Digidexo.com

Alternative tilnærminger til Mitralklaff Repair

Alternative tilnærminger til Mitralklaff Repair


Den menneskelige hjertet består av fire kamre. Blod går inn i høyre kamrene, så får oksygen i lungene og reiser til venstre kamre. Fire ventiler eller klaffer, kontrollerer hvor blodet strømmer inn i og ut av kamrene: mitral ventiler og aorta ventiler styre blod fra lungene. Problemer oppstår med mitralklaffen når en tilstand som kalles "prolaps" resultater i oppstøt - en lekkasje eller tilbakestrømning av blod.

Lekkasjen krever mer innsats fra hjertet å pumpe blod. Over tid kan hjertet svikter.

Diagnose

Symptomer på mitralklaffen oppstøt kan inkludere kortpustethet, smerter i brystet, uregelmessig hjerterytme og tretthet. Legen din kan diagnose mitralklaffefeil defekter og avgjøre hvorvidt kirurgi er nødvendig. Ekkokardiogram er testen som vanligvis brukes til å oppdage alvorlig ventil oppgulp. Tidlig diagnose og kirurgi, spesielt ventil reparasjon, kan bidra til å forhindre ytterligere skade hjertet.

Rettsmidler

I alvorlige tilfeller av mitralklaffen oppstøt, er åpen hjertekirurgi som kreves for å løse problemet. Kirurgisk inngrep kan bestå av enten reparasjon av ventilen eller erstatning med en mekanisk ventil eller en "biologisk" ventil. De sistnevnte ventiler er enten fra svin, som består av vev fra en gris, storfe eller, noe som er vevet fra en ku. Biologiske ventiler er ikke like holdbart som mekaniske ventiler og kan ha en levetid på bare noen få år i en ung person til et liv i en pasient siste 70 år.

Mitralklaffen Repair

Hos noen pasienter er ventilen så sterkt skadet at det må byttes ut.

Ifølge The Mitralklaff Repair Center på The Mount Sinai Hospital, derimot, reparasjon av pasientens egen ventil anses å foretrekke fremfor erstatning ved at komplikasjoner etter ventil reparasjon kirurgi er færre enn etter erstatning kirurgi. Reparasjon unngår også behovet for langsiktig bruk av blodfortynnende.

Ventil reparasjon kan innebære ganske enkelt å fjerne den defekte delen av ventilen og deretter lukke ventilen. En mer forseggjort rekonstruksjon kan innebære suturer eller installasjon av en støttering.

Minimal invasiv kirurgi

I tradisjonell åpen hjertekirurgi, er et snitt på 4 til 6 inches gjort over sternum, eller brystbenet. Deretter kirurgen sager gjennom brystbenet og separerer benet for å nå hjertet.

"Minimal invasiv kirurgi," ved hjelp av et mindre innsnitt på kun 3 til 4 inches, og en mindre spredning av brystbenet, er et alternativ for enkelte pasienter, og resulterer i en mindre merk arr, vanligvis i løpet av spaltningen av kvinner. Pasienter kan oppleve raskere tilheling og mindre smerte når operasjonen er utført gjennom mindre snitt. Hvis kirurgen finner at han ikke kan trygt utføre reparasjonen gjennom den lille åpningen, kan han ganske enkelt strekke seg snittet lenger og separere resten av sternum.

Andre Kirurgiske Alternatives

En thoractomy er en fremgangsmåte hvor snittet er gjort på høyre side av brystet, noe som resulterer i et arr under brystet. Denne type innsnitt kan begrense tilgangen til ventilen og gjøre en vellykket reparasjon vanskelig å utføre.

Såkalt "robot kirurgi» utføres gjennom flere små snitt, ved hjelp av en robot. Denne metoden begrenser også tilgjengelighet og vellykket ventil reparasjon.