Digidexo.com

Hvordan berolige en Shingles Flare-up

Du trodde at det å ha vannkopper når du var barn var ille. Nå har du sinte, røde blemmer og mye smerter - du har helvetesild. Smerte og ømhet er ødeleggende for din kropp og følelser, og selv etter blemmer leges, har du fortsatt har smerter. Her er noen nyttige tips for å hjelpe avtale med virkningene av dette viruset, og hjelper kroppen din leges.

Bruksanvisning

behandle det tidlig. Ved utbruddet av helvetesild, ta litt Tylenol. Det vil ikke opprørt magen som aspirin og vil hjelpe med smerte. Ta ekstra doser av vitamin C for å bidra til å øke immunforsvaret og bekjempe viruset. Ta en multi-vitamin med sink og vitamin B-komplekset. Lysin er også nyttig for å stoppe spredningen av viruset, noe som begrenser det området av smertefulle blemmer.

Ikke plukk. La blemmer alene. Gjelder ikke fancy kremer og aktuelle salver. Dette kan irritere huden og tillate at viruset til å spre seg.

Må prøve en calamine lime. Calamine lotion, isopropylalkohol og en prosent hver av fenol og mentol kan bidra til å stoppe kløe og tørke opp blemmer. Du kan også prøve en aspirin lim. Bland aspirin og vann og gjelder for blemmer. Dette kan bidra til å gi smertelindring som ofte vil vare i timevis.

Hold kult. Varme vil bare gjøre vondt verre, så hold kult. Påfør kule våte kluter til blemmer og du kan selv prøve maismel / havremel kjølig bad for å hjelpe kul og berolige helvetesild blemmer.

Når blemmene har gått, kan du fortsatt ha nerve smerte. Påfør is på områder med smerte. Kulden kan forvirre nerveendene og gi litt periodisk lettelse.

Hint

  • Kontakt alltid legen din før du tar noen vitamin terapi.
  • Vask sengetøy daglig for å unngå spredning av viruset.