrisket og uthvilt. Pair Thai massasje med trening for optimale resultater.

Lær mer om praksisen med thaimassasje og dens goder. Bruk elektroniske ressurser til forskning Thai massasje. Andre nyttige verktøy er det mange bøker, videoer og andre materialer dedikert til metoden. Før du deltar på en Thai massasje klasse, utføre metoder og posisjoner hjemme med hjelp av en video, slik at du kan bli mer komfortabel med praksis.