Digidexo.com

Hvordan redusere mage Acid

Acid reflux er en tilstand som kan sikkert gjøre livet ubehagelig. Det er nettene når du kan våkne opp og kan være ute av stand til å gå tilbake til å sove fordi brenning er så ille. Det kan være ganger når du må skru ned en fest invitasjon fordi selv den enkle tanken på å spise noe ser ut til å føre til at brenn å starte. Det trenger ikke å være slik. Det finnes måter å redusere magesyre, slik at du kan nyte livet og sove godt om natten. Best av alt, mange av de følgende trinnene er naturlig rettsmidler.

Hvordan redusere mage Acid

•  Hold en food journal. Mat er ikke den eneste årsaken til acid reflux, men det kan gjøre magesyre verre. Visse matvarer som tomater, sjokolade, peppermynte og sitrusfrukter kan forårsake acid reflux til å bli verre. Utløse mat er forskjellig for hver person, og å føre matdagbok vil hjelpe deg å finne ut hvilke matvarer forårsake ubehag. Hvis en mat forårsaker acid reflux å bli verre, merk maten i journal og legge den til en liste over de andre utløse mat.

Unngå mat som utløser syre. Når du vet hvilke matvarer utløse acid reflux, kan du arbeide på å unngå disse matvarene. Det kan ta en stund å lære å unngå visse matvarer, for eksempel tomater eller koffein, men det finnes en rekke forskjellige måter å gjøre erstatninger til måltider. For eksempel prøve en krem-basert saus på pasta heller at spaghetti saus. Et annet forslag er å bytte til koffein-fri drikke.

•  Gå ned i vekt. Hvis du er overvektig, kan den ekstra vekten presse på magen og forårsake acid å stige i halsen. Dette gjelder spesielt hvis du sover på ryggen, eller hvis du klærne passer for tett. Mens i ferd med å miste vekt, kan det være lurt å kjøpe større klær. Dessuten er det alltid en god idé å holde sengen støttet opp, selv om du ikke bærer ekstra pounds.

Reduser stress. Stress kan føre til sure oppstøt å blusse opp. Dette er grunnen til at mange mennesker som lider av acid reflux kan være fin i flere måneder og deretter har en flareup. For å holde magen syre i sjakk, er det best å redusere stress med hobbyer, en endring av jobb eller rådgivning.

Prøv over-the-counter medisiner. Det er mange over-the-counter medisiner tilgjengelig som bidrar til å redusere magesyre. Det er enda generiske versjoner som inneholder de samme ingrediensene som de dyrere merkenavnet merkevarer.

konsultere legen din for sterkere medisiner, hvis det er nødvendig. Noen ganger er det umulig å kontrollere magesyre på egen hånd eller selv med reseptfrie legemidler. Legen din kan være i stand til å foreskrive medisiner som vil tilby lettelse. Legen din vil også være i stand til å gi tips og forslag som passer kroppens behov.

Hint

  • Konsultere legen din før du tar medisiner eller starte en vekt-tap programmet.