Digidexo.com

Hva er fordelene med Oolong Tea Spyttavsondring?

Hva er fordelene med Oolong Tea Spyttavsondring?


Munnen er portalen til fordøyelsessystemet, og spytt spiller en stor rolle i hverdagen helse. For eksempel øker spyttsekresjon gjør maten smaker bedre og bidrar til å smøre halsen for å svelge. Forskere har visst en stund at te som oolong økning spyttsekresjon, og nyere forskning er nå avsløre andre fordeler i forholdet mellom denne variasjonen og den menneskelige kroppen kompleks.

Fordøyelse og remineralization

Spytt hjelper i den første fasen av fordøyelsen som enzymer begynner å samvirke med matvarestrukturer for å hente ut de enkelte varianter. Enzymene bryter ned stivelse til enkle sukkerarter. Utover dette bidrar spytt fange mineral-ioner, slik som kalsium og fosfor, og redeposits dem i de mikroskopiske sprekker og mellomrom i tennene, noe som bidrar til å gjenopprette sin emalje.

Vaskemiddel

Bakterier i munnen spiller en rolle i balanserings innledende fordøyelsen ved å bryte ned sukkere i munnen. Biprodukt av denne prosessen produserer syre som kan skade sunne tenner og forårsake hull i tennene, noe som er grunnen til at tannleger fraråder søtsaker. Spytt fungerer som en naturlig vaskemiddel for å rengjøre tennene og tannkjøttet.

Nyere forskning

Forsker Amber Bratcher ved University of Maine School of Marine Science gjennomført en 21-dagers klinisk studie av oolong, grønn og svart te og deres effekt på Streptococcus mutans, bakterier som forårsaker tannråte. Bratcher forventet at grønn te ville være den mest effektive i å hindre hulrom, etterfulgt av Oolong og svart, respektivt. Men hva hun fant var at det var liten forskjell mellom de te, som var alt effektiv på å redusere bakterier i munnen.

Et ord om Tanniner

Oolong te inneholder tanniner, de samme stoffene som finnes i røde druer og rødvin som fremmer godt hjerte og blod helse. Tanniner er snerpende og kan brukes på huden også, gir det en strammere, tonet utseende.