Digidexo.com

Hvordan å få vekt på to dager

Du er så heldig. Du ønsker å få vekt på bare to dager, mens millioner av mennesker prøver å gå ned i vekt på bare to dager. Selv om du føler unattractive å være så tynn, kan du bare ha en hyper-drive metabolisme som brenner opp maten du putter. Må du sette drivstoff inn din ovn å kjøre det toget. I denne artikkelen, vil du oppdage hvordan å bremse ned stoffskiftet, og få mer kalorier i kroppen din. Du vil oppdage at maten er din venn, ikke fienden, og at du bare trenger å ta deg god tid og virkelig nyte dine måltider.

Hvordan å få vekt på to dager

•  Øk det daglige kaloriinntaket. For å få £ 1, må du forbruke ca 3500 kalorier om dagen. For å få flere pounds i bare to dager spiser høyere kalori mat, som aldri så velsmakende kyllingvinger og deilige pommes frites. Spis mer til hvert måltid, og ikke hopp over måltider.

Spis mat som du vanligvis ikke spiser. Ikke forbruke noe kosthold, lite kalorier, eller som har null kalorier. Glem null kalori brus. Splurge og drikke en flaske eller to av vanlig brus i dine to dager med fest vanvidd. Få en salat med alt på det, inkludert stekt kylling og salat dressing som er lastet med 300 fetende, lekre kalorier.

konsumere mer mat til hvert måltid. Hopp bollen av tørr kornblanding. I stedet har pannekaker med smør, sirup og flere skiver deilig bacon. Drikk et fullt glass med fetende helmelk. Til lunsj, spise en hel restaurant tallerken pasta lastet med saus, og spiser alle brød toppet med buttery godhet. Til middag spiser en hel pizza, og bestille brød pinner lastet med deilig hvitløk.

Dette er avgjørende for å få vekt på bare to dager --- slappe av. Folk som er naturlig tynn og trenger å få vekt vanligvis har rask metabolisme. Mens spise fetende mat, sitte i et boblebad fylt med varmt boblende vann og nyte. Se på TV mens du spiser disse yummy pommes frites.

Stopp fikle. Folk som er naturlig slank gjøre hva folk som er overvektige ikke gjør, de fidget og ikke sitte på ett sted for lenge. Urolig folk brenne hundrevis av kalorier om dagen ved å riste en etappe, eller kontinuerlig beveger kroppen sin.

Mens du spiser et høyt kalori, fetende måltid plan for to dager, ta deg god tid mens de spiser. Nyt maten. Folk som spiser veldig fort, ikke tygge maten godt, og det ikke blir absorbert i kroppen. For folk alder, drikke vin eller øl med måltider for disse to dager og virkelig nyte maten.

Hint

  • Drikk høyt kalori øl for en hel helg for å få vekt veldig fort. Spis snacks lastet med fetende dip.
  • Bare spise på denne måten i flere dager, og deretter gå tilbake til et sunt kosthold, slik at du ikke blir overvektig og usunn.