Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Spa

Hvordan å miste vekt på Spa


Hvis du ønsker å kaste pounds og holde dem av, vurdere å gå til et vekttap spa. Mange moderne helse spas fokusere på å endre dårlige vaner og utvikle omfattende diett-og treningsplaner for deltakere. Typiske programmer inkluderer gruppe treningstimer, medisinske vurderinger, foredrag og fotturer. Det finnes tiltak du kan ta for å maksimere vekttap resultater på et spa.

Hvordan å miste vekt på Spa

•  Ta yoga. De fleste vekttap spas tilbyr et utvalg av yogaklasser, inkludert Ashtanga og Bikram yoga. Deltakelse i disse yoga klasser ikke bare hjelper deg å slappe av og slippe stress, det i stor grad fordeler vekttap innsats. Suzanne Deason, forfatter av Yoga Conditioning for vekttap, sier at raske yoga forbrenner masse kalorier samtidig forbedre din vekt-tap fokus. Videre yoga styrke og tone musklene, og dermed øke stoffskiftet.

Gå en tur på stranden. Ikke bare er å vandre på stranden utrolig avslappende, kan det også være mer effektiv på å hjelpe deg å kaste pounds enn tradisjonell turgåing. Det er fordi du går på en ujevn, myk overflate som sanden kan kreve mer energi enn å gå på et flatt, hardt underlag. De fleste strand spa resorts inkluderer strand gåing eller jogging i sine turer; sørg for å dra full nytte av denne muligheten til å brenne kalorier mens du nyter en flott utsikt. Pass på å holde skoene på og gå nærmere vannet hvor sanden er fastere; Dette kan hjelpe deg å unngå unødvendig belastning på føttene og anklene, ifølge Maggie Spilner, tidligere gang redaktør for Prevention Magazine og forfatter av forebygging er "Complete Book of Walking."

Ta kontakt med fagfolk. Inclusive spa-pakker inkluderer vanligvis økter med et team av rådgivere fokusert på å hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Spa-pakker kan inneholde nyttige foredrag og helsevurderinger og råd fra en stab av ernæringsfysiologer og treningseksperter. Noen spas huse et team av leger, ernæringsfysiologer og trenere til å hjelpe deg med å utforme et program fullt av endringer i livsstil, inkludert et omfattende personlig egnethet.

forplikte seg til en livsstil endring. Å miste vekt på en klinikk betyr ingenting hvis du går tilbake til gamle usunne vaner så snart retrett er over. Spa vekt-tap programmer er dyr; å virkelig få pengene dine er verdt, må du bruke teknikker du har lært i din hverdag.